Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Koliko losa zavrsnica, neverovatno; plus je bila 3 na 1 kontra, bruka.:dry:

Posted

Izgubim 90 minuta, gledajuci kako ljudi promasuju sa 5-10 metara od ovolikog gola. Definitivno ne moze nista da smori vise od fudbala.

Posted

Vec sam pomislio da ni ovaj jedan nece proci. Celtic ide na "crnu listu"; samo 2-0, protiv potencijalnog drugoligasa je nedopustiva stvar (3+ na 10/19, u onako smesnoj ligi je za svaku kritiku).

Posted (edited)

Pa sad, da je bio realan i nije bio. Lever nije dosao 3+, Celtic isto; sporedni u fiksu je pao na Benficu, a ni Ajax nije dosao (sto bih mozda probao u fiksu, no srecom obidjoh). Po meni nije moglo mnogo gore od ovoga, eventualno da je na Bayern-Dortmund ostalo 2-0 ( a promasili su sve i svasta, pre gola Dortmunda).

Najgora fudbalska godina, nema sta; imas meceve sa malo sansi, odnosno sa druge strane utakmice, gde se u serijama mase ziceri iz peterca. Nakon onako slabog leta (MLB osvetlao obraz, srecom), ocekivao sam bolji novembar/decembar (koji su tradicionalno najgori meseci za fudbal); nema snega, tereni su uglavnom ok, no nema ni golova.:dry:

Edited by Miljenko
Posted

To za predomisljanje stoji, isti slucaj. Ja sam imao zadrsku kod Holandjana; da nije kup u pitanju, PSV i AZ bi isli na golove u nekoj varijanti. Tja, bice bolje valjda. Za Nemce sam znao da ce odigrati ozbiljno (posto uvek i igraju), no nije pomoglo previse.

Posted

Ja sam Celtic igrao da pobedjuju sa vise od 1 gola razlike. Nekad je bolje igrati hendicep umesto 3+. Francuzi realno mada sam se zaleteo sa PSG +2 debil Mota pravi u 90.minutu penal bez potrebe. Olos. Srecom Sporting sa 3+ spasio stvar. Miljenko sta cemo od Nhl javljaju mi se pobede Calgaryja i Philadelphie

Posted

Aj kad vec kukamo... 

H9CbpTQ.jpg

Placite za mnom jesenje kiseee....  Ok, sosijedad je dobio na kraju, ali da je pao gol na nici branio bi na poluvremenu i uzo 10 soma :(

Posted

Mogao bi doci pomenuti NHL; Detroit prosecan gost, a mora i St. Louis negde da zakaze. Sutra ima gomila parova, to mi jedino i deluje zanimljivo za igru.

Posted

Pomenuti Nhl dosao al sta vredi kad me sugavi Celticsi oborise na oba tiketa. I to Miami pobedi bez Dragića.

Posted

Fudbal 1/3, NBA 1/1. Fudbal nastavio u istom ritmu. Lever 0-1; bilo je sansi, ali su sutevi uglavnom bili po sredini gola. PSG prolazi u zavrsnici, no Celtic dobija samo 2-0. Bayern i Dortmund opravdase poverenje, mada je i tu trebao biti dosta veci broj golova. Lagani over u Houstonu. Bolje dolaze random NHL mecevi na golove od fudbala (bar je tako ove nedelje). Nisam preterano zadovoljan, polovicnim ucinkom.

Malo jaca uplata, u odnosu na juce.

NHL

Pittsburgh-Columbus w1

Tampa-Ottawa 5+

Nashville-Carolina w1

Los Angeles-Colorado w1

Dallas-Chicago 5+

San Jose-Vancouver 5+

1.55, 1.38, 1.51, 1,41, 1.41, 1.47.

Fiks trend, Pittsburgh 5-5 (3, 5), Columbus 5-5 (5, 5), Nashville 7-3 (6, 2), Carolina 4-6 (1, 4), Los Angeles 7-3 (5, 2), Colorado 4-6 (4, 6). Over trend, Tampa 8/10, Ottawa 7/10, Dallas 6/10, Chicago 5/10, San Jose 8/10 (8 uzastopnih), Vancouver 8/10.  Pittsburgh nije u nekoj formi, no mec kod kuce deluje kao dobra prilika, za pokretanje pobednicke serije (dosta su losiji u gostima do sada). Predatorsima nije bitno gde igraju, a taman im je prekinuta serija od 3 trijumfa, porazom kod kuce od Winnipega. Kingsi se vracaju u Los Angeles, nakon neubedljive turneje (3 boda, na 4 utakmice), Colorado nije poznat kao tim koji dobro igra na strani. Tampa over standardno. I Dallas spada medju uobicajene pluseve, jedino je Chicago nepouzdan skroz. Sharksi su uvek wild card; veceras imaju zanimljiv mec protiv Canucksa.

Prve cetiri stvari su u jacoj grupi.

Prateci tiket, NY Islanders 2P2+, Pittsburgh P2+, Tampa P2+, Nashville 2P2+, Dallas 3P2+, Los Angeles 2P2+, San Jose 3P2+. Kvota 29.62.

Fudbal + hokej + kosarka, Gent w1, Feyenoord 1, Porto 1, Lokomotiv Yaroslav w1, Jokerit w1, Kongsvinger 5+, Sarpsborg w1, Stavanger w2, Frolunda w1, Real Madrid w2, Fenerbahce >154.5, Valencia >154.5. Kvota 26.23.

Posted (edited)

Sta odigrati od Nhl koju poruku poslati. Svidjaju mi se prve tri stvari od Miljenka tu jos valja odigrati 5+ Islanders vs Anaheim. Na kingse bi morali biti oprezni, Dallas mi vuce na w1

Edited by Cash
Posted

Ove sezone su mi uskratili zadovoljstvo, da igram strelce na NHL mecevima; nema toga u Meridianu vise u ponudi (ne znam da li ima negde).

Jedina stvar, na kojoj sam pokusavao da napravim tzv. "blokadu". 10 igraca, bi obicno dalo kvotu oko 10000 i to ako ne jurim vece kvote (preko 3.5); sve makar jedan gol na mecu. Jednom sam imao 9/10, dva puta 8/10, uz par prolaza, kada sam igrao 5 ili 6 parova.