Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted (edited)

Hm, jedna interesantna utakmica...Dallas - Boston: kvote 2.25  3.80  2.70 (Maxbet). Dallas u poslednjih 10 utakmica  1 4 5, ( od toga 7 igrali na strani), 6 utakmica zaredom bez pobede, kod kuce ukupno 20 7 10, u poslednjih 5 kod kuce 2 3 0 (poslednju kod kuce odigrali 10 marta). Imaju 84 boda, bore se jos uvek za plejof.

Boston u poslednjih 10 utakmica 4 4 2, na strani ukupno 16 9 10, u poslednjih 5 na strani 2 1 2. Imaju 100 bodova iz 72 utakmice (Tampa 106 iz 74, Nashville 106 iz 73), dakle, bore se jos uvek za prvo mesto.

Ove godine u Bostonu 2:2, Dallas dobio u produzetku.

Troznak, naravno, a meni malcice "mirise" na X, ali je odlicna kvota i za dvojku.

Winnipeg - Anaheim: 2.10  3.95  2.85 (Maxbet). Da ne davim mnogo, Winnipeg 98 bodova, odlicni kod kuce, Anaheim 88 bodova, ne bas nesto posebno na strani, u nizu su od 4 pobede (od toga, jedna na strani - protiv Calgarija 4:0). Pitam se moze li X (Jetsi imaju samo 5 neresenih od 36 utakmica kod kuce :ohmy:)? 

Bufalo - Montreal: losi protiv losih, ove sezone dve neresene i pobeda Montreala. Pitam se moze li treci X u sudaru losih.

Da me mine volja, na jednom tiketu cu probati sva tri iksa na utakmice iznad.

Pittsburgh - New Jersey: Pingvini izadjose nekako na kraj sa Montrealom, kvote 1.85 4.20 3.35, obe izgubili od Devilsa ove sezone, odlicna utakmica... za izbegavanje. :D

St. Luis - Vancouver: bezobrazno niska kvota na St. Luis (1.55  4.60 4.60) iako u poslednjih 5 utakmica imaju samo jednu pobedu. Nikakav je Vancouver, al dadose nocas na strani 5 komada Chicagu, doduse isto tako losem. Za izbegavanje. :dry:

Sve u svemu, pored ovih ikseva, morace nesto da se igra i kombinuje, ali mrka kapa da se sastavi cak i HTZ tiketic koji bi licio na nesto sto moze da prodje.

Osecam da sam vam mnogo pomogao ovim carsavom, sve se pusi od dobrih tipova. :D

Edited by Nesh
Posted

Sutra sve pare iz kuće Vigan 2, Šruzberi 1 - to je kao sigurica a ovo dole dodatno

Kaventri 1, Luton 1, Vikomb 1, Linkoln City 2 , Reksam 1

Posted (edited)

Paire sa brejkom vodjstva 2.20. 

EDIT: Sad je 1.65 u Maxbetu. Ne odigrah.

Edited by Nesh
Posted

Zamora - Puerto 0-1 po 2.9 i tacni rezultati 0:0 i 1:0 po 8.5 i 5. Zadnje vreme doslo kad moram da igram under :(

I nesto standardno Deportivo Kali domacin golovi: u oba, 3+ i 4+. Kvote 2.3, 2.9 i 6.5.

Posted (edited)

Reprezentacije su skroz nepouzdane; pre pogodim MLB predsezonu (kao i veceras), nego njih. Ni Holandjani se nisu proslavili.

Edited by Miljenko
Posted

Zamora 0:0 HT, a Deportivo vec u 7.min 1:1.

Posted

Branih malo Zamoru 2+ po 7 i gost1+ po 6.

