Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Smesan penal za Hetafe. Klasicna kompenzacija sudije. I Molina pogadja stativu. Treci uzastopni penal koji timovi na koje igram mase. Juce po danu Lever i prethodnu noc neko u j. Americi ne secam se vise ko...

Nece pa to ti je :( 

Posted (edited)

Sta promasi covek.:laugh::isuse: (Getafe je u pitanju).

Edited by Miljenko
Posted (edited)

I pred kraj precka sa 1 metra za Hetafe. Sve je tu - precka, stativa, promasen penal i dobijen crveni. Sta jos ima :mad:

Edited by Timmy
Posted

Pa ovo je pre penal nego faul u napadu. Jebite se svi redom

Posted

Svirao je igranje rukom, a lopta ga ladno udarila u glavu. Izgleda da je Girona dobra finansijski, kada im sude ovako.:laugh:

Posted

Ovo ce izgleda biti dug vikend. Ajax i Feyenoord, i dalje 0-0.:dry:

Posted
1 hour ago, Miljenko said:

Svirao je igranje rukom, a lopta ga ladno udarila u glavu. Izgleda da je Girona dobra finansijski, kada im sude ovako.:laugh:

Ma sudija slepac klasican... Covek je imao bar 5-6 velikih gresaka.

Igrao sam celu Hol1 GG4+, sisteme 6/9, 7/9, 8/9. Racunam sam je kraj, pa ce da se raspucaju.. Ali izgled aje bolje bilo da sam tako igrao ali domacin golove. 8 od 9 ih dalo u prvom.

Posted (edited)

Ajax i AZ smorise skroz.

:D

Edited by Miljenko
Posted

4 usle u GG4+ a one koje nisu usle rezultati 3:0, 3:0, 4:0 i 5:0. Jebite se Aze, Herenvene, Tventeu i Excelzioru :mad: 

Posted

Ja sam ocekivao da ce bar jedna od ove dve moje u 7+, ono jedva i 3+ dodje.:sleep:

Posted

Da li Barsa po Valverdeom, moze da odigra neki mec koji nije mlitav, ne kapiram ovakav penzionerski pristup.:isuse:

Posted

Evo i Real Potosi promasi penal. Cetvrti u nizu. Pa jebote... Igrao sam 4+, 5+, 6 i 7+. POluvreme 0:4. Ja se ponadao sve ulazi. Kad ne lezi vraze. Evo ga vec 70ti minut i nista. Sem promasneog penala upravo. Tj nije da se nista ne desava, 15 suteva u drugom poluvremenu. U prvom je iz 12 palo 4 gola.ž

Za to vreme Distrojers Gvabira u 7+.

Posted

I Lazio promasio penal. Zasto ovaj nas ne sutira, nije mi jasno. Pique mi masi 7+, u 90. minutu. Koji je djavo on otisao napred.:isuse:

Posted

Iskukako sam :D 0:6. E moj realu Potoski...

Idemo dalje, Universitario-Sporting Kristal GG4+, 5+,  6+ i 7+, kvote 2.9, 4.95 11 i 22 na srednje.

Olimpia Asunsion dom3+ i dom4+. Kvote ogromnih 2.65 i 5.5. Na jace.

Posted

Wilstermann fino, udje sve. Sada jos jedan gol na hokeju i onda mogu na miru da gledam Yankeese kasnije.:happy: