Miljenko Posted April 14, 2018 Author Posted April 14, 2018 Ronaldo uvek pokusava da utrpa gol vise i to i ja postujem.
Timmy Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 Zato je meni Suarez jedan od gotivnijih igraca ikad. Takva zelja za golom se bas retko srece... Nikad necu zaboraviti neki kup u Holandiji, igraju protiv tereceligasa. Ajax vodi 12:1 i nadoknada i on dao vec 4 i ludak daje jos 2 kom i raduje sako da mu je prvi. Zato sam mu i najmanje od svih zamerio ono ujedanje. Covek je jednostavno zivotinja Pa ko ga volis kad grize na terenu, onda mu se mora malo oprostiti kad stvarno zagrize
Miljenko Posted April 14, 2018 Author Posted April 14, 2018 Potpisujem sve za Suareza; jedan od mojih omiljenih igraca.
Miljenko Posted April 14, 2018 Author Posted April 14, 2018 Kako ova Valensija daje golove, mislim, protiv bilo koga, ne samo danas. Neverovatno.
Timmy Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 A evo ih, posto su dali na pocetku drugog izvukli transparent PUTA TIMMY :(
renne Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 55 minutes ago, John Coltrane said: Ako je Mozzart dao 2.7 mogu misliti kako je kod ostalih. Btw sta koristite za online kladjenje od domacih kladza? balkan i meridijan
Miljenko Posted April 14, 2018 Author Posted April 14, 2018 Just now, Timmy said: A evo ih, posto su dali na pocetku drugog izvukli transparent PUTA TIMMY :(
John Coltrane Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 6 minutes ago, renne said: balkan i meridijan Jel daju neke bonuse za nove clanove i jel moze uplata preko obicne VISA?
Timmy Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 Daju svi neke bonuse i mislim da svuda mogu razne kartice. Za vizu ne verujem da moze da bude problem..a. maxbet ima najbolje kvote na golove definitivno.
John Coltrane Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 Sturm vec 3:0 10min pre kraja, evo i OL povede. Ostaju ove 2 teze, BMG je znala da nalupa Bajern u prethodnim sezonama. Hvala renne i Timmy, Mozzart mi je samo navika i nista vise, otkako se drzim malih kvota uvidjam da puno gubim samo zbog "navike" .
Miljenko Posted April 14, 2018 Author Posted April 14, 2018 Mozzart je neko vreme imao najvece kvote za overe na hokeju. Videse na kraju da to dosta prolazi, pa i to smanjise. Za fiks i 3+ bas znaju da preteraju, dok im je 2+ ceo mec bolje od vecine.
John Coltrane Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 Ja igram samo fixeve, ni golovi mi ne znace puno. Meridijan, sad bas poredim, imao debelo slabije i od Mozzarta, a Balkan bet je tu negde.
Miljenko Posted April 14, 2018 Author Posted April 14, 2018 Ajmo i treci; ako moze Bayern ovako efikasno, moze valjda i Liverpool.
Recommended Posts