April 4, 20187 yr 44 minutes ago, theanswer said: navlakusa, svi danas to igraju Odigro keca jos da u Milanu padne gg
April 4, 20187 yr 1 hour ago, Timmy said: City ce se usrati u Liverpul. Naplatiti na igrama po izboru Sad gledam, City nije dobio u Liverpulu celih 15 godina, pa se malo kolebam.. al ipak cu igrati City daje 2+ po 2, u oba po 3, 3 po 4.3, prvo 1+ i 2 po 1.9 i 6. Dobre su to kvote. Pa nek bude opet 4:3 nimalo se necu buniti, naprotiv i navijacku cu biti zadovoljan. Smrdljic je City. Al jak ko crna zemlja.
April 5, 20187 yr Auh, porodi mi Gremio treci gol... koliko su sansi imali.. edit. odmah i cetvrti. Izvukoh sranje od jebenog sitija Edited April 5, 20187 yr by Timmy
April 5, 20187 yr Author Fudbal 2/3, MLB 2/5, Barsa je dosla 5+. CL idealno (ponovo), dok je Libertadores tiket, zakazao ovoga puta (Boca je promasila penal za 2-0; nije mi jasna ta manija promasenih penala, za nesto sto vazi za zicer situaciju za pogodak). MLB je mogao bolje. Odbrana je prodala Scherzera, odmah na startu utakmice; Yankees rutinski; Houston tesno; Kluber odlican, no napad Indiansa i dalje trokira (nadam se da ce proraditi za vikend, kod kuce); Hernandez se raspao protiv Giantsa, na mecu gde nisam ocekivao preko 5 poena. Uvece sam cekao tri tiketa, jedan dovoljan za plus i nista nije doslo, pa zavrsih blizu nule. Srecom te prekjuce prodjoh dobro, pa se ne nerviram. Danas dosta tezi parovi za procenu, te prepolovih uloge. Fudbal Leipzig-Marseille 2+ Lazio-Salzburg 2+ Colo Colo-Delfin 2+ River Plate-Santa Fe 2+ Bolivar-Atl. Nacional 2+ Kvote, 1.50, 2.33. Oko Libertadoresa nisam imao dileme, no EL je uvek teska za procenu. Na kraju odigrah najocigledniju kombinaciju. Dabl je na kombo tiketu. MLB Washington-NY Mets 1 (Strasburg-Jacob deGrom) San Diego-Colorado 2 (Lucchesi-Tyler Anderson) NY Yankees-Baltimore 1 (Tanaka-Cashner) Milwaukee-Chicago Cubs 2 (Suter-Lester) Kvote, 1.65, 1.95, 1.40, 1.72. Strasburg je 8-4, 2.64 ERA, protiv Metsa. Pocetak sezone, 6+ ininga, 7 strajkauta, uz 3 primljena poena (jedan njemu pripisan). DeGrom ima 2.77 ERA, na 12 startova protiv Nationalsa; odnosno 4-1, na 6 nastupa u Washingtonu. Sezonski debi, 5+ ininga, 7 Ks, 1 dopusten run, uz pobedu. Timski trend, Washington 4-2, NY Mets 4-1. Home Opener Nationalsa. Lucchesi je dobio sansu u rotaciji, nakon povrede Lameta. Na MLB debiju, 4+ ininga, 1 strajkaut, 3 primljena poena. Anderson je 1-1, 2.00 ERA, na 3 starta protiv Padresa. Los start, 2+ ininga, 7 primljenih poena, 4 walks, 3Ks; bez odluke. Domacin ce bar nedelju dana biti bez Myersa, najboljeg udaraca, te ne vidim, ko tu moze produkovati poene. Colorado ima opasan lineup i trebao bi da ovo rutinski resi u svoju korist. San Diego 1-5, Colorado 3-3. Serija, 2-1 za Colorado. Tanaka je zabelezio pobedu na gostovanji Oriolesima, proslog septembra, uz dva pustena poena. Kod kuce je bio dominantan, prethodne godine, 9-5, 3.22 ERA, na 15 startova. Nakon prvog starta, 6 ininga, 8 strajkauta, 1 primljen poen. Cashner ima 1.80 ERA, na 3 starta protiv Yankeesa, no nijedan nastup nije bio na Yankee Stadiumu. Pocetak, 5 ininga, 5 Ks, 5 dopustenih runs (4 njemu pripisana). Ucinak ekipa, NY Yankees 4-2, Baltimore 1-5. Suter je 1-0, 3.14 ERA, na 6 nastupa protiv Cubsa. Tekuca sezona, pobeda, 5 ininga, 4 strajkauta, 3 primljena poena. Lester je 3-2, 2.77 ERA, na 6 startova protiv Brewersa. Do sada, 3+ ininga, 4 dopustena poena (3 njegova), 3 walks, 2 Ks, bez odluke. Cubsi su vezali dva meca, na kojima su ostali na nuli, pa je vreme da napad nesto i uradi. Start sezone, Milwaukee 4-2, Chicago Cubs 2-3. Prve tri stvari su u jacoj grupi. Prateci tiket, Washington PIX, Philadelphia PIX, Oakland PIX, Colorado >7.5, Detroit >8.5. Kvota 17.36. Prosle godine je april bio prilicno los (ni ovaj pocetak me nije odusevio), no onda su usledila dva meseca, sa preko 70% prolaznosti. Nadam se da ce i sada uleteti period, kada ce dolaziti skoro sve.
April 5, 20187 yr Ja sam igrao Boka daje u oba i 3+. Sutnuo lik taj penal svom snagom i preko gola ode. Igrali su ko picke posle toga, branili 1:0 protov nejakog protivnika kod kuce. I na kraju veliko radovanje... ne razumem stvarno. Ne moze se Argentinac pogoditi nikako
April 5, 20187 yr Author Ma desava se. Sinoc mi Washington onako gubi; 3-run HR, na 2 auta, u prvom iningu, nakon greske kod rutinske akcije (jos i Scherzer na moundu). Setio sam se odmah lokalnog JSL fudbalskog sudije, koji kada mu predlozim MLB dabl, a vidi da ima neka 2, obicno preskace taj par.
April 5, 20187 yr zasto je trenutna kvota na pobedu napretka protiv radnickog iz nisa (46min, 1:1) cak 8? nema mi nikakvog smisla
April 5, 20187 yr vojvodina rad trenutno 1:1, 75 minut, sumnjam da ce ostati tako, posto prvi imaju 41 drugi 21 bod i ako odigraju nereseno ni jedni ni drugi posle podele nece dobiti nista kvota da pada treci gol trenutno 1,85
April 5, 20187 yr Just now, Nesh said: Jel si iskoristio onu kvotu 8? ja tek sad stigoh, odigrao bih. i nju i dok sam razmisljao zasto je tolika sinulo mi ovo za podelu bodova, pa evo iskoristio i to da vojvodina i rad nece dozvoliti da im "propadnu bodovi" pa jos vezao te dve... nemojte posle da vam nisam predlozio sta da se igra