Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Deda Mraze, Deda Mraze ne skreci sa staze ... 
Danas 4 sitna, al` dobitna 

Posted

Kako meridian racuna tenis uzivo kad se odigra pa bude prekid? Imam nesto u glavi da nije ko tiket koji nije u lajvu vec da daju kv 1. Ali posto bi mi sad odgovarala kv 1 verovatno nista od toga

Posted (edited)

Van lajva je kvota 1 sve igre koje nisu zavrsene (fiks,  ukupno gemova). Racuna se recimo ono sto je odigrano u prvom setu, ako je prekid nastao u drugom. Nisam nasao da postoje posebna pravila za lajv. 

Sada videh da je prekid meca u pitanju. Ceka se nastavak, koliko ja znam.

Edited by Miljenko
Posted

Fudbal 1/1, hokej 1/4. Fudbal je dosao bez problema. Hokej razocaravajuce; vezivanje definitivno nije moj nacin igre (ovde mislim na St. Petersburg i HV 71), Norvezane sam morao spojiti, posto su kvote bile previse male. Izvestan minus na kraju, no sledi vikend, pa se nadam boljem ucinku.

Danas malo jace, no nista epohalno i dalje.

Fudbal

NEC-Go Ahead Eagles 3+

Fortuna Sittard-Ajax II 3+

PSV II-Helmond 3+

Utrecht II-Dordrecht 3+

Leverkusen-Bayern 3+

Kvote, 1.81, 2.40, 1.53.

Holandija 2 se nastavlja danas, pa probah par meceva. Bayern je oslabljen, no odigrah sitnije na golove.

Prvi tiket je u jacoj grupi.

Prateci tiket, Den Bosch 2P2+, Eindhoven 2P2+, PSV II 2P2+, Utrecht II 2P2+, NEC 2P2+, Ajax II 2P2+, Volendam 2P2+, AZ II 2P2+. Kvota 40.41.

Hokej

Graz-Fehervar 5+

Linz-VSV 5+

Ingolstadt-Eisbaren 5+

Ban. Bystrica-Poprad 5+

Kosice-Zvolen 5+

Carolina-Washington 5+

Kvote, 1.83, 1.50, 2.20, 1.47.

5+ trend, Graz 6/10, Fehervar 8/10, Linz 7/10, VSV 8/10, Ingolstadt 6/10, Eisbaren 8/10, Ban. Bystrica 8/10, Poprad 4/10, Kosice 7/10, Zvolen 7/10, Carolina 6/10, Washington 5/10. 

Samo prvi tiket je medju jacim.

NBA

Milwaukee-Golden State >218.5

Phoenix-Houston >221.5

Kvote, 1.60, 1.60.

Kod tima iz Oaklanda cas fali jedan, cas drugi igrac, no granica nije previsoka. Phoenix-Houston, tradicionalan plus duel.

Oba para su na kombo tiketu.

Posted

Dajte neki predlog za rukometnu utakmicu u Splitu.

Posted

šta? kuća i okućnica, sigurnije nego da staviš u banku

Posted

Pa cist kec, samo mala kvota. Cekaj da nasi povedu sa 3-5 razlike :sleep:, pa onda kucu i imanje na keca. :D

Posted

Nešto mi šugavo kolo sutra...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Da, nedelja deluje dosta lakse. Sutra od fudbala, Tottenham 3+ i Chelsea 2+, Real Madrid 1, te Leipzig 2+, Benfica 2+. Prva dva ce ici u jacu grupu. Ima i dovoljno hokeja; verovatno i Golden State ponovo. 

Tu je i NFL playoff, mada ja bilo koji playoff, ne volim previse da igram (plus su ovde zaredjali minusi). Hendikepi visoki (mozda New England over).

