Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Kilavci iz Liverpula su uspeli i penal da promaše. <_<

Austrija - Milan  GG3+

Kopenhagen - Lokomotiva  GG

Jang Bojsi - Partizan  X2

Vitese - Lacio  GG

Španija - Slovenija(+7.5)  H2

Posted

Jbg malistevu ja sam kriv prepiso sam od tebe Liverpool :(

Posted

citao sam jos u kvalifikacijama da je trener ili vlasnik atalante rekao da ce oni pre svega sa rezervistima igrati ovo takmicenje. ja se ponadao da ce se moci odigrati protiv njih kad ono igraju protiv evertona pa je sada zajebano jer ne znam ni koliko ce oni ozbiljno shvatiti sve ovo..

Posted

Dobre kvote da ovi nasi slepci primaju golove u ligi Uefa, vredi razmisliti...

Posted

Jang bojs, domacin golovi: 2+ @1.84, i sitnije u oba @2.8, 3+ @3,9 i 4+ @9.1.

Bate gost golovi, pa sam umesto gost1+ po 1.6 odigrao GG po 2. Valjda ce i Zvezda dati 1. I sitnije gost2+ @5.1

I sitno na Sloveniju basket po 3.7.

Posted

Stojke macka mi oborio tikete, a mogao je bar jednom da ne odreaguje onako dobro

Posted (edited)

Ups greška

Ebem ti Everton

Edited by Plavimost
Posted

kad god igram protiv partizana oni odbijaju da izgube. crno-beli timovi mi dosle glave ove nedelje

Posted

Ja odigrah ipak za jači ulog kombinaciju duple šanse na Partizan i +9.5 na Sloveniju. Valjda nece zmajčeki da se raspadnu u drugom poluvremenu.

Posted

kad god igram protiv partizana oni odbijaju da izgube. crno-beli timovi mi dosle glave ove nedelje

Pa da najbolje da namerno izgubimo kako bi tebi prosao tiket.

Posted

3/4, za EL odlican ucinak. Mogao sam cak i hrabrije odigrati, jer je vecina meceva koje sam razmatrao, otisla u 3+.

Posted

Bolje da se kladim samo na basket. Mislim da sam pogodio sve utakmice koje sam igrao (5-6 tekmi) i to sve sa kvotama preko 3, al me jebe fudbal.