August 28, 20186 yr imam problem sa donjim ledjima i najbitnije mi je da je udobna i da dobro drzi ledja
August 28, 20186 yr 23 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: gde kupiti vrhunsku sotlicu za kompjuter? Potraži Wagner stolice. Mislim da ih u Srbiji prodaje više trgovaca. Kasnije možda mogu da ti dostavim i podatke o prodavcu u Beogradu.
August 28, 20186 yr 18 minutes ago, Ras said: Potraži Wagner stolice. Mislim da ih u Srbiji prodaje više trgovaca. Kasnije možda mogu da ti dostavim i podatke o prodavcu u Beogradu. Čekaj bre, nijedna nema ispod 400e
August 28, 20186 yr Propustio sam taj detalj Pošto i mi tražimo jednu kancelarijsku za kuću i otvorio ovo i zamalo se šlogirao
August 28, 20186 yr u YUBC ima radnja koja je puna nekih kancelarijskih stolica, nemam pojma koji je kvalitet
August 28, 20186 yr 1 minute ago, Lezilebovich said: u YUBC ima radnja koja je puna nekih kancelarijskih stolica, nemam pojma koji je kvalitet U crvenkapi? Sećam se pre 20 godina da sam sa ortakom tu gledao kanc stolice. On kupio i skoro je rashodovao ali samo zato što mu burazer kupio neku svemirsku. Ova je mogla još da traje...
August 28, 20186 yr On 19.8.2018. at 23:26, kud u maglu Simoviću said: ovaj namenski sve pokvari talentovan
August 28, 20186 yr 49 minutes ago, Lezilebovich said: u YUBC ima radnja koja je puna nekih kancelarijskih stolica, nemam pojma koji je kvalitet emu.rs?
August 28, 20186 yr e da to. ima i u prizemlju i na prvom spratu. možda je čak i ista, a možda i nije
August 28, 20186 yr Ima onaj Mile kralj polovnih stvari na fejsu, tako nešto, on prodaje svašta to kancelarijsko.
August 28, 20186 yr 19 minutes ago, Valkyrie said: Ima onaj Mile kralj polovnih stvari na fejsu, tako nešto, on prodaje svašta to kancelarijsko. Basttako ga vikaju?
August 28, 20186 yr Tako nešto, vidim da valja kompletnu opremu iz ugašenih filijala banaka. Iskače mi kao add na fejsu, kad se pojavi opet upamtiću naziv.
August 28, 20186 yr Sa Wagner stolicama sam se susreo na Sajmu nameštaja i čini mi se da su imali širi izbor, no što u blic pretrazi pronalazim na vebu. U međuvremenu sam dobio potvrdu da je u pitanju Astra Office (i da se nalaze u YBC).