Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Nabijem AZ trebao mi je gol gol prvo

Svaka čat Malistev

Posted
32 minutes ago, keljans said:

Hteo bih samo da se zahvalim stoci iz MUFC poimence (Lingardu, Rašfordu i Marsijalu) što sam pao tiket u 90+ minutu.... Neka jedu govna i igraju u jebenom Brodarcu....

+1 i ja sam pao United za 60 eu . Da bog da otisli u championship 

Posted (edited)

Fudbal 4/5, NHL 4/6, NBA 3/3, Napoli je dosao 5+. Fudbal je na kraju dosao dobro. Barsa daje treci gol, u poslednjem minutu nadoknade, kada sam vec digao ruke od prolaza. City je takodje dosta kasno dao gol za prolaz, a sta tek reci za AZ, koji sa igracem vise daje dva brza gola. Napoli je doneo kanonadu u prvom poluvremenu, bez gola u nastavku meca. Tiket sa dvoznacima je pao na Interu, dok su Atalanta i Juve prosli. Celtic je lagano dobio derbi, PSV brzo okrece 0-1. NHL je mogao bolje.Tampa prolazi i fiksu, u samoj zavrsnici, dok je Pittsburgh glatko porazen. Islandersi ponovo ispostovase, no Las Vegas i Washington zakazase (Capitalsi pre svega, posto su ostali na nuli), 3-0 nakon prvog perioda i corak kasnije. Toronto taman po meri, Starsi konacno kako treba. NBA je prijatno iznenadio. Indiana i Brooklyn odigrase metiljavo prvo poluvreme, no over dolazi do kraja; Minnesota bez problema; San Antonio ocekivano. Kombo je naravno pao, na mecu Las Vegas-Washington. Procenat pogodjenih stvari je bio odlican (11/14, 78.57 %), te je i plus bio sasvim dobar.

Danas uplate po tiketu smanjih na 20% jucerasnjih, malo fudbala, a NFL nikad kilaviji sa poenima.

Fudbal

Ajax-Willem II 3+

Feyenoord-Roda 3+

Galatasaray-Goztepe 3+

Kvote, 1.73, 1.40.

Bez prostora za biranje danas, pa odigrah ono najverovatnije.

Oba tiketa su u jacoj grupi.

NFL

New Orleans-Atlanta >52.5

Kansas-Miami >43.5

Tennessee-LA Rams >47.5

NY Jets-LA Chargers >41.5

Kvote, 1.90, 1.90, 1.90, 1.80.

Jos malo i krece NFL playoff, pa probah par meceva koji lice na overe.

Prva dva para su na kombo tiketu.

Prateci tiket, Carolina H1(-9.5), Chicago w1, Kansas w1, New England w1, LA Chargers H2(-6.5), LA Rams w2, Jacksoville H2(-4.5), Dallas w1. Kvota 23.85.

Edited by Miljenko
Posted

Lepo od AZ-a što se prenuo na vreme, ali ne mogu da prežalim glupavi Vest Hem koji je uspeo da primi tri komada od Njukasla. :dry:

Kasimpaša - Basakšehir  GG4+

Ajaks - Viljem  1&pdg2

Ovo samo reda radi, za sitan ulog.

Posted (edited)

Imam 1 &over 43.5 na Kanzas. Prvo poluvreme 20:13, I onda klasika - celih 6 poena u drugom. Sad ce Chiefsi da trce i trose vreme. Nije samo to za tiket, cekao  bih jos ponesto, ali...

Odigrah, saljivosti radi, i tiket sa kvotama ispod 2: Saintsi, Chargersi, Lionsi i Cuwboysi. I to je nemoguca misija. Chargersi brane 14:7, Lionsi gube, jedino Saintsi dobijaju. :D

Edited by Nesh
Posted (edited)

Zato sam ja i odigrao sitno danas; fudbal je bio prilicno verovatan, no NFL je kao sto kazes, nemoguca misija.

Edited by Miljenko
Posted (edited)

Ajd da vidimo  da li ce Chiefsi da sutiraju za field goal. :D

EDIT: Izbacih lagano Lionse iz playoffa. :sleep:

Edited by Nesh
Posted

Izgleda da sam bio dobar ove godine
Stigao Deda Mraz sa malim paketicem :) 

3 fudbala po 3+ i 7 NFL fikseva

Posted

Lepo. Ja bih pao na Detroitu, da sam igrao samo fiks "u glavu".

Sutra KHL + NBA. Znam sta cu odigrati (Barys Astana 5+, St. Petersburg 5+, Boston w1, ostalo plusevi), samo jos da odlucim , koliko para staviti.

Posted

Hokej i kosarku u bilo kom obliku precrtavam kao sportove na koje cu se kladim. toliko padova za "malo" ubice me srcka

Posted (edited)

I onside kick prodje kad je "protiv" mene. :mad:

Da li je moguce da ce Chiefsi da ispuste ovo? Ipak, dok pisem, promasise ovi extra poen. 

I dobro je,  drugi onside kick nije uspeo. Ali i dalje gusto. :D

Edited by Nesh
Posted (edited)

Kakvi Čifsi? :huh:

Edited by James Marshall
Posted (edited)
8 minutes ago, James Marshall said:

Kakvi Čifsi? :huh:

EDIT: Objasnio ispod . :isuse:

Edited by Nesh
Posted

Zar oni nisu dobili nešto glat?

Ja gledam SF-Jaguari i tu bijaše nekih onsajd kikova, mislio sam da misliš na to.