Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Na zvanicnom sajtu jos manje, 19 (13+6).:D

Posted

Al 5+ doslo a mi u minusu. Pa jebote...

Posted
Just now, Miljenko said:

Na zvanicnom sajtu jos manje, 19 (13+6).:D

Ma yaboravi te suteve, vidis odmah kakva je situacija...

Posted

Eventualno kada krenu eliminacije. Tesko bih igrao preko 2+, u bilo kojoj varijanti.

Posted (edited)

Popadose mi kvote ispred nosa, samo dok sam od Maxbeta otisao do bankomata 100m i nazad.

Ipak sam odigrao jako kao sto sam i planirao. Od gomile utakmica (cele dve od kojih je jedna brazil2 koji ne pipam) uzeh cileanski kup, Union Espanjola protiv nekih treceligasa. Prvi mec bio 1:1 kod tih mucenika. A Espanjola cepa redom prvoligase kuci. Tako da ce ove pojesti i sa B timom. 

Dom3+ i dom4+ po 2.05 i 3.8 (prvo bilo 2.25 i 4.3)

I domacin prvo golovi, 2+. 3+ i 4+, kvote 3, 8.5 i 26 (a bile 3.45, 11 i 33) bas veliki pad. ALi su ovo i dalje opklon kvote, opa ko yeli da isprati. U Meridianu su sad najbolje kvote

Edited by Timmy
Posted

Lepo Espanjola do 4 (uz dva u prvom) i udjose sva 3 glavna tiketa. Taman da od njihovim para natrpam ko lud na Urugvaj i da ostane nesto za Marokance :) 

Posted

Morao sam da pribegnem zastiti na radu bez overa (igrao sam i dve sa overima, ali Boston zeznuo) i sa kvotama ispod 2.00. Ne mari, vazno da je zeleno :D:

Cp2CQJ8.png

:)

Danas meracim ikseve na Maroko - Iran i Portugal - Spaniju. Bumo jos vidli, al vreme je za prave prvenstvene. :D

Posted (edited)

Fudbal 0/1, MLB 1/2. Rusi i SA ocekivano metiljavi, premalo suteva. MLB polovicno. Verlander i Houston lagano, no Yankees ponovo zakazase sa poenima (ocekivao bi covek, da toliko hvaljeni napad, moze sam da nagura 7-8 poena, onako rutinski). Ostade i neki duzi teniski tiket od juce, no te stvari obicno padaju (11/12 parova je do sada proslo). Tja, moglo je bolje sigurno; sa 2/3 se ne bih bunio.

Fudbal

Egypt-Uruguay 3+

Kvota 2.19.

Ovo je vec par koji mirise na golove (jedini danas, na zalost). Na ovako lepe kvote, mogao bi jedan lep 6+ da uleti (20 kvota).:D

MLB

Cleveland-Minnesota 1 (Kluber-Gibson)

St. Louis-Chicago Cubs <8.5 (Wacha-Lester)

Kvote, 1.35, 1.75.

I Kluber i Gibson su u odlicnoj formi, mada potonji retko ima solidnu podrsku napada. Cleveland igra neubedljivo, no divizija im je takva, da ce i takvi lagano uzeti istu. Gibson obicno ima problema protiv Indiansa, 2-6, 5.60 ERA, na 14 nastupa.

Na Busch Stadiumu imamo veliki derbi i sudar startera, koji su u fenomenalnoj formi, kako 3 starta unazad (Wacha, 3-0, 1.33 ERA, 0.79 WHIP; Lester, 3-0, 1.80 ERA, 0.80 WHIP), tako i na nivou sezone (Wacha, 8-1, 2.47 ERA, 1.11 WHIP; Lester, 7-2, 2.22 ERA, 1.09 WHIP).

Prateci tiket, NY Yankees >8.5, Houston >8.5, Washington 2, Arizona 1, Pittsburgh 1, Boston PIX, Atlanta PIX. Kvota 44.53.

Edited by Miljenko
Posted

Nocas su kvote na Urugvaj golove bile 1.97, 3.1 i 4.4 (gost2+, gost u oba i gost3+), a jutros su pale na 1.75, 2.6 i 3.45. Majku im jebem da im jebem. Planirao sam bas jako, al sad nema smisla. Kada sam se probudio bile su 1.85, 2.85 i 3.8 i dok sam otisao pale. I to u sve 3 ove dto igram padale u isto vreme i prate jedni druge. Nikad to niej tako bilo, sad kao da su se usaglasili..  A svakako su svi krfenuli da trpaju na Urugvaj posle kanonade Rusa juce. A to juce je bio izuzetak,

Posted

Cekam Urugvaj da ubace u live, pa cu da igram. Trebalo bi da skoce kvote. Jedino tada necu moci da igram da daju u oba, jer to niko nema u lajvu.

Posted

Ja sam zadovoljan kvotama. Retko igram 3+, kada je preko 2.:D

Sutra Francuska i Argentina.

Posted

Odigrao sam kad je pocelo 2+ po 1.85 i 1.9, a 3+ po 4.25. Pa sam u 22om dodao po 2.6 i 7.25. Ispale mi u proseku bolje kvote nego da sam sinoc igrao... Al ne mirise ovo na ono sto sam ja ocekivao

Posted

Kilavo je ovo previse. Bice WC standardna propast.:sleep:

Posted

Reprezentacije.:yawn2: Izgubis pare sta god odigrao.

Posted

Naravno, dodjose sutevi, cim odigrah golove, smor.