Jump to content

Kuća, enterijeri, nameštaj, itd...

Featured Replies

21 minutes ago, Valkyrie said:

Uspeli smo da ubedimo Lucifera da on treba da spava na donjem krevetu jer je mali. Pošto Lucifer nikad ni u čemu nije “donji”, tako je najpre i taj naš predlog doživeo kao neviđenu uvredu. Zbarismo ga nekako, tj bar se nadamo 

Zasto imam utisak da je Lucifer tvoj ljubimac? :D

Spavali su moji tokom vanrednog stanja, ogadili su mi se onoliko. Bili novi, s novim dušecima, veliki, sve super (iznajmljena je bila gajba). Doduše, samo ćera na gornjem, donji je služio za čuvanje neopeglane odeće. 

Inače lično sam se našla par puta u prilici da spavam dole, jer ne volim visinu, što je ono grozno, užas. Kao u magnetnoj, ufff....

29 minutes ago, Milosh76 said:

Zasto imam utisak da je Lucifer tvoj ljubimac? :D

Nema tu ljubimaca, nemoguće je imati ga (nije kliše)

Ja sam malo bezobrazna što ga tako zovem, priznajem.

7 minutes ago, Valkyrie said:

Nema tu ljubimaca, nemoguće je imati ga (nije kliše)

Ja sam malo bezobrazna što ga tako zovem, priznajem.

Ma jok, meni je to super nadimak. Drugaciji je za pocetak :D  A znam da ne mislis da je zaista Lucifer :D  tako da je nadimak jos bolji...

Moja drugarica je tako na kraju morala da kupi dva kreveta na sprat, al oba samo sprat jer nijedno dete nije htelo da spava dole ✔️

1 minute ago, Katikon said:

Moja drugarica je tako na kraju morala da kupi dva kreveta na sprat, al oba samo sprat jer nijedno dete nije htelo da spava dole ✔️

Ali je super kad dodju gosti...

5 minutes ago, Katikon said:

Ima tih varijanti, krevet je gore a ispod kreveta bude pisaći sto ili neki plakarić za dečije stvari, igračke...

Imam mesta u njihovoj novoj sobi za odvojene krevete ali htela bih da im ostane što više prostora za igranje, ipak su mali i to im je bitno. Kad porastu u konje™ onda mogu da de razdvoje.

Ovi mi se sviđaju ali su prilično skupi :dry:

spacer.png

15 hours ago, Svemir Zeka said:

Spavali su moji tokom vanrednog stanja, ogadili su mi se onoliko. Bili novi, s novim dušecima, veliki, sve super (iznajmljena je bila gajba). Doduše, samo ćera na gornjem, donji je služio za čuvanje neopeglane odeće. 

Inače lično sam se našla par puta u prilici da spavam dole, jer ne volim visinu, što je ono grozno, užas. Kao u magnetnoj, ufff....

Ja spavao 6 meseci na donjem, nisu mi dali da idem gore. Nije bilo loše. 

Ja sam sa sestrom imala, od petog razreda, do sredine srednje, i bila sam od starta dole, po sopstvenoj želji, jer sam bila insomničar i tada, i odgovarala mi je mračna komora.

47 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Ja spavao 6 meseci na donjem, nisu mi dali da idem gore. Nije bilo loše. 

Možda i jeste za decu. Ja sam spavala kao odrasla. Neponovljivo iskustvo. :ph34r:

2 hours ago, Valkyrie said:

Ima tih varijanti, krevet je gore a ispod kreveta bude pisaći sto ili neki plakarić za dečije stvari, igračke...

Imam mesta u njihovoj novoj sobi za odvojene krevete ali htela bih da im ostane što više prostora za igranje, ipak su mali i to im je bitno. Kad porastu u konje™ onda mogu da de razdvoje.

Ovi mi se sviđaju ali su prilično skupi :dry:

spacer.png

ovi kanapi na stepenicana su opasni. lako se moze zakaciti prstima pri penjanju, a malo teze petom pri silasku. tu treba da budu fijoke sa prorezom na gornjoj ivici za otvaranje.

moja 2 rsd.

'Se vojska ne računa? Nikad mi nije bila jasna ta pomama za gornjim krevetom, spavao dole i uživao.

Valk, koliki su klinci?

@Valkyrie

Samo nemoj radni sto ispod kreveta varijantu. To je ucenje i rad u pomrcini. 

Sve ucionice po skolama su projektovane tako da svetlo (prozori) budu sa leve strane. Nije to bez razloga pravilo 

52 minutes ago, Svemir Zeka said:

Možda i jeste za decu. Ja sam spavala kao odrasla. Neponovljivo iskustvo. :ph34r:

Ja sam imao 27-28 godina 

38 minutes ago, foto said:

ovi kanapi na stepenicana su opasni. lako se moze zakaciti prstima pri penjanju, a malo teze petom pri silasku. tu treba da budu fijoke sa prorezom na gornjoj ivici za otvaranje.

moja 2 rsd.

Ma da, to je detalj samo, sviđa mi se krevet zbog dizajna i stepenica.

8 minutes ago, zorglub said:

Valk, koliki su klinci?

Stariji će 8 u januaru a mlađi ima 4.

3 minutes ago, Sandradjer said:

@Valkyrie

Samo nemoj radni sto ispod kreveta varijantu. To je ucenje i rad u pomrcini. 

Sve ucionice po skolama su projektovane tako da svetlo (prozori) budu sa leve strane. Nije to bez razloga pravilo 

Taman posla, radni sto ide kod prozora i nigde drugde.