Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Prva cetiri hokeja; dabl reprezentacija, Philadelphia-Pittsburgh, Toronto-Tampa i Munchen-Mannheim.

Posted

Fudbal 1/1, hokej 5/8 (uz jednu kvotu 1). Fudbal prodje na misice, nakon sto je Tottenham realizovao kontru za 2-0 (cini se da su oba gola iz ofsajda:rolleyez:). Hokej korektno. Nemci uredno, oba para prodjose; Munchen EN golom sa igracem manje. U20 turnir neverovatno efikasan, juce su svi mecevi otisli u plus, iako je u toku eliminaciona faza. Svajcarci polovicno. Farjestad je zakazao, no to su ipak Svedjani, pa i nije cudno. NHL je mogao bolje. Pittsburgh raspucan, u drugom periodu; u Torontu padose dva gola na vreme, no bez realizacije u zavrsnoj trecini; Washington je vodio sa 3-1, da bi se na kraju borio za OT, jos jedan povracaj. Oko nule na kraju, dobro je sto sam izbegao par potencijalnih NHL overa, koji nisu dosli (Dallas, Winnipeg),

Danas 50% jucerasnjih uloga.

Fudbal

Arsenal-Chelsea 2+

Juventus-Torino 2+

Feirense-Porto 2+

Kvota 1.77.

I danas bez zaletanja; tvrd mec iz PL; Italijani igraju kup, pa probah posto je gradski derbi u pitanju; Porto na strani, ne volim da igram 3+.

Slabija grupa.

Hokej

Graz-Medvescak 5+

Zvolen-Ban. Bystrica 5+

Augsburg-Bremerhaven 5+

Krefeld-Straubing 5+

Kvote, 1.38, 1.43, 1.47, 1.50.

5+ trend, Graz 7/10, Medvescak 6/10, Zvolen 8/10, Ban. Bystrica 6/10, Augsburg 9/10, Bremerhaven 8/10, Krefeld 7/10, Straubing 7/10.

Prve tri stvari su na kombo tiketu.

NBA

Denver-Phoenix P>106.5

Kvota 1.85.

Houston je oslabljen, Golden State jos nije u ponudi, te probah samo Denver poluvreme, zbog nize granice.

Jaca grupa.

Prateci tiket, Washington w1, Minnesota w2, Milwaukee w1, Golden State H2(-7.5), New Orleans H2(+5.5). Kvota 5.74.

Posted

Arsenal - Čelzi  GG

Benfika - Sporting  GG

Rio Ave - Fereira  1

Posted

Arsenal-Celsi, gost golovi, 2+ @2.2, 3+ @3.35 i 3+ @4.8, na srednje.

Las Palmas - Valensija, domacin golovi: 2+ @2.35, u oba @3.5 i 3+ @5.6 na malo manje.

Posted

Jebeni Morata treba da prestane da igra fudbal

Posted

Ja cekah na Augsburgu peti gol, 32 minuta i nista; gomila sansi, 3+ minuta EN na kraju. Ponekad jednostavno nece ; mada, proslo je sve drugo (dnevni deo), pa da se ne bunim previse.

Posted

Samo je Augsburg falio ... :( 
Ja se tebi klanjam... 
Kada vidim da se moj tiket poklapa sa tvojim, to mi je znak da dignem ulog ....

ovako i to sto se malo prepisuje, to je za opste dobro :)

ove godine da se razvale 

makar ovim golovima u 90to min kao Benfika veceras 

Posted

sad bacih oko ...

svaka cast ! 

nisam pratio topic posle uplate

Posted

Gledao sam samo prvo poluvreme i čak nisam hteo ni da branim po kvoti 3, a sad vidim da je jedva ušlo. 

Posted

Fudbal 1/1, hokej 3/4, NBA 1/1. Fudbal nije doneo preveliku napetost; jedino je Juventus ostao na tacno 2 pogotka. Hokej korektno. Ban. Bystrica brzo prolazi; Medvescak slicno; Krefeld dolazi u zavrsnom periodu, dok na Augsburgu nije bilo srece (svi golovi su pali, u prvoj polovini meca). NBA za promenu rutinski. Jos jedan fin dan; bez kombo tiketa u ovom slucaju, no svejedno prilicno dobro.

Danas za nijansu jace, kada je o ulozima rec.

Fudbal

Tottenham-West Ham 3+

Kvota 1.60.

Gradski derbi, te probah golove. Razmisljao sam i o Barsi i o Realu, no prve preskocih jer glavni igraci odmaraju (Messi, Suarez, Iniesta), dok su potonji iznenadjujuce nepouzdani za golove, ove sezone.

Slabija grupa.

Hokej

Sweden-USA 5+

Canada-Czech Republic 5+

Farjestad-Rogle 5+

Philadelphia-NY Islanders 5+

Pittsburgh-Carolina w1

Boston-Florida w1

Minnesota-Buffalo w1

Toronto-San Jose 5+

Stavanger-Storhamar 5+

Valerenga-Lillehammer 5+

Mora-Skelleftea 5+

Malmo-Linkopings 5+

Kvote, 1.50, 1.50, 1.38, 1.58, 1.43, 1.45, 1.39, 1.60, 1.50, 1.65, 1.65.

5+ trend, Farjestad 7/10, Rogle 7/10, Philadelphia 7/10, NY Islanders 9/10, Toronto 7/10, San Jose 8/10, Stavanger 8/10, Storhamar 9/10, Valerenga 8/10, Lillehammer 9/10, Mora 7/10, Skelleftea 6/10, Malmo 10/10, Linkopings 6/10. Fiks trend, Pittsburgh 4-6 (2, 6), Carolina 7-3 (5, 2), Boston 7-3 (6, 1), Florida 6-4 (5, 3), Minnesota 5-5 (5, 5), Buffalo 3-7 (2, 3). U20 turnir je dosao do polufinala i do sada smo imali jedan jedini 5- mec, te ih odigrah i danas. Farjestad i Rogle su dva najefikasnija tima iz Svedske. Islandersi standardno; Letang i Schultz, su se vratili u postavu Penguinsa, sto se odmah odrazilo na rezultat (dosta je bolja tranzicija sa njima); Boston i Minnesota su prilicni favoriti, mada tradicija i nije na njihovoj strani; San Jose mi je uvek sumnjiv za golove, cak i kada je protivnik neko sa odlicnim napadom; dva derbija u Norveskoj, zato ih i odigrah opreznije; bonus Svedjani za kraj.

Prve cetiri stvari su na kombo tiketu.

Prateci tiket, Boston 2P2+, NY Islanders P2+, Pittsburgh P2+, Toronto 3P2+, Tampa 2P2+, Minnesota 3P2+, St. Louis 3P2+, Dallas 2P2+, Nashville 3P2+, Colorado 2P2+, Edmonton 3P2+. Kvota 174.94.

Posted
5 hours ago, malistev said:

Gledao sam samo prvo poluvreme i čak nisam hteo ni da branim po kvoti 3, a sad vidim da je jedva ušlo. 

Sta cemo danas. Ja predlazem Totenhem- Wh oba gol

Posted

Totenhem - Vest Hem  3+

Klipersi - Oklahoma  211+

Pao - Efes w1

Totenhem daje 3+

Unikaha - Valensija w2  (pre dva dana dobila Unikaha, pa sad jurim kontru)

Posted

Ukopa te Totenhem Malistevu. A reko sam da se proba gg.

Miljenko sta nam se desava sa Pitsburgom i zasto je kvota na SKA Peterburg over 4.5 gola 1.67