Posted (edited)

Dallas Stars - Colorado Avalanche

Kvote 1.85 4.10 3.40. Ove godine u medjusobnim susretima bez neresene (4:2 za Colorado), a i prosle se nisu pretrzali (samo jedna neresena, i to poslednja, sedma odigrana utakmica - uzgred, ovo im je sedma utakmica ove sezone :sleep:)

Dallas kod kuce 14 3 5, Colorado u gostima 5 4 9. U poslednjih 10 utakmica i jedni i drugi samo 2 poraza,  Colorado 5 utakmca zaredom bez poraza (doduse, sve kod kuce).

Sve u svemu, mala kvota na keca (1.85) jer je Dallas dobar domacin, a Colorado ne bas sjajan gost (ipak u poslednjih 5 utakmica ima 3 1 1). Nisam analizirao sastave i eventualne povrede, to me samo ometa u tipovanju. :D 

Obe ekipe u dobroj formi, probacu X i verovatno 2-X.

Edited by Nesh
Posted

Fudbal 2/3, hokej 3/4, NBA 0/2, NEC je dosao 5+ i 6+. Fudbal ok. Dve stvari prodjose, mada sam Holandjane mogao i bolje odigrati. Bayern nekako udje u 3+. Hokej korektno, no pade najjaci tiket, sto sigurno nije pohvalno. NBA nestalan, oba pada nocas; mozda je bolje da ga ne diram. Jaca grupa samo 1/4, srecom te je ostalo doslo prilicno dobro, pa ni minus nije veliki.

Danas isti nivo uplate kao juce.

Fudbal

Tottenham-Everton 3+

Chelsea-Leicester 2+

Real Madrid-Villarreal 1

Leipzig-Schalke 2+

Braga-Benfica 2+

Kvote. 1.72, 1.38, 1.60.

Vreme je da Tottenham zaredja sa efikasnijim mecevima, ovo je pogodan protivnik za to. Chelsea je tezak za proceniti za golove, no 2 gola valjda mogu pasti ovde; Real igra lose, no ocekujem da zapocnu seriju pobeda, ma koji sastav bio na raspolaganju. Za kraj nesto sumnjiviji dabl.

Prve dve stvari su na kombo tiketu.

Prateci tiket, Brentford 2+, Middlesbrough 2+, Bradford w1, Peterborough 3+, Doncaster 2+, Forest Green 2+, Fylde 3+, Livingston w2, Arbrouth 2+, Peterhead 3+, Marseille X2, Nice w1, A. Madrid X2, Valencia X2. Kvota 31.91.

Hokej

NY Rangers-NY Islanders 5+

Pittsburgh-Detroit 5+

Dallas-Colorado 5+

Las Vegas-Edmonton 5+

San Jose-Arizona w1

Kongsvinger-Lorenskog 5+

Valerenga-Storhamar 5+

Mora-Linkopings 5+

Kvote, 1.33, 1.93, 1.97, 1.98, 1.65.

5+ trend, NY Rangers 4/10, NY Islanders 8/10, Pittsburgh 5/10, Detroit 5/10, Dallas 7/10, Colorado 6/10, Las Vegas 5/10, Edmonton 8/10, Kongsvinger 9/10, Lorenskog 8/10, Valerenga 7/10, Storhamar 8/10, Mora 5/10, Linkopings 8/10. Fiks trend, San Jose 4-6 (2, 3), Arizona 3-7 (1, 6). Par duela gde tradicija navodi na golove, te Vegas i San Jose kod kuce. Norvezane pratim i dalje, a tu je i Linkopings iz Svedske.

Prva dva tiketa su u jacoj grupi.

Propratni tiket, Karpat w1, Ilves 5+, Zurich 5+, Boston X2, New Jersey 1X, Los Angeles 1X. Kvota 8.58.

Posted

Monako, Valensija i Benfika po X2 i 2+

Posted

Dobro, u dnevnom delu nije bilo trika da provucem nesto. Tottenham jedan gol u poluvremenu, neka prodje bar to; Svabe mase penal, uobicajeno.:rolleyez: