April 14, 20187 yr Evo i City odmah u stativu. Sad ce i neki nedosudjen penal. Ili eventualno dosudjen i promasen. Igrao sam City daje u prvom, 1+, 2+, 3+ i 4+, kvote 1.9, 6, 23 i 65. 1+ je simbolicno. POenta je u 2+. Da je uslo ovo sve bi bilo realnije.
April 14, 20187 yr Iako je BMG napunjen do vrha, ipak mi je kamen pao sa srca kad je Somer pimio drugi gol, reakcija kao u beton ligi. Jos da ovi Ruxinovi ne zaseru.
April 14, 20187 yr 5 hours ago, Kireca said: Jakupović-Linette 1 @1.9 Gledao Slovenku u poslednje vreme i čini se u finoj formi. A ima i 2-0 sa ovom malom. Po ovoj kvoti uzimam 😉 Dalila ❤️💪
April 15, 20187 yr Na sitno sam igrao cisto da malo prekratim vreme, Eibar - Alaves, gost 2+ po 4.6, gost u oba po 7, gost3+ po 17 i gost prvo1+ po 2.9. Dade ga ladno Alaves pre nego sto stigoh da ispisem
April 15, 20187 yr Author Hocu. Danas imam previse stvari za igru, van fudbala, pa cu ih verovatno probati u narednom terminu. Malo su mi previse wild card, zato su i kvote tako dobre; znaju da se ispromasuju zestoko.