Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

NHL 2/4 (uz dve kvote 1). Baksuzni fiks; od tri meca, dva odose u OT za povracaj, odnosno pad na Predatorsima, nakon neverovatnih 0-4, na startu meca. Tampa lagani plus; kilavi Blackhawksi bez gola u Dallasu, 4-0, najgluplji pad; Sharksi dosta lakse od ocekivanog. Ovoliko produzetaka nisam skoro video. Islanderse preskocih, odose u over, cak i protiv Ducksa. Nisam se proslavio; da je dosao plus na Starsima, ne bih se bunio uopste.

Danas ulozi kao juce, sutra sledi jaca igra (El Clasico, Man City, PSV, AZ, ima par zanimljivih NHL parova).

Fudbal

Arsenal-Liverpool 3+

Anderlecht-Eupen 2+

Espanyol-A. Madrid w2

Almere-Eindhoven 3+

Dordrecht-PSV II 3+

Ajax II-Volendam 3+
Telstar-De Graafschap 3+

Kvote, 1.52, 1.46, 1.97, 2.04.

Liverpool standardno, a tu se moze podvesti i Holandija 2. Anderlecht je skroz nepouzdan u tekucoj sezoni, zato i 2+, dok se A. Madrid jedino u fiksu i moze odigrati.

Prve dve stvari su na kombo tiketu.

Prateci tiket, Ajax II 2P2+, MVV 2P2+, AZ II 2P2+, Eindhoven 2P2+, Telstar 2P2+, PSV II 2P2+. Kvota 16.33.

NHL

Arizona-Washington 5+

Kvota 1.43.

5+ trend, Arizona 5/10, Washington 9/10. Capitalsi su u dobroj formi, dok domacin ima samo jedan trijumf, na prethodnih 10 utakmica, pa zato i nisam probao fiks, nego golove.

Jaca grupa.

NBA

Houston-LA Clippers >214.5

Kvota 1.60.

Neverovatno koliko je vrhunskih igraca povredjeno (Curry je propustio vec 6 meceva i odmah su propast za poene). Paul ponovo fali kod Rocketsa, no oni su i bez njega igrali ubedljivo.

Kombo tiket.

Propratni tiket, New Orleans P>108.5, Washington >207.5, Milwaukee >206.5, Miami P>97.5, Denver P>103.5. Kvota 16.21.

Posted

Pokojni Anderlecht, 1-0 protiv zadnjeg, jbip. No Liverpool i Holandija 2 donese lepe prolaze. Ne secam se kada sam imao 7 bonus tiketa (5+, 6+), u istom danu.

Posted

Sad se treba odluciti za sutra. Ima gomila sporednih tiketa, no to nije upitno, glavni su problem.

Dva sam izabrao: El Clasico 3+, NY Islanders-Winnipeg 5+. Ostaje dilema, Las Vegas-Washington 5+ i Man City 3+ i nesto iz Holandije (PSV 1, 2+, 3+ ili AZ 2+, 3+) ili Man City i jedan ova dva para iz Holandije, a preostali ide u 3+ varijanti.

Posted

Fudbal 3/4, NHL 0/1, NBA 1/1, Liverpool je dosao 5+ i 6+, Almere 6+, PSV II 5+, AJax II 5+ i 6+, Telstar 5+. Holandija 2 izuzetno raspucana, svuda sam imao neki bonus tiket. Cudan mec u Londonu, 4 pogotka za samo 7 minuta. Anderlecht jedva 1-0, ipak je tamo Club Brugge jedini za igru ove sezone. A. Madrid mi je medju neomiljenim ekipama; cini mi se da nijednom nisu dosli kada sam ih igrao (sto je retka pojava). Jedini NHL par, koji nije otisao u 5+ over, je bio ovaj moj; Capitalsi se brukaju sa onakvim napadom, pri cemu je Grubauer bio sasvim pristojan. NBA rutinski. Uzeh nesto na kraju, mada manje od ocekivanog usled 2 promasaja u jacoj grupi.

Danas jako i prilicno siroko.

Fudbal

Real Madrid-Barcelona 3+

Man City-Bournemouth 3+

AZ Alkmaar-Heerenveen 3+

Napoli-Sampdoria 3+

Sassuolo-Inter X2

Milan-Atalanta X2

Juventus-Roma 1X

Celtic-Aberdeen 1

PSV-Vitesse 1

Kvote, 1.40, 1.86, 1.43, 2.19, 1.95.

El Clasico igram uvek i tu nema neke dileme. City kod kuce, a iz Holandije izabrah AZ (na kome su kvote za golove u blagom padu). Napoli protiv tima koji i daje i prima gomilu golova. Na kraju i dva fiks tiketa. Inter ima tesko gostovanje, zato i dvoznak; Atalanta igra dobar fudbal; derbi u Torinu. Celtic je truba za golove ove sezone (ako ne mozes da natrpas ekipe blizu zone ispadanja, meni je to nekorisno), pa probah fiks; PSV ima tradiciju tvrdih meceva protiv danasnjeg rivala, a vidim da i kvote za overe rastu.

Prve dve stvari su na kombo tiketu.

Prateci tiket, Fulham 2P2+, Leeds 2P2+, Wolves 2P2+, Plymouth 2P2+, Peterborough 2P2+, Luton 2P2+, Crewe 2P2+, Dag&Red 2P2+, Brechin 2P2+, Forfar 2P2+, Ayr 2P2+, Peterhead 2P2+, Elgin 2P2+. Kvota 3738.08.

NHL

NY Islanders-Winnipeg 5+

Las Vegas-Washington 5+

Pittsburgh-Anaheim w1

Tampa-Minnesota w1

Dallas-Nashville 5+

NY Rangers-Toronto 5+

Kvote, 1.32, 1.40, 1.53, 1.47, 1.38, 1.38.

5+ trend, NY islanders 8/10, Winnipeg 8/10, Las Vegas 7/10, Washington 7/10, Dallas 6/10, Nashville 7/10, NY Rangers 8/10, Toronto 5/10. Fiks trend, Pittsburgh 5-5 (3, 5), Anaheim 4-6 (3, 2), Tampa 8-2 (6, 2), Minnesota 6-4 (2, 4).

Prva dva para su na kombo tiketu.

Propratni tiket, Boston w1, Carolina w1, Edmonton 5+, Chicago 5+, Vancouver 5+. Kvota 6.09.

NBA

Indiana-Brooklyn >209.5

Phoenix-Minnesota >211.5

Sacramento-San Antonio H2(-4.5)

Kvote, 1.60, 1.60, 1.55.

Mrzim kada mi smanje kvotu (San Antonio), kao da sam igrao za ne znam kakav ulog.

Slabija grupa.

Posted

Vest Hem - Njukasl  1
Udineze - Verona  1
Lids - Hal  1

AZ - Herenven  GG4+

Spal - Torino  GG3+

La Korunja - Selta  GG3+

Posted

O malistevu gde si bre dugo te nije bilo. I ja sam igrao Leeds ali samo da daju gol

Posted

Previse napetosti, na mecu gde joj nije bilo mesto (najsigurniji par danas, bar po meni); srecom te prodje nekako.

Bolje da sam natovario sinoc, na onim Holandjanima.:rolleyez:

Posted (edited)

Fiks na fudbalu.:laugh: Moracu ponovo da ga izbacim skroz (par godina ga nisam igrao, na ozbiljnijim tiketima), pa kako bude. Inter pada na dvoznaku, protiv ove sezone ocajnog Sasuola.:sleep:

Napoli 3-2 u poluvremenu, a onda nista u nastavku meca (mogao je bar i 6+ proci).

Edited by Miljenko
Posted
16 minutes ago, Cash said:

Pa pogodio si fiks na Celticu. 

Jesam, no nekako mi je uvek tugaljivo, kada promasim dvoznak/viner; plus kada igram golove, ne zavisim 100% od jedne ekipe.

Tja, svaka navika se menja, pa tako i ova. Najgore su reprezentacije; krs za golove, pa si primoran da probas fiks.:sleep:
Fudbal za sada korektno; ako Holandjani ne zakazu, mogao bi biti prilicno dobar.

Posted
5 hours ago, malistev said:

Vest Hem - Njukasl  1
Udineze - Verona  1
Lids - Hal  1

AZ - Herenven  GG4+

Spal - Torino  GG3+

La Korunja - Selta  GG3+

Bas te nece prijatelju valjda pogodis drugi tiket

Posted

Bravo za AZ. Taman i za mene i za njega.:ziga:

Posted

Hteo bih samo da se zahvalim stoci iz MUFC poimence (Lingardu, Rašfordu i Marsijalu) što sam pao tiket u 90+ minutu.... Neka jedu govna i igraju u jebenom Brodarcu....