ivy Posted March 4 Posted March 4 cime mirisite prostor? ja volim stapice i to ugl indijske..volim drvenaste(sandal,pachouli..) i one bas indijske (darshan,champa..) i miris dima i tezak je pa se upije u namestaj.. ali sto sam na Nocnom bazaru kupila stapice..1 spktakl!! HEM je za ovo kesa moram ih potraziti na sledem bazaru da kupim jos neku vrstu! 1
Stela Posted March 4 Posted March 4 Ni sa cim . Ne volim te mirise kojekakve, stapice, one svece razne, momentalno me zaboli glava. Ili kad neko u auto ubaci onu vanilu. Jaoj. 4
pt 2.0 Posted March 4 Posted March 4 (edited) Bohorom. edit. I kad prebrišem podove onim crvenim što ne miriše loše, al to izvetri brzo. Edited March 4 by pt 2.0
Lancia Posted March 4 Posted March 4 (edited) Stapici su nesto najodvratnije, ima ovde cak i nekih orijentalnih radnji gde bih mozda nesto i pazario, ali ne bih usao unutra i da mi plate. Edited March 4 by Lancia 2
Stela Posted March 4 Posted March 4 Da, ima neka indijska radnja gde sam kupila lep stolnjak i esarpu, ali to je bilo u roku od 10 sekundi, jer su zapalili te stapice. Usla sam na sopstvenu odgovornost, plus nisam sebi ostavila mogucnost da dugo razmisljam sta bih izabrala.
ivy Posted March 4 Posted March 4 ja kakvi ste hejteri stapica...ja volim..a i ja sam osetljiva na mirise.. ok,ja stapic upalim i odem iz prostorije pa kad se vratim ostane samo miris..
Lancia Posted March 4 Posted March 4 41 minutes ago, ivy said: ja kakvi ste hejteri stapica...ja volim..a i ja sam osetljiva na mirise.. ok,ja stapic upalim i odem iz prostorije pa kad se vratim ostane samo miris.. U mom trznom centru smo se jedva izborili sa Indijcima da ne pale stapice. Kad su potegli verski momenat, ja sam zapretio da cu krenuti da palim tamjan. 3
ivy Posted March 4 Posted March 4 pa i tamjan je ok..ima sad u raznim mirisima,ne samo klasicni.. i nisu losi.. 1
Ardian Posted March 5 Posted March 5 14 hours ago, ivy said: ja kakvi ste hejteri stapica...ja volim..a i ja sam osetljiva na mirise.. ok,ja stapic upalim i odem iz prostorije pa kad se vratim ostane samo miris..
ivy Posted March 5 Posted March 5 @Bir Adim Öte a ne!...upalim ga nad drzacem za stapic a ostavim ga na keramickom lavabou u keramickom kupatilu
napadaj Posted March 5 Posted March 5 19 hours ago, Ras said: Zaprškom. Najlepši miris na svetu, minimum jednom mesečno kažem nekome da je zaprška u vazduhu nešto najbolje. 2
Recommended Posts