Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted (edited)

Las Palmas vec primio 2 kom :D Primice jos 2 sigurno. Pitanje je samo da li ce ga dati. Mozda tamo negde posle 70og kad se ovi smore od punjenja.ed. hahahahah u 12.min GG3+ To braco kanarinska :D

Edited by Timmy
Posted

Realno je bilo da udje 7+ vec u prvom. AL super sto nije, taman u drugom da daju po 1, ne mora nista vise :) A polako gledam u Boliviju, dva dubla vec prosli do pola.

Posted

5:1. Valjda ce ga dati i Las Palmas u drugom. 3 tiketa bi to donelo, od kojih je ubedljivo najveci GG GG.

Posted

I cudo se dogodilo, Lokomotiva povela protiv Dinama.

Ispostujte Dinamo

Dzaba kad je kvota u 60.minutu bila 1.35

Posted

Pade 6 golova u Boliviji, al ne udje GG. Taj 1 gol Bluminga bi mi doneo bogatsvo. A oni primaju golove redom bez ikakve zelje da napadnu. Nisu mi jasni, odlicno igraju poslednje vreme, sto su veceras ovako igrali ne znam. Znam da sam u lepom plusu danas, a da sam iznerviran. Ili oni ili drugi gol Las Palmasa bi mi doneo bas veliku kintu. Al dzaba.. Za kraj dana sam ispratio Miljenka sa Amerima, na malo sitnije GG3+ i ostalo.

Posted

Nece sedmi, a bilo je puno vremena.

Posted

Kladionice če uskoro na Nhl postaviti granice za golove over under 2.5

Posted

Ima li jos neko problema sa Mocartovom W aplikacijom? Jeste da koristim net sa telefona, ali sve mi normalno otvara osim nje.

Posted

Hofenhajm - M'gladbah  1

Wolfzburg - Ingolštad  1

------------

kvota: 3.89

ulog: 6/10

Stouk - Hal  1

Sautempton - Man.Siti  GG3+

---------------

kvota: 4.02

ulog: 5/10

Monpelje - Lorijen  GG3+

Nica - Nansi  1

Ren - Lil  X

------------

kvota: 10.2

ulog: 2/10

Inter - Milan  1&GG

Napoli - Udineze  1&GG

-----------------

kvota: 8.5

ulog: 3/10

Napoli - Udineze  2-1

-----------------

kvota: 22,66

ulog: 1/10

Posted

Fudbal 3/4, MLB 4/5, NHL 1/1, The Strongest i Las Palmas su dosli po 5+, a prosao je (konacno) i kombo tiket. Fudbalom sam prijatno iznenadjen, mada je mogao uleteti bar jedan 7+. Dve goleade, AZ taman koliko treba, MLS zakazao. MLB je nadam se krenuo u pravom smeru, Malo je falilo da prodje svih 5 tiketa. Washington je jedva dobio Filu, 3-2, u 10. iningu. Vec sam se bio oprostio od overa na Cleveland-Detroit, no u zavrsna dva ininga je palo 7 poena. Metsi porazeni u jos jednom egal duelu, Syndergaard ponovo odlican. Dodgersi i Giantsi, rutinski trijumfi. NHL uredno, Pingvini relativno lako resise i drugi mec serije. Volim kada napravim dobar plus, uz dva promasaja, kao sto se desilo sinoc. Vreme je za jedan uzlazni trend.

Fudbal

Tottenham-Bournemouth 3+

Real Potosi-Guabira 3+

Barcelona-Real Sociedad 3+

Napoli-Udinese 2+

Torino-Crotone 2+

Sporting Gijon-Real Madrid 2+

Southampton-Man City 2+

Colo Colo-U. de Concepcion 2+

Kvote, 1.42, 1.49, 1.53, 1.76.

Tottenham bi trebao biti sigurica za golove, ocekujem njihov lagan trijumf. Bolivijci su uvek dobri za probati. Barsu i Real odigrah opreznije danas, zbog CL meceva (Nemce zato nisam ni igrao). 

Samo prvi tiket je u jacoj grupi.

Prateci tiket, Inter 2+, CSKA w1, Rijeka 2+, Fiorentina w1, Juventus P/K2, Roma 2+, Dortmund 2+, Leipzig w1, Everton w1, Rangers 2+, Hibernian w1, Falkirk 2+, Alloa w1, Forfar 2+, Nice 2+, Iquique 2+, Bayern w2, Montreal 2+, PSV P/K2. Kvota 29.85.

MLB

Chicago Cubs-Pittsburgh 1 (Arrieta-Glasnow)

Boston-Tampa 1 (Sale-Odorizzi)

Kvote, 1.40, 1.50.

Arrieta je 9-3, 2.96 ERA, na 15 startova protiv Piratesa. Do sada, 2-0, 2.08 ERA, 0.85 WHIP. Glasnow nije nastupao protiv Cubsa. Na debiju protiv Redsa je imao cak 5 walks, tokom nepuna 2 ininga, uz 5 ukradenih baza i 5 pustenih runs. U seriji je 1-0 za Pittsburgh, te veceras ocekujem bolji ucinak napada Cubsa i poravnanje skora. 

Sale je odlicno otvorio sezonu, 0-1, 1.23 ERA, 0.68 WHIP, no bez podrske udaraca, nema ni pobeda. Odorizzi je 1-3, 6.08 ERA, na 8 startova na Fenway Parku. Pocetak, 1-1, 4.50 ERA, 1.00 WHIP. Raysi su dobili mec na otvaranju serije, te je to dodatni razlog da se odigra 1. Vreme je da i Sale bude ispracen dobrim ucinkom udaraca.

Oba para su na kombo tiketu.

Propratni tiket, Washington 1, NY Yankees <8.5, Cincinnati 1, Minnesota 1, San Francisco >7.5, Houston 2, Detroit H2(+1.5), Atlanta >7.5, Kansas >8.5, LA Dodgers >7.5. Kvota 262.91.

NHL

Washington-Toronto w1

Chicago-Nashville w1

Anaheim-Calgary w1

Kvote, 1.36, 1.55, 1.60.

Capitalsi su odigrali prilicno los prvi mec i ipak dosli do pobede, te danas ocekujem njihovu drugu pobedu u seriji. Chicago se obrukao u ofanzivi, pre dva dana; kec prosto vuce da se proba. Ducksi zbog istog razloga, kao i za prvi mec serije, serija od 20+ poraza Flamesa, na ovom gostovanju.

Potonja dva para su u slabijoj grupi.

NHL strelci, Marchand, Ovechkin, Kane, Rakell. Sistem 3/4.

Posted

Krenem da pisem da sam igrao Totenhem, a oni ga dadose. Domacin3+ @1.79 i dom4+ @3. Nisam stigao do planetwina gde sam imao po 3.14. I Fiorentina isto domacin golovi. U oba @2, 3+ @2.25 i [email protected]. Dade Totenhem i drugi... daj da usporim kucanje, mozda padne i treci :D

Posted

Nisam hteo da branim da Totenhem ne daje cetvrti, a 4 bila kvota posle treceg gola. Pa nek se sajebem, al uveren sam da ce ga dati. Igraju ljudi fenomenlano.

Posted (edited)

Mnogo sam pametan. edit. ipak ga dadose u 93em. Sto ranije ne kukah, nego se nerviram celo poluvreme bezveze :) Ajmo sad ljubicasti!

Edited by Timmy
Posted

Povuklo me da probam Reala 0-2, 0-1 i 0:0. Kvote 2.95, 6.3 i 22.2. Na sitnije.