Miljenko Posted December 20, 2017 Author Posted December 20, 2017 Koliko losa zavrsnica, neverovatno; plus je bila 3 na 1 kontra, bruka.
Miljenko Posted December 20, 2017 Author Posted December 20, 2017 Izgubim 90 minuta, gledajuci kako ljudi promasuju sa 5-10 metara od ovolikog gola. Definitivno ne moze nista da smori vise od fudbala.
Miljenko Posted December 20, 2017 Author Posted December 20, 2017 Vec sam pomislio da ni ovaj jedan nece proci. Celtic ide na "crnu listu"; samo 2-0, protiv potencijalnog drugoligasa je nedopustiva stvar (3+ na 10/19, u onako smesnoj ligi je za svaku kritiku).
Miljenko Posted December 20, 2017 Author Posted December 20, 2017 (edited) Pa sad, da je bio realan i nije bio. Lever nije dosao 3+, Celtic isto; sporedni u fiksu je pao na Benficu, a ni Ajax nije dosao (sto bih mozda probao u fiksu, no srecom obidjoh). Po meni nije moglo mnogo gore od ovoga, eventualno da je na Bayern-Dortmund ostalo 2-0 ( a promasili su sve i svasta, pre gola Dortmunda). Najgora fudbalska godina, nema sta; imas meceve sa malo sansi, odnosno sa druge strane utakmice, gde se u serijama mase ziceri iz peterca. Nakon onako slabog leta (MLB osvetlao obraz, srecom), ocekivao sam bolji novembar/decembar (koji su tradicionalno najgori meseci za fudbal); nema snega, tereni su uglavnom ok, no nema ni golova. Edited December 20, 2017 by Miljenko
Miljenko Posted December 20, 2017 Author Posted December 20, 2017 To za predomisljanje stoji, isti slucaj. Ja sam imao zadrsku kod Holandjana; da nije kup u pitanju, PSV i AZ bi isli na golove u nekoj varijanti. Tja, bice bolje valjda. Za Nemce sam znao da ce odigrati ozbiljno (posto uvek i igraju), no nije pomoglo previse.
Cash Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 Ja sam Celtic igrao da pobedjuju sa vise od 1 gola razlike. Nekad je bolje igrati hendicep umesto 3+. Francuzi realno mada sam se zaleteo sa PSG +2 debil Mota pravi u 90.minutu penal bez potrebe. Olos. Srecom Sporting sa 3+ spasio stvar. Miljenko sta cemo od Nhl javljaju mi se pobede Calgaryja i Philadelphie
ZokiAsov Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 Aj kad vec kukamo... Placite za mnom jesenje kiseee.... Ok, sosijedad je dobio na kraju, ali da je pao gol na nici branio bi na poluvremenu i uzo 10 soma :(
Miljenko Posted December 21, 2017 Author Posted December 21, 2017 Mogao bi doci pomenuti NHL; Detroit prosecan gost, a mora i St. Louis negde da zakaze. Sutra ima gomila parova, to mi jedino i deluje zanimljivo za igru.
Cash Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 Pomenuti Nhl dosao al sta vredi kad me sugavi Celticsi oborise na oba tiketa. I to Miami pobedi bez Dragića.
Miljenko Posted December 21, 2017 Author Posted December 21, 2017 Fudbal 1/3, NBA 1/1. Fudbal nastavio u istom ritmu. Lever 0-1; bilo je sansi, ali su sutevi uglavnom bili po sredini gola. PSG prolazi u zavrsnici, no Celtic dobija samo 2-0. Bayern i Dortmund opravdase poverenje, mada je i tu trebao biti dosta veci broj golova. Lagani over u Houstonu. Bolje dolaze random NHL mecevi na golove od fudbala (bar je tako ove nedelje). Nisam preterano zadovoljan, polovicnim ucinkom. Malo jaca uplata, u odnosu na juce. NHL Pittsburgh-Columbus w1 Tampa-Ottawa 5+ Nashville-Carolina w1 Los Angeles-Colorado w1 Dallas-Chicago 5+ San Jose-Vancouver 5+ 1.55, 1.38, 1.51, 1,41, 1.41, 1.47. Fiks trend, Pittsburgh 5-5 (3, 5), Columbus 5-5 (5, 5), Nashville 7-3 (6, 2), Carolina 4-6 (1, 4), Los Angeles 7-3 (5, 2), Colorado 4-6 (4, 6). Over trend, Tampa 8/10, Ottawa 7/10, Dallas 6/10, Chicago 5/10, San Jose 8/10 (8 uzastopnih), Vancouver 8/10. Pittsburgh nije u nekoj formi, no mec kod kuce deluje kao dobra prilika, za pokretanje pobednicke serije (dosta su losiji u gostima do sada). Predatorsima nije bitno gde igraju, a taman im je prekinuta serija od 3 trijumfa, porazom kod kuce od Winnipega. Kingsi se vracaju u Los Angeles, nakon neubedljive turneje (3 boda, na 4 utakmice), Colorado nije poznat kao tim koji dobro igra na strani. Tampa over standardno. I Dallas spada medju uobicajene pluseve, jedino je Chicago nepouzdan skroz. Sharksi su uvek wild card; veceras imaju zanimljiv mec protiv Canucksa. Prve cetiri stvari su u jacoj grupi. Prateci tiket, NY Islanders 2P2+, Pittsburgh P2+, Tampa P2+, Nashville 2P2+, Dallas 3P2+, Los Angeles 2P2+, San Jose 3P2+. Kvota 29.62. Fudbal + hokej + kosarka, Gent w1, Feyenoord 1, Porto 1, Lokomotiv Yaroslav w1, Jokerit w1, Kongsvinger 5+, Sarpsborg w1, Stavanger w2, Frolunda w1, Real Madrid w2, Fenerbahce >154.5, Valencia >154.5. Kvota 26.23.
189- Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 https://streamable.com/vyoe4 ako ovo nije pokusaj namestaljke onda ne znam sta je
Cash Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 (edited) Sta odigrati od Nhl koju poruku poslati. Svidjaju mi se prve tri stvari od Miljenka tu jos valja odigrati 5+ Islanders vs Anaheim. Na kingse bi morali biti oprezni, Dallas mi vuce na w1 Edited December 21, 2017 by Cash
Miljenko Posted December 21, 2017 Author Posted December 21, 2017 Ove sezone su mi uskratili zadovoljstvo, da igram strelce na NHL mecevima; nema toga u Meridianu vise u ponudi (ne znam da li ima negde). Jedina stvar, na kojoj sam pokusavao da napravim tzv. "blokadu". 10 igraca, bi obicno dalo kvotu oko 10000 i to ako ne jurim vece kvote (preko 3.5); sve makar jedan gol na mecu. Jednom sam imao 9/10, dva puta 8/10, uz par prolaza, kada sam igrao 5 ili 6 parova.
Recommended Posts