Posted

I zavrsi se 0:0, udje kvota 8.5 :D A i dalje mi nije jasno zasto su dali tako dobre kvote, Zamora u sezoni na 4 meca  kod kuce gol razlika 2:3, a gosti na 3 meca 1:0. Ko da go celavu mu keva... i bi tako i ovde. Sad da Deposrtivo kolumbijski da bar 1 u drugom i cepanje :) 

Posted

Fudbal 0/1, hokej 2/2 (uz dve kvote 1), NBA 1/1, ponovo je prosao dabl MLB predsezone. Holandjani zakazase; nije prosao najsigurniji par za golove. Hokej korektno. Storhamar i Eisbaren ispustise prednost, za po kvotu 1; Munchen lagano. St. Louis je dobio, sto se moralo dobiti; u Pittsburghu ocekivano zanimljiva utakmica. Toronto me je dugo nervirao, no prodje nekako NBA tiket. Cela nedelja, ponedeljak-petak, 3/4; sto to nije slucaj i kada igram jace.

Hokej

Karpat-Assat w1

Tappara-Kalpa w1

Florida-Arizona w1

Montreal-Washington w2

NY Islanders-Chicago 5+

New Jersey-Tampa 5+

Kvote, 1.80, 2.23, 1.65.

Fiks trend, Florida 6-4 (5, 3), Arizona 5-5 (4, 4), Montreal 2-8 (2, 7), Washington 7-3 (6, 3). 5+ trend, NY Islanders 8/10, Chicago 8/10, New Jersey 7/10, Tampa 7/10. Karpat i Tappara imaju 1-1 skor u serijama; Karpat je veliki favorit; dok bi Tappara trebala da ima domacinsku seriju.

NBA

Philadelphia-Minnesota H2(+10.5)

Houston-New Orleans >221.5

Kvota 2.64.

Ne kapiram ovoliki hendikep, na mecu Philadelphia-Minnesota, ekipe su makar priblizne po kvalitetu.

MLB predsezone, Washington 1, LA Dodgers 1 i Milwaukee 2, Cleveland 2. Kvote, 2.06, 3.27.

Posted

12bd55b0f7ad7a2e1116a216fee8fa27.jpg

Prodje 1 iz dosade

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

lepo :)

ja glupan svratio da odigram kosarku, a posto mi je glavni nba tiket, uzmem da odigram i neki fudbal koji pocinje uskoro

i lepo vidim 2+ bih u17 (4.30) i obala slonovace 2+ (1,97) i tu mi se ucini kvota 8.5 previse mala, pa ubacim i svedsku 2+ i naravno promasim

na dnevnoj kosarci nisam imao srca da odigram cistu 2 na dinamik protiv borca, vec h2 i evo dobise 10+ razlike

na drugom tiketu odigrao vise od 162.5, trenutno je 40 minut i 162 poena :D :isuse:

Posted

setih se da me nerviraju ljudi koji ostavljaju samo tikete/utakmice koje su zavrsene :D

dakle za nocas:

fil-min     2 & vise    6,80

det-cik    1 & manje 2.13

orl-fin     vise           1.85

hju-nor   mh1 (-4,5) 1.65

mem-lal  h2(5,5)      1.85  

dal-sar    2               1.80

5+6/6

prva utakmica bas odskace kvotom, tu verujem da ce doci vise poena, a 2 je ponajvise "navijacki"

Posted

Kolko puta ce jos Halepova da mi sjebe tiket.  

Posted

Hteo da igram protiv Federera, verovatno i Longford golove, al upao u neku guzvu na poslu i nista ne stigoh. Sad gledam i jedem se, deda puko, Logford dao 5 komada. 

Tako da nema sanse da udje Guarani koje sam sad igrao, od 4+ do 7+, kvote 2.6, 4.75. 10 i 21. I dodao GG GG po 11, i na sitno kombinacije oba po 2+, prvo2+&drugo2+ i prvo2+&4+. 

Pogotovu sto prvi Paragvajci udjose GG GG sa dva gola u nadoknadi.

Posted

Krenulo kao sto sam ocekivao, penal u prvom minutu za Guarani i promasise ga :mad: