Timmy Posted July 13, 2018 Posted July 13, 2018 (edited) Menja malo, igrao sam po 3 i 4 na sitninu u lajvu da ga daju Posle prvih 30 min drugog maltene bez suta i napada krenuli su jako poslednjih 10-15 min. Nadao sam se i tom trecem, al jbga. Nisu Makedonci toliko losi da kvote budu kao sto su bile. Edited July 13, 2018 by Timmy
Miljenko Posted July 14, 2018 Author Posted July 14, 2018 MLB 2/3. Ok ucinak, cak bolje od ocekivanog. Porcello se iznenadjujuce raspao, protiv Toronta koji i dalje igra bez dvojice najboljih igraca; Yankees porazeni uz over; Cubsi taman preko granice. Bez kombo tiketa tokom ovih 5 dana, no stalno je bio aktuelan makar mali plus, pa se ne mogu pozaliti. Danas par puta jace u odnosu na juce. Fudbal Orlando-Toronto 3+ New England-LA Galaxy 3+ D. C. United-Vancouver 3+ Belgium-England 3+ Kvote, 1.46, 1.51, 1.55, 1.57. Prva dva para imaju poduzu tradiciju efikasnih duela, a i lik cije MLS najave pratim tu ocekuje golove. D. C. United otvara novi stadion, plus Rooney debituje, te probah i njih. Za zanimaciju je tu i relativno nebitan WC mec. Dva startna para su u jacoj grupi. MLB Houston-Detroit 1 (Cole-Fulmer) Miami-Philadelphia H2(+1.5) (Richards-Nola) Kvota 1.65. Houston je jasan fiks. Tim igra odlicno i Cole ima fenomenalnu sezonu, 9-2, 2.57 ERA, 0.97 WHIP. Nola nije porazen na 9 vezanih nastupa (ima 8 kvalitetnih startova u tom intervalu). Sjajna forma, 3-0, 0.83 ERA, 0.83 WHIP. Bonus je sto tim ima priliku da se ucvrsti na celu divizije. Kombo tiket. Prateci tiket, Arizona <8.5, LA Dodgers 1, NY Yankees H2(+1.5), Cincinnati >8.5. Kvota 6.39.
Miljenko Posted July 14, 2018 Author Posted July 14, 2018 Ove reprezentacije su teska prevara. Prvo, ultra dosadno za gledanje, a potom i nekorisno. Srecom te MLS igra redovno kolo, inace bi ovo zavrsilo u jacoj grupi.
Moća Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 Gde moze da se igra kombinacija Francuska osvaja Ziru daje gol?Sent from my Le X620 using Tapatalk
Zli Gli Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 4.8 kvota u Pinnbetu na tu tvoju nelogicnu kombinaciju, nece taj dati gola nikad nikome. Ja cekam Francusku cistog keca u regularnom delu za cupanje, vezao njih i Belgijance koji su juce ispostovali.
Miljenko Posted July 15, 2018 Author Posted July 15, 2018 Fudbal 3/4, MLB 0/1, LA Galaxy je dosao 5+. MLS je ispostovao skroz, uz dosta srece na Orlandu, gde je treci gol pao u 94. minutu. WC metiljav i u zavrsnici, bedna 2 pogotka i na mecu za trece mesto. MLB dolazi odlicno od starta jula, no pad od sinoc mi se nije dopao; Houston lagano; Philadelphia zakazala (ponovo kada ih ja odigram), nisu dali poen protiv "pokojnih" Marlinsa, u 0-2 porazu. Nastavlja se trend da najlosiji rezultati budu kada mi je najveca uplata. Mali minus na kraju. Danas jos jaci ulozi/dobici. Fudbal Atlanta-Seattle 3+ Los Angeles FC-Portland 3+ France-Croatia sutevi >25.5 Kvote, 1.53, 1.45, 2.24. Dva MLS para danas i oba lice na nesto pogodno za golove. Na kraju stavih nesto i na zavrsni WC mec, da se ne ispustim. Prve dve stvari su na kombo tiketu. MLB Houston-Detroit 1 (Verlander-Liriano) San Diego-Chicago Cubs H2(+1.5) (Lauer-Lester) Kvota 1.52. Verlander je jedan od najboljih picera lige, mada je podrska cesto manjkava. Ima seriju od 5 vezanih nastupa bez pobede i ocekujem da donese i trecu pobedu Astrosima u ovoj seriji. Slicna je situacija i u San Diegu. Cubsi su dobili prva dva meca i spremaju "metlu" za veceras, iza svog najboljeg startera. Jaca grupa. Prateci tiket, Boston >9.5, Washington <9.5, NY Yankees >8.5, San Francisco >7.5, Colorado <11.5. Kvota 17.55.
Miljenko Posted July 15, 2018 Author Posted July 15, 2018 Igraju vec 20 minuta i upute jedan jedini sut.
Miljenko Posted July 15, 2018 Author Posted July 15, 2018 Kako god okrenem, padnem. Hrvati jure rezultat i ne sutiraju. Dobro je sto je konacno kraj WC.
Lancia Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 (edited) meni Francuzi doneli lepih 440 evrica i trece mesto u sveukupnim pogodjenim rezultatima na SP Edited July 15, 2018 by Majo
radnik Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 Bravo Majo, pa ti i znas, ja mislio samo zezator Svaka cast.
Lancia Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 (edited) 6 minutes ago, radnik said: Bravo Majo, pa ti i znas, ja mislio samo zezator Svaka cast. Srecna kesa mogu ti reci da sam pretekao izvesnu legendu kladjenja u Spaniji, koji je zavrsio na 4 mestu, mislim, sta reci. btw, zeznula me Srbija, ne treba biti glup i emotivan, kad se kladis. Bio bih prvi a to je 3850 evrica Edited July 15, 2018 by Majo
Timmy Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 Kad je golman dao gol na SP? Proknjizise mi danas tiket golna daje gol po kvoti 25. A ja nisam video taj gol
Skyhighatrist Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 Yann Sommer u penalima protiv Švicarske (nesrećni autogol leđima)?
Recommended Posts