Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted
9 minutes ago, Cash said:

Bravo :thumbup:

Ajmo sad da rokamo Nba :D

Thanks, na poslu sam ne znam da l cu stici da prostudiram igrace al tri keca bi igrao a por-mil nemam ideje

Posted

Nadam se da je bar neko igrao na Briz.

Posted (edited)

....necemo to...

Edited by Godfrey
Posted

Fudbal+NHL 1/2. CL nisam mogao provuci bolje. Dva najsigurnija para za golove nisu dosla ni u minimalnoj 3+ varijanti, dok je Tottenham prosao uz dosta srece. Tampa uredno; mogao sam bolje iskoristititi NHL meceve (Ottawa i St. Louis su nastavili 5+ serije). Kao sto rekoh, kada pogledam rezultate CL, moram biti zadovoljan bilansom, jos je prosla kvota blizu 2.

Smanjih uplatu danas, skoro minimum; cekam vikend pred reprezentativnu pauzu da odigram jace.

Fudbal+NHL

Man City-Shakhtar 3+

Valencia-Young Boys 2+

Bayern-AEK 2+

Plzen-Real Madrid 2+

Lyon-Hoffenheim 3+

Washington-Pittsburgh 5+

Kvote, 1.93, 1.75.

City je prethodni duel kao domacin, protiv istog protivnika dobio sa 2-0, no negde se mora i rizikovati. Bayern kilav, nijedan 3+ u CL, protiv Ajaxa su mi izbili pristojne pare. Valencia nepouzdana, no 2 gola valjda mogu pasti, protiv najslabije odbrane ovosezonske CL. Real, sta tek reci za njih; da je tu Ronaldo, ocekivao bih rutinsku petardu, ovako ni 3+ nije izgledan. Lyon i Hoffenheim lice na siguricu, kao i ovaj NHL par.

Prateci tiket, Valencia w1, Bayern P1, Ajax X2, Lyon 2P2+, Man City P1+, Real Madrid P1+. Kvota 5.29.

Posted
15 hours ago, Godfrey said:

....necemo to...

Sto-gadljiv si na kvote preko 3? Za 15min resili posao.

Posted

Nesporazum; napisao sam nesto pa sam shvatio da ne treba to da pisem, pa obrisao i napisao samo "necemo to"

Ali da, ispalo je kao da se odnosilo na tvoj post. Ja sam kriv za zbun ;)

Posted

Kakav je ULM u basketu, moze li Zvezda h2 +6?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Zvezda i United, lepe pare donesoše

Sad malo odmora od svega

Posted
25 minutes ago, renne said:

Sad malo odmora od svega

:Hail:

Posted (edited)

Fudbal+NHL 1/2, Man City je dosao 6+, prosao je i prateci tiket CL. Za razliku od utorka, juce su rezultati CL bili skoro idealni. Za Bayern sam se plasio da li ce pasti i dva gola; ako izgube od Dortmunda, nadam se da sledi smena trenera. City raspucan; Lyon i Hoffenheim odigrase jos jedan zabavan mec. Cekah mec u Washingtonu za kombo; normalno da je pogodjeno 5-6 stativa, uz 60+ suteva i samo 3 gola. Kao sto rece jedan drugar, kao da neko gleda u tiket. Uzeh nesto, zahvaljujuci bonus stvarima, mada je pomalo neverovatno kako ove skroz sigurne utakmice ne dolaze.

I danas uplata malo iznad minimuma.

Fudbal

Leverkusen-Zurich 3+

Lazio-Marseille 2+

Akhisar-Sevilla 2+

Genk-Besiktas 2+

Kvota 2.08.

Probrah cetiri para iz dosta siroke ponude EL. Lever je sve do sada isao u 3+, pa ih probah i danas. Ostalo u opreznijoj varijanti.

NHL+NFL

Tampa-NY Islanders 5+

Pittsburgh-Carolina >45.5

Dallas-San Jose 5+

Ottawa-Las Vegas 5+

Kvote, 1.89, 2.03.

Pittsburgh i Carolina bi trebali otici lako preko ove snizene granice. 5+ trend, Tampa 9/10, NY Islanders 6/10, Dallas 6/10, San Jose 10/10, Ottawa 10/10, Las Vegas 5/10.

Prateci tiket, Boston w1, Edmonton 5+, Philadelphia 5+, Montreal w1, Chicago w1, Los Angeles w1, Houston >209.5. Kvota 19.33.

Edited by Miljenko
Posted
9 hours ago, renne said:

Sad malo odmora od svega

Bravo :thumbsup:

Ja nisam verovao, ali ipak je u jednom trenutku tiket bio dobitan :lol::isuse:

0cc515e4-1676-4d92-8793-a64d15dfc92f.png

Posted
6 hours ago, Miljenko said:

Pittsburgh-Carolina >45.5

gde nadje ovu granicu

Posted

U Millenniumu, 1.45 kvota; to je najniza granica. Pogledaj na sajtu, oni i Balkan Bet imaju najbolju NFL ponudu. Samo kod ovih drugih celu ponudu imas samo na sajtu, a ovde i na uplatnom mestu. Ako sa ovim nizim i visim  granicama (ima pristojan izbor hendikepa), ne uspem da pogodim celo kolo, onda sam stvarno dunster.

Posted

Koja je prevara ovaj Leverkusen.:isuse: Umesto da vode bar 2-0 na poluvremenu, oni jedva stvorise 2-3 sanse.