Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Kako omasih igre na Olimpija - Sol. Igrao sam domacin 3+ i 4+ po 2.6 i 5.5 a ono 0:2 posle pola sata.

Posted (edited)

Imaju crveni. Moze tu svasta da bude do kraja.:laugh:

0-3.:D Usetase se u gol, sa igracem manje.

Edited by Miljenko
Posted (edited)

Moze, evo 0:3 odmah, Jebeno ne verujem, da sa igrao 4+ pa dalje, kako bih se sad radovao.. Jel imas ti sve golove?

Kad bi dali 1 do poluvremena imao bih cemu da se nadam... Jebote, gube ladno 3:0 kod kuce

Edited by Timmy
Posted (edited)

Standardno. 3+, 5+, 6+. Kada je kvota za 5+ ispod 3, onda igram 6+ i 7+.

Dobra stvar ove nedelje je sto je pogodnih meceva na fudbalu za igru malo, pa nema previse dileme. U sredu imaju jos dve iz Paragvaja, koliko videh.

Edited by Miljenko
Posted

Da, Nacional - Libertad i Cero - Independiente.

Posted

Dadose ga u poslednjim sekudama.. ubodoh bas na sitno prvo1+ po 7.

Posted

Fino, fino. Lako moze da se desi, da i ovo tvoje udje (makar 3+). Sledi veliki pritisak domacina, u nastavku meca.

Posted (edited)

Precka. Kakva sansa, ja sam ovo vec video u golu. I jos jedan zicer. Imaju jos 2 minuta, za preokret.

Edited by Miljenko
Posted

Nije trebalo to da mi kazes :( 

A gde gledas, ja sinoc ne nadjoh strim za Olimpiu...

Posted (edited)

Fudbal 1/1, hokej 2/3, Olimpia Asuncion je dosla 5+ i 6+, a prosao je i dabl MLB predsezone. Paragvajci tesko da su mogli doci lakse, brzih 0-3, a onda sansa u skoro svakom napadu. Hokej korektno. St. Petersburg je lepo iskontrolisao mec, a slicno vazi i za Predatorse. Flamesi razocarase, primivsi treci gol na 3:41 pre kraja, protiv tima koji vec neko vreme igra rekreativno (sada se vec moze reci, da su ispali iz playoff trke, sa 6 poena zaostatka). Lep ponedeljak.

Hokej

Lokomotiv Yaroslav-SKA St. Petersburg w2

Bern-Servette w1

NY Islanders-Pittsburgh 5+

Tampa-Toronto 5+

Washington-Dallas 5+

Kvote, 1.55, 1.69, 1.40.

5+ trend, NY Islanders 6/10, Pittsburgh 8/10, Tampa 6/10, Toronto 8/10, Washington 6/10, Dallas 4/10. Zato i ne volim fiks u NHL sektoru; rutinski gubi tim koji juri doigravanje, od tima kome ne trebaju bodovi. St. Petersburg je poveo sa 2-1 u seriji i ocekujem njihov trijumf i danas; Bern pobedom obezbedjuje izlaz iz prve runde (3-1).

NBA

Orlando-Toronto w2

New Orleans-Dallas w1

Utah-Atlanta w1

Kvota 1.60.

I dalje na timove, koji imaju razloga da igraju ozbiljno.

MLB predsezona, Boston 1, Milwaukee 2. Kvota 3.00.

Edited by Miljenko
Posted

Igraju sutra uvece; mada mi se cini da cu povezati 2+, na oba meca.