Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

Kilavci iz Liverpula su uspeli i penal da promaše. <_<

Austrija - Milan  GG3+

Kopenhagen - Lokomotiva  GG

Jang Bojsi - Partizan  X2

Vitese - Lacio  GG

Španija - Slovenija(+7.5)  H2

• Replies 31.9k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Jbg malistevu ja sam kriv prepiso sam od tebe Liverpool :(

citao sam jos u kvalifikacijama da je trener ili vlasnik atalante rekao da ce oni pre svega sa rezervistima igrati ovo takmicenje. ja se ponadao da ce se moci odigrati protiv njih kad ono igraju protiv evertona pa je sada zajebano jer ne znam ni koliko ce oni ozbiljno shvatiti sve ovo..

Dobre kvote da ovi nasi slepci primaju golove u ligi Uefa, vredi razmisliti...

Jang bojs, domacin golovi: 2+ @1.84, i sitnije u oba @2.8, 3+ @3,9 i 4+ @9.1.

Bate gost golovi, pa sam umesto gost1+ po 1.6 odigrao GG po 2. Valjda ce i Zvezda dati 1. I sitnije gost2+ @5.1

I sitno na Sloveniju basket po 3.7.

Stojke macka mi oborio tikete, a mogao je bar jednom da ne odreaguje onako dobro

Ups greška

Ebem ti Everton

Edited by Plavimost

kad god igram protiv partizana oni odbijaju da izgube. crno-beli timovi mi dosle glave ove nedelje

Ja odigrah ipak za jači ulog kombinaciju duple šanse na Partizan i +9.5 na Sloveniju. Valjda nece zmajčeki da se raspadnu u drugom poluvremenu.

Joj malistevu samo Kopenhagen :(

kad god igram protiv partizana oni odbijaju da izgube. crno-beli timovi mi dosle glave ove nedelje

Pa da najbolje da namerno izgubimo kako bi tebi prosao tiket.

pare > emocije

• Author

3/4, za EL odlican ucinak. Mogao sam cak i hrabrije odigrati, jer je vecina meceva koje sam razmatrao, otisla u 3+.

JnybX6u.jpg

Bolje da se kladim samo na basket. Mislim da sam pogodio sve utakmice koje sam igrao (5-6 tekmi) i to sve sa kvotama preko 3, al me jebe fudbal.