Jump to content

Kuća, enterijeri, nameštaj, itd...

Featured Replies

imam problem sa donjim ledjima i najbitnije mi je da je udobna i da dobro drzi ledja

23 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

gde kupiti vrhunsku sotlicu za kompjuter?

Potraži Wagner stolice.

Mislim da ih u Srbiji prodaje više trgovaca.

Kasnije možda mogu da ti dostavim i podatke o prodavcu u Beogradu.

aj posalji ako nadjes

18 minutes ago, Ras said:

Potraži Wagner stolice.

Mislim da ih u Srbiji prodaje više trgovaca.

Kasnije možda mogu da ti dostavim i podatke o prodavcu u Beogradu.

Čekaj bre, nijedna nema ispod 400e :lol:

pa tražio je vrhunske, ne pristupačne

Edited by Lezilebovich

Propustio sam taj detalj :lol:

Pošto i mi tražimo jednu kancelarijsku za kuću i otvorio ovo i zamalo se šlogirao

u YUBC ima radnja koja je puna nekih kancelarijskih stolica, nemam pojma koji je kvalitet

1 minute ago, Lezilebovich said:

u YUBC ima radnja koja je puna nekih kancelarijskih stolica, nemam pojma koji je kvalitet

U crvenkapi?

Sećam se pre 20 godina da sam sa ortakom tu gledao kanc stolice. On kupio i skoro je rashodovao ali samo zato što mu burazer kupio neku svemirsku. Ova je mogla još da traje...

On 19.8.2018. at 23:26, kud u maglu Simoviću said:

ovaj namenski sve pokvari

:dry:

talentovan :happy:

49 minutes ago, Lezilebovich said:

emu.rs?

e da to. ima i u prizemlju i na prvom spratu. možda je čak i ista, a možda i nije :D

Ima onaj Mile kralj polovnih stvari na fejsu, tako nešto, on prodaje svašta to kancelarijsko.

19 minutes ago, Valkyrie said:

Ima onaj Mile kralj polovnih stvari na fejsu, tako nešto, on prodaje svašta to kancelarijsko.

Basttako ga vikaju?

Tako nešto, vidim da valja kompletnu opremu iz ugašenih filijala banaka. Iskače mi kao add na fejsu, kad se pojavi opet upamtiću naziv. 

Sa Wagner stolicama sam se susreo na Sajmu nameštaja i čini mi se da su imali širi izbor, no što u blic pretrazi pronalazim na vebu.

U međuvremenu sam dobio potvrdu da je u pitanju Astra Office (i da se nalaze u YBC).