Miljenko Posted September 7, 2019 Author Posted September 7, 2019 Dodje svih 7. Verovatno i najbolja od njihovih liga za golove.
Cash Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 5 minutes ago, renne said: cela liga 3+ odigrana Kolka je bila kvota na sve to
Miljenko Posted September 7, 2019 Author Posted September 7, 2019 Kod mene standardano. P1+ na dve, 2+ na Dag & Red, 3+ 10/12 Dag &Red i Crewe.
renne Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 još da sam odigra 1+ na e3, a ne na e4 kao što sam se dvoumio
Miljenko Posted September 7, 2019 Author Posted September 7, 2019 (edited) Prodjose Englezi, ali mi je Rashford izbio mali bonus. Koliko ne volim tog igraca. Cim je izasao Kane, znao sam da je mrka kapa za bar peti gol. Edited September 7, 2019 by Miljenko
Miljenko Posted September 7, 2019 Author Posted September 7, 2019 Da li je moguce da Turci ne mogu da nakantaju Andoru do poluvremena? Smesi se gubljenje para i danas. Bolje neka reprezentacije zavrse sto pre.
Miljenko Posted September 7, 2019 Author Posted September 7, 2019 Ni meni nije jasno. Znam da su reprezentacije redovno losa stvar za igru, no ovo je bas preterano. Kod kuce, protiv jedne od najgorih ekipa na kontinentu.
Cash Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 23 minutes ago, Zinedine Zidane said: Serena live @2.44 Bacio si pare. Ja debil igrao over 20.5 gemova umesto lepo da sam Biancu igrao da će uzeti makar 1 set
Zizou Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Bacio si pare. Ja debil igrao over 20.5 gemova umesto lepo da sam Biancu igrao da će uzeti makar 1 set Dobar jinx za over. Igram cesto na slamovima favorite kad izgube tesno prvi set a kvota ode preko dva i dosta dobro prolazi. Zamalo danas Serena da izvuce taj drugi set ali je Bjanka stoicki izdrzala pritisak tako da mi nije mnogo zao.
theanswer Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 20 hours ago, Cash said: I naravno odigrao sam keca na Brazil apropo priče o pola koša, ko je gledao završnicu francuska litvanija i trebao mu jedan jebeni poen za over uživo ni pakao mu neće teško pasti. hint: me. sreća pa je ovo uletelo, inače bi bilo kritično
Recommended Posts