Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

Dobih danas od Balkan beta 1000 din bonus..

Lepo su se setili.

• Replies 31.9k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Ne zavrsih prethodni post;

Nisam depozitovao tamo mozda 7 dana, i onda su se setili da mi posalju bonus, naravno

Mart kod njih sam zatvorio u finom minusu, nisak ni znao da ove lokalne kladionice dele bonuse.

Cifra jeste smesna btw

Edited by Godfrey

2 hours ago, Godfrey said:

Dobih danas od Balkan beta 1000 din bonus..

Lepo su se setili.

Nikad nista. A kod njih imam najlosiji saldo. Kad god odigram promasim.

Veceras dva moja specijala u omiljenim ligama, dueli dve poslednjeplasirane ekipe u Spaniji i Boliviji. Preterali sa kvotama na Depor - Malaga, GG3+ cak 2.8, GG4+ 4.95... pa jebote

Nadam se da si igrao gg gg

O da, po 22.5 :D Jebo sam im majku majcinu. Skocile jos malo kvotwe u odnosu na ono sto sam pisao, pa sam jos jace od planiranog.. 

I plus u nadoknadi Guabira do GG4+ gde ulazi glavni singl n atom mecu i dubl sa SPancima za silovanje Meridiana

• Author

Bolivijci standardno, no svaka cast za par iz Spanije, to ja ne bih smeo ni na 2+ da probam.:)

Dve poslednjeplasirane ekipe - Timmyjev special :D

Sad odigrah Capiata - Independiente, GG3+ po 2.35, GG4+ po 3.85, 5+ po 7, 6+ po 16 i GG GG po 15.7. Opet ne razumem otkud ovolike kvote...

edit. dade Capiata u 1.min

Edited by Timmy

• Author

Zbog gosta su te kvote. Oni kvare prosek lige, no evo primise ga odmah na startu.:D

Al zato Deportivo prima na svakoj :D

Ispostova Capiata jos jednom. I to ga dadose sa igracem manje. A malo falilo jos jedan da uvale u nadokndi. Neverovatno srcan tim, kapa dole. A bruka je sto ih gleda 300 ljudi. Ako me put nanese u Paragvaj ima da odem da ih gledam :)

7 hours ago, Timmy said:

Nikad nista. A kod njih imam najlosiji saldo. Kad god odigram promasim.

Veceras dva moja specijala u omiljenim ligama, dueli dve poslednjeplasirane ekipe u Spaniji i Boliviji. Preterali sa kvotama na Depor - Malaga, GG3+ cak 2.8, GG4+ 4.95... pa jebote

Prsate ti ribe mosnice ljubile, prepiso sam i jos dodao anderleht gg3+ u ocajnickom pokusaju vadjenja, 

Evo i Guarani brzo do GG. Al ne moze se bas sve igrati u tom Paragvaju.

Za sutra su dobre kvote na gost golovi Alaves - Hetafe.

Bravo Asov bravo Timmy samo tako nastavite. Sutra ocekujem dosta od Zverke da da detaljni izvestaj i analizu sutrasnjih utakmica. Gde mam je kolega malistev brine me dugo ga nema.

Osecam da cemo ih sutra pokidati,mreza je bacena sve je spremno jos samo riba da se upeca

• Author

Fudbal 1/1, MLB 2/5. Srecno prodjoh na fudbalu; Ajax II brzo do 2-0 i tako ostaje do kraja; PSG jedva ulazi u 2+. MLB nastavio sa ocajnim rezultatima. Razumem da uleti jedno iznenadjenje, no da Yankeesi, Cubsi i Astrosi, izgube u istom danu, to je vec neverovatno. Yankees ukupno 5 poena, na poslednja dva meca; to je tim od koga ocekujem 7-8 poena rutinski, makar na svakoj drugoj utakmici. Cubsi izgubili 4-0 vodjstvo, lose udaraju i oni. Od Astrosa sam ocekivao da rutinski dobiju seriju, bez poraza, da bar o tom jednom paru ne razmisljam; jedan poen, kod kuce, protiv Padresa, smor. Cleveland je jedva dobio, 3-2, pri cemu su Royalsi propustili par dobrih sansi za preokret. Angelsi novi lagani over. Igrao bih samo poene, no ovo hladno vreme, ne pogoduje plusevima, a undere nekako ne uspevam da nadjem (na stranu sto je ovo jedini sport gde ih igram). Tja, red bi bio da naredna nedelja bude realna, nakon ove startne propasti; 19/36, od starta sezone, je bas lose; 24/36 je recimo prihvatljivo.

Fudbal

AZ Alkmaar-PSV 3+

Stoke-Tottenham 3+

Barcelona-Leganes 2+

Monaco-Nantes 2+

Nacional Asuncion-Olimpia Asuncion 2+

U. de Chile-Curico Unido 2+

Kvote, 1.44, 1.64, 2.11.

AZ i PSV, retko zakazu sa golovima, u medjusobnim duelima. Stoke igra bas lose i sve osim ubedljive pobede gostiju, bi bilo veliko iznenadjenje. Zadnje vreme je doslo, kada Barsu ne igram 3+, no pred revans CL, ne bih da eksperimentisem. Tu je derbi iz Paragvaja, Monaco, te U. de Chile, koji je odlicno otvorio sezonu.

Prve dve stvari su u jacoj grupi.

Prateci tiket, Liverpool X2, Flora 2+, Juventus P/K2, Bayern P/K2, Tottenham P/K2, Fulham 2+, Peterborough 2+, Blackburn 2+, Luton 2+, Fylde 2+, Rangers 2+, Brechin 2+, Peterhead 2+, Monaco w1, Barcelona P/K1, Benfica P/K2. Kvota 15.96.

MLB

Washington-NY Mets 1 (Gio Gonzalez-Matz)

Houston-San Diego 1 (Cole-Mitchell)

Boston-Tampa 1 (Porcello-Faria)

St. Louis-Arizona H2(+1.5) (Wacha-Greinke)

NY Yankees-Baltimore >9.5 (Gray-Tillman)

Kvote, 1.60, 1.30, 1.57, 1.43, 2.00.

Gonzalez je bio ubedljiv protiv Metsa, prethodne sezone, 3-0, 2.25 ERA. Zabelezio je pobedu protiv Redsa, na prvom startu u sezoni; 6 ininga, 7 strajkauta, 1 primljen run. Matz je imao problema sa kontrolom, na sezonskom debiju, 4 ininga, 3 dopustena poena, 3 walks i 2 homers. Start sezone, Washington 4-3, NY Mets 5-1. Serija 0-1.

Cole, 4-2, 1.96 ERA, na 6 startova protiv Padresa. Siguran prvi start, 7 ininga, uz cak 11 strajkauta i jedan primljen run, 3 walks. Mitchell je imao dva nastupa iz bullpena, protiv Astrosa i jedan dopusten run, 4+ ininga. Nije se proslavio protiv Colorada, drugog aprila, 5 ininga, 5 primljenih poena, 3 walks. Ucinak ekipa, Houston 6-2, San Diego 2-6. Serija 0-1.

Porcello je 13-8, 3.20 ERA, na 24 starta protiv Raysa. Do sada, 1-0, 1.69 ERA (5+ ininga, 4 Ks, 1 dopusten poen). Faria ima 1.38 ERA, na 3 nastupa protiv Red Soxa, mada jos nije nastupao na Fenwayu. Otvorio sa, 4 ininga, 1 primljen run, 2 strajkauta, 3 walks. Ekipe, Boston 6-1, Tampa 1-6. Sezonska serija 4-0 za Boston, tekuca 1-0.

Wacha je 1-1 protiv Arziona (pobeda je zabelezena prosle sezone). Prosle sezone je bio dobar na Busch Stadiumu, 8-4, 3.41 ERA. Neubedljiv start, 4+ ininga, 4 primljena poena, u porazu od Metsa, uz 2 Ks, 2 walks i 2 pustena HRs. Greinke je 12-4, 3.17 ERA, protiv Cardinalsa. Dosta bolje nastupe ima kao domacin, sto je potvrdio i na sezonskom debiju, 5+ ininga, 9 strajkauta, 1 primljen poen. Greinke je godinama medju top picerima, na nivou cele lige, pa mislim da ovde vredi probati hendikep, ako ne cistu 2. Start sezone, St. Louis 3-4, Arizona 6-1. Serija 0-1.

Gray je doziveo poraz protiv Oriolesa, sredinom proslog septembra, uz 5 primljenih poena, Na domacem terenu ima dosta visok ERA, 5.30 na 6 startova. Na prvom startu, u Torontu, imao je 4 odigrana ininga, 8 strajkauta, i jedan primljen run, ali i 7 dopustenih hitova i 3 walks (sto ce reci, vise srece, nego pameti). Tillman ima 5.54 ERA, na 22 nastupa protiv Yankeesa. Nije se prolsavio protiv Astrosa, 4 ininga, 4 primljena poena, bez strajkauta, uz cak 4 walks, u porazu. Over/under ucinak, NY Yankees 4/8, Baltimore 2/8. Serija, under i over.

Prve dve stvari su na kombo tiketu.

Propratni tiket, NY Yankees 1, Boston 1, Arizona 2, Cleveland 1, Pittsburgh H1(+1.5), Colorado H1(+1.5), Chicago Cubs H2(+1.5). Kvota 14.78.

Odigrah da Evertno daje i pobedjuje po 9 i 15 u 87.min. I oni promasise dve najbolje sanse na mecu.

Prethpdno me prodao Alaves. Igrao sam pre meca da daju 2+, pa od 60og u live da ga daju. A oni promase penal. Jebeni penal ponovo :frust: