Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted (edited)

mogla je doduse zvezda dati jos jedan, ali dobro sad, da ne preterujem...

Edited by pbg12345
Posted (edited)
2 minutes ago, pbg12345 said:

i nju i dok sam razmisljao zasto je tolika sinulo mi ovo za podelu bodova, pa evo iskoristio i to da vojvodina i rad nece dozvoliti da im "propadnu bodovi"

pa jos vezao te dve...

:fantom:

nemojte posle da vam nisam predlozio sta da se igra :D

Bravo! Dzabe meni, kad kasno janko na Kosovo stize. :D

Edited by Nesh
Posted

Arsenal domacin golovi, 3+ i 4+. Kvote 2.45 i 4.95.

Posted (edited)

A lomio sam se da li na felacio ili Atletko, i odigram Arsenal. A oba ova dadose odmah :mad: 

edit. iskuko sam da ga da i Arsenal :D Mnogo su suplji ovi Rusi, ide ovo u 5:1

Edited by Timmy
Posted (edited)

I jos 2, bravo bravo. Pa nek oni opet daju ovolike kvote :D

edit. pih, udje sve u 35om. Skratise mi ugodjaj pracenja :(

Edited by Timmy
Posted

To 5:1 pre kraja prvog, sta dalje ? :D

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Posted

Koliko je ovaj Marseille kilav. Ladno cuvaju 0-1, kao da ce sigurno dobiti revans sa dva gola razlike.

Posted

Colo Colo i River plata, domacin golovi: u oba, 3+ i 4+. Maxbet odskocio (kod njih je na online 6 kvota na river4+ a u kladionici cak 6.9. Celih 15% razlika. I dalje se svaki dan cudim tome.)

Kvote na Colo Colo 2.45, 3.15 i 7, 25, a na River za nijansu nize. Singlovi i sitni dublove sa 3+ i 4+, kvote 9.5 i 50.

Posted

A dok ne pocnu odigrah na Gvatemalce :D Antigua, GG4+ po 3.05 i 5+ po 4.95.

Posted

Sad je na River 4+ 5.10, Colo colo 6.70. Oborio si kvote! :D

Posted

River i Colo Colo preko 40 suteva i nijedan jedini gol. Neverovatno.

Posted

Mocart je sinoc napravio gresku sa kasnim pocetkom meca u Montereju. Nije mnogo, deset minuta, ali taman za dobar value. Pratite ova dva WTA turnira ako ste uvece pored kompa i imate nesto na racunu, mozda se ovajdite :D

Posted

Sto ne racunaju kvotu 1?

Posted

Verovatno zato sto su regularno primili opkladu. A mozda niko iznutra nije ni prijavio, posto je u pitanju ozbiljna greska. Nisu ostale kladionice lude sto ne pomeraju vreme tenisa unapred.

Posted

Fudbal 0/2, MLB 2/4. Kod meceva EL sam se izglupirao, trebao sam jednostavno singlirati Lazio (Arsenal mi nije delovao privlacno); mada su Leipzig i Marseille, odigrali neocekivano glup mec. MLB jos uvek stagnantno. Washington je izgubio home opener, cudna stvar. Colorado jedva dobija, u zavrsnom inigu. Yankees nemusti u ofanzivi, u porazu protiv Oriolesa. Cubsi lagana pobeda. Jaca grupa 1/4, mora bolje od toga sigurno; da biram parove slucajno, vise bih pogodio.

Fudbal

St. Etienne-PSG 2+

Guabira-U. Sucre 2+

Ajax II-NEC 2+

Kvota 1.43.

Sklepah jednu kombinaciju i danas, mozda i preterano oprezno.

Slabija grupa.

Hokej + fudbal, SKA St. Petersburg w1, Herning w1, Eisbaren w1, Munchen w1, Vaxjo w1, Volendam 2+, AZ II 2+, PSV II 2+, Utrecht II 2P1+, Eindhoven 2P1+. Kvota 5.73.

MLB

Cleveland-Kansas 1 (Carrasco-Duffy)

NY Yankees-Baltimore 1 (CC Sabathia-Gausman)

Houston-San Diego 1 (McCullers Jr.-Perdomo)

Milwaukee-Chicago Cubs 2 (Woodruff-Hendricks)

LA Angels-Oakland >9.5 (Bridwell-Gossett)

Kvote, 1.40, 1.55, 1.30, 1.67, 2.05.

Carrasco je 9-6, 3.58 ERA, na 22 nastupa protiv Royalsa. Pocetak, 5+ ininga, 4 strajkauta, 5 dopustenih runs, u pobedi. Duffy je 2-6 protiv Indiansa; prosle sezone, 0-3, 4.60 ERA, na 3 starta. Start, 4 ininga, 5 primljenih poena, 5 Ks, uz 2 walks i 3HRs. Timski trend, Cleveland 2-4, Kansas 1-3.

Sabathia je 19-10, 3.56 ERA, na 41 nastupu protiv ekipe sa Camden Yards. Prosle sezone je bio nesto losiji od svog proseka, uz 15 dopustenih poena, na 3 starta (17 ininga). Nakon prvog starta, 5 ininga, 4 strajkauta, 2 primljena poena (jedan njegov), bez odluke. Gausman je 7-5, 3.53 ERA, protiv Yankeesa. Los na gostovanju u New Yorku, prethodne sezone, 12 primljenih poena i 8 walks, na 9+ ininga i 2 starta. Krenuo sa, 4 ininga i dopustenih runs, uz 5Ks, 2 walks i 3 Hrs, u porazu od Twinsa. Bilans ekipa, NY Yankees 4-3, Baltimore 2-5. Serija 0-1.

McCullers nije nastupao protiv Padresa. Imao je odlican sezonski debi, 5+ ininga, 10 strajkauta, 2 primljena poena, walk. Perdomo takodje nema iskustva, protiv vecerasnjeg rivala. Krenuo sa, 4 ininga, 5 primljenih poena, 7 Ks, 4 walks, u porazu od Brewersa. Otvaranje sezone, Houston 6-1, San Diego 1-6.

Woodruff je zavrsio bez odluke, na jedinom  startu protiv Cubsa, 4 primljena poena, tokom 5 ininga, bez odluke. Ove sezone je imao dva nastupa iz bullpena, pri cemu je na oba, dopustio po run. Hendricks je 6-4, 2.77 ERA, na 15 startova protiv Brewersa; na Miller Parku, 4-1, 2.31 ERA, 8 nastupa. Kvalitetno otvaranje tekuce sezone, 6 ininga, jedan dopusten poen, 5 strajkauta, 3 walks, bez odluke. Dosadasnju timski ucinak, Milwaukee 4-3, Chicago Cubs 3-3. Serija 0-1.

Bridwell je nalupan na dva proslosezonska starta protiv Oaklanda (oba bez odluke), 13 primljenih poena, na 6 ininga. Dobio je sansu danas, nakon sto je Shoemaker zavrsio na listi povredjenih. Gossett je porazen na jedinom startu protiv Angelsa, sezonu ranije, mada je nastup bio dobar (3 primljena poena-dva njemu pripisana, na 6+ ininga, uz 6 strjkauta). Pre pet dana je imao novo suceljavanje sa njima, 4 ininga, 4 primljena poena, u porazu. Over/under trend, LA Angels 4/7, Oakland 3/7. Sezonska serija, 3 plusa i jedan minus.

Prve cetiri stvari su na kombo tiketu.

Prateci tiket, Colorado 1, Pittsburgh H1(+2.5), San Francisco H1(+2.5). Kvota 3.04.