Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted
26 minutes ago, James Marshall said:

Što ne igrate šuteve :D

Ne pomaze ni to, no bar nisam pao za jedan.

Posted

Da nisam dodao i prvo golovi bio bi dobar plus. Ovako je dosta skromnije zarada. 

Posted

Odigrah na sitno da Englrzi daju 1+ i 2+ u prvom, kvote 1.7 i 4.8. Moglo je da udje u prvih 5 min sve, al nista.

Posted

Miljenko, hoce li ovaj tvoj Dinamo Hjuston da puni ove druge u tom usa kupu?

Posted

Izbegavam te njihove kupove, nikada nisi siguran, kada ce biti ozbiljni. Vidim da je kvota za 3+, standardnih 1.50.

Posted

ja odigrao Dom3+ i dom4+ po 2.38 i 4.85. Vidim da su proslu u kupu dobili 5:0 a dasju nastalno bar 2-3 gola kod kuce, pa da da probam.

Sutra mi je Poljska mec dana. Podcenjeni Poljaci.

Posted

Ja cu sutra (danas), nesto skroz sitno. Verovatno suteve Kolumbija i Poljska, previse su mi metiljavi za golove. Za sredu Urugvaj i Spanci po 3+; kvote su prilicno dobre, ako se uzme u obzir, koliko su protivnici slabiji; mozda i sutevi na Portugal, to jos razmatram.

Posted

Jel to 1.70 na Portugal protiv Maroka? 1.70?

Posted

I 2.25 na 3+; kao da su ovi otelotvoreni stari Juve licno. Ne kapiram.

Posted

Ne znam za 3+, ali 1.70 je poklon decenije. :)

Posted

Fudbal 0/1, MLB 1/1. Fudbal promasim, kako god odigrao. Tja, proci ce i ovaj WC. MLB je usao nekako. Kazem nekako, posto je San Francisco usao sa 4-2, u 9. ining, a onda jedva ostao u okviru hendikepa. Prihvatljiv dan, nakon onog uzasnog perioda, tokom vikenda.

Fudbal

Colombia-Japan sutevi >22.5

Poland-Senegal sutevi >22.5

Kvota 3.95.

Ovo odigrah bas sitno, cisto da se isprati. Kolumbija bi trebala biti jasan favorit, no nakon Argentine i Brazila, sve mi je sumnjivo; za golove su uvek bili truba, sto povlaci, da mi nisu medju omiljenim ekipama.Afrikanci dosta losi do sada, mozda Senegal pokaze nesto. I oni su dobri u defanzivi, te golovi u startu otpadaju. Ruse nisam ni razmatrao, ocekivano metiljava ekipa.

MLB

Houston-Tampa 1 (Verlander-Snell)

Minnesota-Boston H2(+1.5) (Berrios-Sale)

Kvota 1.62.

Verlander i Sale standardno. Kod Astrosa me jedino plasi duga serija pobeda; veceras pokusavaju da dodju do rekordne trinaeste. Sale je medju top tri startera, no podrska mu cesto nije sjajna; Boston je 8-7, kada on baca, pa ipak odigrah hendikep. Standardna uplata ovde.

Prateci tiket, Philadelphia >8.5, Seattle H2(+3.5), Pittsburgh <8.5, Atlanta H2(+1.5), Cleveland 1, Detroit >8.5, Texas H2(+1.5), Oakland >8.5. Kvota 33.26.

Posted (edited)

Juče dan završih fino u plusu, zahvaljujući Englezima; 1+ prvo, 2+ prvo, i 3+ pred kraj. Naravno, zahvaljujući i Rusima koje sam ovde okačio, ali to mi je javljeno za 5+ i 6+..iako je 0-3 bilo u 75.minutu.

Posle Hrvatska - Nigerija meč Kolumbija - Japan mi je bio tip prve runde..kvota je skočila danas, sa 1,65 na 1,90 atm. Japan sam gledao  protiv Paragvaja u prijateljskoj, fini su bili Japanci, mada je to bilo i do Paragvaja..Japan okrenuo i dobio 3-2 (imao sam ih na dnb, preko 2)

Nisam očekivao ovu postavu Kolumbije, ali 'ajde sad..još je skočila kvota..

Rusija - Egipat mi je izbegavanje, Poljska - Senegal, već sam pisao da mi je Poljska u ovoj grupi moguće out, ali ništa neću igrati jer je Senegal nepredvidiv.

Moraću da sačekam uvodnih 5-10 min Kolumbije, ali svakako ću ih igrati.

Edited by Godfrey
Posted (edited)

Jebote, odigrao 5 sekundi pre penala i crvenog za Kolumbiju

Isuse

Edited by Godfrey
Posted
9 minutes ago, Godfrey said:

Jebote, odigrao 5 sekundi pre penala i crvenog za Kolumbiju

Isuse

isto. jebeno neverovatno.