Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Stvarno razbio! 3 utakmice nase lige GG4+. Bravo!!!  :)

Posted

Lepo od Mancestera.

PSV domaćin golovi, 3+ i 4+, kvote 1.7 i 2.91, stim sto 3 donosi samo mali plus, a 4+ je glavni tiket.

Posted

Dodadoh live PSV 3+ po 2.7 pa sad to postade glavni tiket, a jkupna uplata dodje do srednje jacine.

Posted

PSV daje 2+ po 2.

Leganes - Atletiko 0:0 po 7.3 i 0-1 po 2.65.

Posted

3 brzinska gola PSVa, pa reda radi odigrah na sitno da nece dati cetvrti po 2.8, al svakako lepo prodjoh i sa ovim izvadih ceo minus od ptrethodnih 3-4 dana, cak i nesto preko.  

Posted

I PSV dogura do 4.

Branih na sitno Atletiko, 2+ po 6.5 i 1+ po 2.20. 

Posted

Gimnazia LP - Lanus GG3+ 2.95, GG4+ @5, 5+ @9 i 6+ @24. Na malo sitnije.

Posted

I za kraj jebeni Nacional Asunsion. U ovakvom danu i oni ima da daju, domacin golovi 2+ @3.15 i 3+ @9.5. Bas su preterali sa kvotama, zato sam i odigrao, takodje na malo sitnije.

Posted

Dodjose i Argetinci lepo...  Live, Olimpia Asunsion domacin golovi 2+ @2.65 i 3+ @7.25, na sitnije, pa cu da pojacavam ako ne daju brzo.

Posted

Sosijedad - Betis  1&GG

Keln - Lajpcig  2

Njukasl - Liverpul  2&GG

Spal - Krotone  1

Partizan - Čukarički  GG

Spoting - Porto  GG

Osijek - Istra  1-1&NG

Posted (edited)

.

Edited by Timmy
Posted (edited)

Nebitno skroz

Edited by Timmy
Posted

Fudbal 2/3, hokej 0/1, PSG je dosao 5+ i 7+, Toronto 5+. Na fudbalu su rezultati bili dobri, mada sam ih ja mogao bolje iskoristiti. PSG goleada, Toronto takodje; zakazase u Londonu, no pre toga sam imao Tottenham i Man Utd, od kojih sam bespotrebno strepeo. Davos je oborio hokejaski tiket, bolje da singlirah Norvezane, makar i na ovu malu kvotu. Korektno na kraju, mada sam mogao odigrati dosta bolje.

Fudbal

Napoli-Cagliari 3+

Barcelona-Las Palmas 3+

Arsenal-Brighton 2+

Benevento-Inter 2+

Milan-Roma 3+

Newcastle-Liverpool 3+

Az Alkmaar-Feyenoord 3+

Real Madrid-Espanyol 3+

Young Boys-St. Gallen 3+

U. Catolica-Colo Colo 3+

Kvote, 1.45, 1.35, 1.60, 1.67, 1.61, 1.74, 1.74.

Napoli i Barsa bi trebali doci do ubedljivih trijumfa. Arsenal na kraju odigrah opreznije, kao i Inter, protiv najslabijeg tima lige. Mec u Milanu lici na laganu goleadu. Liverpool i daje i prima, te probah i njih. AZ je relativno cesto igrao 0-2, kao i Feyenoord na strani, pa ih stavih u slabiju grupu. Young Boys je imao tezak mec u EL; Real Madrid jos trazi formu; Catolica neocekivano neefikasna do sada, no ovo je veliki derbi.

Prve cetiri stvari su na kombo tiketu.

Fiks tiket, Napoli 1, Arsenal 1, CSKA Moscow 1, Midtjylland w1, Ajax w2, Inter 2, Plzen 1, Everton w1, Bayern w2, Zurich w1, Barcelona 1, Copenhagen w2, Slavia Prague 1, Braga w1, Dynamo Kyiv w2, Rosenborg w1, Juventus w2, Real Madrid 1, Boca Juniors 1. Kvota 33.80.

NFL

LA Chargers-Philadelphia >47.5

Kvota 1.85.

Ovaj par mi deluje kao laganica over.

Ipak slabija grupa.

Prateci tiket, Atlanta >48.5, Pittsburgh P<21.5, Cincinnati w2, Dallas w1, Houston >43.5, New England w1. Kvota 15.21.

Hokejaski tiket, Magnitogorsk w1, Eisbaren 5+, Nitra w1, Munchen w1, Sparta Prague 5+, KAC 5+, Salzburg w1. Kvota 6.30.