Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted (edited)

012d9e793b6bc37153e128545df8b086.jpg

f657cb7ff3a679c895870f295104f955.jpg

RB Salzburg i treci mec za redom ne dobija.

Srecom imao sam vremena za ovaj dobitni i srece da BVB i Roma rese u zadnjim minutama meca.

Edited by John Coltrane
Posted

Nocas konacno uspesno:

VDFJVe3.png

vCHRjrP.png

Imao sam i onaj gornji "u glavu". Dobro, to bi mi "mnogo" bilo da je proslo, pa nisu dali da me ne zaboli glava. :D

:)

Posted

Zanimljivo. Uvek imas dobre ideje, kojih se ja ne bih nikada setio.:D:ziga:

Posted

NESH svaka čast kvota 175 :ziga:

Al kenja Koltrejna u poslednjim momentima mečeva :tongue:

Danas AZ i Klub Briž gol gol prvo oba

Posted

Hvala, kolege. :)

Igram pre svega ono moje fiks&over ili  dva fiksa i dva iksa, ali od skora ubacim i poneki ovakav tiket. 

Posted (edited)

Fudbal 4/7, NHL 2/3 (uz jednu kvotu 1), NBA 1/1, PSG i Man City dodjose po 5+. Fudbal korektno. Bayern je srecno prosao, nakon neiskoriscenog penala u 94. minutu (ocekivao sam da ce lagano resiti kilavi Stuttgart). City prodje u zavrsnih 20 minuta, uprkos promasenom penalu. PSG i PSV lagano, uz lepu kvotu, mada sam od potonjih ocekivao da prodju i 5+ i 6+. Dortmund dolazi 3+ par minuta pre kraja. Arsenal samo 1-0; revija promasaja. Sta reci za Real i Gremio; prvi se obrukase samo jednim golom, no ne razumem i ovo da ne pokusas nista u finalu. NHL ok. Pittsburgh je jedva dobio u regularnom toku; Capitalsi se vratise i dobise u produzetku (Ovechkin naravno); samo 2 gola na Starsima, pomalo neocekivano; lagan plus na Tampi. Rocketsi prodjose rutinski. Uzeh nesto, mada je Real skinuo bas dobar plus. Odigrah i danas jako, pred oprezniju igru naredne nedelje.

Fudbal

Bologna-Juventus w2

Barcelona-La Coruna 3+

Bournemouth-Liverpool 3+

AZ Alkmaar-Ajax 3+

Utrecht-Heracles 3+

Club Brugge-Anderlecht 3+

WBA-Man Utd w2

Lyon-Marseille 2+

Bolivar-U. Sucre 2+

Hearts-Celtic 2

Kvote, 1.37, 1.59, 1.43, 1.40, 1.70, 2.18.

Juventus, Barcelona, Liverpool, AZ, Club Brugge, to su standardne stvari. Heracles je los kao gost, pa probah i tu golove. Malo siri tiket za kraj; Utd je uvek nepouzdan; Celtic i dalje prvi, ali nema impozantnu prednost; Bolivar slavi titulu; Francuzi igraju derbi, dovoljno je i 2+.

Prve tri stvari su na kombo tiketu.

Prateci tiket, Feyenoord 2+, Milan 2P1+, Olympiakos 1, Hajduk 1, Sampdoria 2P1+, Leverkusen 2+, Dag&Red 2P1+, Peterborough 2+, Young Boys 2+, Basel 2+, Rijeka 1, Besiktas 1, Leipzig w1, Sporting 1, Atalanta 2P1+, Benfica w2. Kvota 20.65.

NFL

Carolina-Green Bay >44.5

Kvota 1.75.

U Meridianu jos nisu promenili granicu za Green Bay, vraca se Rodgers, ocekujem kanonadu, laganih 50+ poena.

Jaca grupa.

Tiket za pracenje, Baltimore w2, Jacksonville >38.5, New Orleans w1, Oakland >45.5. Kvota 4.98.

NBA

Toronto-Sacramento >202.5

Washington-Cleveland >207.5

Kvote, 1.60, 1.60.

Dva para koja naizgled lice na pluseve.

Slabija grupa.

NBA + NHL tiket, Indiana >212.5, Chicago w1, Vancouver 5+, Las Vegas 5+. Kvota 5.23.

Edited by Miljenko
Posted

Kakvi promasaji Ajaxa, odmah na startu meca, ovo bih i ja dao; neverovatno.

Posted

Dva Brza gola Briža a Anderleht penis

Odigram Fejnord, Bašakšekir i Milan, Milan + Inter =  KESE

Večeras hrabro na Barsu 7+ 7.25 Moyyart ako neko zna gde je više neka javi

Posted

Ok poluvremena ipak. Na AZ-Ajax, 3-4 neverovatna promasaja (dva na prazan gol), plus nesviran penal za goste, dobro je da su pala dva gola. Utrecht jedan gol, dok se Club Brugge javio u nadoknadi poluvremena, 2-0 (na njima su kvote bas dobre).

Posted

Iz jutrosnje postavke od 8 parova izbacih AZ gg i Briz 1 (vec je 4:0). Zadrzah UTD i Juve, pa mi ostaju Benfika, RB Lajpcig i Bazel.

Posted

Juve ide kako treba, a Celtic no comment (u onoj smesnoj ligi). Pade i Utrecht, no AZ i Club Brugge donese dva fina prolaza. Korektan pocetak; ako Liverpool donese golove, moglo bi biti dosta dobro.

Posted

Lajpcig prima gol iz svlacionice i onda jos 1 i to sa igracem vise :isuse: