Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

38 minutes ago, ubibobi said:

Jel' si singlirao ili si vezao sa jos ponekim malo verovatnim ishodima?

singl

• Replies 31.9k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

1 minute ago, renne said:

singl

Svaka cast! :91_thumbsup:

ajmo Wolverhampton Wanderers

• Author

Real 5 u poluvremenu i sada ne moze da dodje 7+, ma ni 6+. Tottenham je prosao kompletno, 3+, 5+, 6+, dok PSG neocekivano kilavi.

PSG gledam, saren im je tim, vise drze loptu nego sto imaju sansi. Lil se fino digao od odlaska Bielse, nadajmo se golu da malo zakuva.

• Author

Ne verujem, 5-0 poluvreme i tako ostaje do kraja, nista od bonusa (6+, 7+). Izvuce Ronalda u 70 i nekom minutu; ovi ostali, kao da ih ne zanima da krenu prema golu.

Real mi je dao ass2mouth i Dirty Sanchez komplet

• Author

Udje PSG jedva, sada bar mogu mirnije da pratim ostalo.:rolleyez:

Na 2:1, odmah posle gola Lila, je PSG imao 2 strava sanse, a gol za 3:1 je pao posle trka Mbapea posle kornera u kom je golman Lila napustio gol. Ko je cekao 4+ imao je ludu srecu.

• Author

Naravno, sada i AZ i Heracles kilave. Gomila pogresnih pasova, kao da igraju po pola metra snega.

Ostala mi samo Tampa na tiketu, najmanja kvota (2.00) i, naravno, krece 0:1. NHL uveo pravilo da utakmice koje ja igram krecu rezultatom 0:1. :mad: :D

Pao sam jbni under na Belinelija za pola koša za 400e tako što je majstor vezao 8p za minut i po. 

Pao sam na Vestbruka + za 6 peona, jer je covek šutirao trojke 1-12.

Sent from my SM-J320FN using Tapatalk

Ovo je uzi izbor posto sam izbegao RBLajpcig, Rapid i Monako, ali sam propustio Real, Totte i Benfiku. Odvratni Juve mi istera pare iz dzepa.

5989c888849f31115b7b7030d71a7f4f.jpg

Edited by John Coltrane

• Author

Glupi sneg, bolje da zaobidjem Young Boys.:dry:
Englezima to vec ne bi trebalo da smeta.