Nesh Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 (edited) Pva pobeda Floride. Mora neko da zabiberi. Imam negde kao kontru, videcemo na sta ce ostalo da izadje. Edited November 2, 2018 by Nesh
Nesh Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 3 minutes ago, Cash said: Pa da naravno da ce winipeg da izgubi danas . Evo i Benfica gubi kuci a odigrao da ce pobediti sa vise od 1 golom razlike. I to preokrenuli, Winnipeg vodio 2:1 posle prve cetvrtine.
John Coltrane Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Napoli, Ajntraht idu, ali Lil ce tesko dati gol tako da promasen X na Ekscelzior-Groningen i nije za plakanje.
Godfrey Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 1 hour ago, Godfrey said: Igram samo lajv Cash, a videh postavu PSG-a, nije baš neka rotacija :( Martinik dobio 1-0. Počinje vikend, možemo da počnemo malo ozbiljnije..evo Cash jedan da ti prepišeš edit: već 0-1, brzo baš Prodje nekako San Jose 4+ lajv me napadaju da ispratim, videcemo
Miljenko Posted November 2, 2018 Author Posted November 2, 2018 Posrecilo mi se na kraju, penal za Lille u 94. minutu.
Miljenko Posted November 2, 2018 Author Posted November 2, 2018 Jbt, primili 3 gola, tek sada vidim. Da li je ovaj Moreirense ikada dao toliko.
Godfrey Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 (edited) Ma Benfika je odvratna Sad cu naci nesto, samo da se setim gde sam igrao, cini mi se na betstarsu Edit; nasao, ali ne mogu sa fona da postavim, okacicu sutra uz komentar Edited November 2, 2018 by Godfrey
Cash Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 Nekada je 1 poznata evropska kladionica bila sponzor Portugalske lige. Benfica mi je bila medju zahvalnijim timovima za igru, sad ih dva put uzastopno masim. Nadam se da ce ih Ajax odvaliti od zivota.
Miljenko Posted November 3, 2018 Author Posted November 3, 2018 Danas mi je jedina dilema Arsenal-Liverpool 2+ ili 3+. Dablove iz Bolivije i Holandije sigurno igram po 3+; Leverkusen 3+, Barsa i Real po 2+. Tu su i 3 odabrana NHL para, no ovo prvo pravi problem (vidim da rastu kvote za golove, plus Liverpool igra sramotno kilavo u gostima).
Miljenko Posted November 3, 2018 Author Posted November 3, 2018 Fudbal 1/1, NHL+NBA 1/1, San Jose je dosao 5+ i 6+, prosao je i kombo tiket. PSG jedva do 3+, San Jose opravdao poverenje. NHL na vreme do 5+, Golden State resava mec u zavrsnom periodu. Siri tiket (20+ kvota), pada na Utah w1, kada sam vec ocekivao siguran prolaz. Kombo tiket je naravno prosao cim odigrah sitno, no bar duplirah pare pred vikend. Danas standardna uplata. Fudbal The Strongest-Real Potosi 3+ Sport Boys-Bolivar 3+ Ajax-Willem II 3+ AZ Alkmaar-De Graafschap 3+ Leverkusen-Hoffenheim 3+ Arsenal-Liverpool 2+ Real Madrid-Valladolid 2+ Rayo Vallecano-Barcelona 2+ Kvote, 1.97, 1.57, 1.98. Dablovi bi trebali biti sigurice. Lever ne volim, no imaju finu seriju efikasnih meceva. Liverpool igra kilavo, zato i 2+, a slicno se moze reci i za Real; Barsa bez najboljeg igraca na strani, takodje nije za siru igru. NHL Montreal-Tampa 5+ Washington-Dallas 5+ Kvota1.89. Toronto ima problema u napadu, od kada se Matthews povredio, te njih preskocih danas (ocekujem neku strasnu kanonadu u Pittsburghu). 5+ trend, Montreal 8/10, Tampa 8/10, Washington 10/10, Dallas 7/10. NHL+NBA tiket, Buffalo 5+, Edmonton w2, Pittsburgh 5+, St. Louis w1, Los Angeles w1, Las Vegas 5+, San Jose 5+, Philadelphia w1, Charlotte w1. Kvota 26.57.
Godfrey Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 Uzeo Lokomotivu Moskva 3+...pljus Junajted su mi golovi, sad počinje pa ću ili uzeti over 0.5 fh ili over 2.5 u drugom..
Godfrey Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 Nisam stigao over 0.5 fh, a nisam pojurio ni over 1.5, ali jesam over 2.5..late goal Probaću verovatno Dortmund ove 0.5 fh.. Ako ima neko savet za Djokovića, razmišljao sam da uzmem -1.5 setova @2.03... Da, sinoć za Benfiku..gledao sam ih protiv Belenenseša, ne znam šta se dešava sa njima, bezvoljni su Na poluvremenu sam uzeo Belenenseš, ipak je kvota bila pristojna obzirom na viđeno. Mislim da je tamo Braga zrela da uzme titulu..bar bih voleo.
Recommended Posts