Milosh76 Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 21 minutes ago, Valkyrie said: Uspeli smo da ubedimo Lucifera da on treba da spava na donjem krevetu jer je mali. Pošto Lucifer nikad ni u čemu nije “donji”, tako je najpre i taj naš predlog doživeo kao neviđenu uvredu. Zbarismo ga nekako, tj bar se nadamo Zasto imam utisak da je Lucifer tvoj ljubimac?
Svemir Zeka Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 Spavali su moji tokom vanrednog stanja, ogadili su mi se onoliko. Bili novi, s novim dušecima, veliki, sve super (iznajmljena je bila gajba). Doduše, samo ćera na gornjem, donji je služio za čuvanje neopeglane odeće. Inače lično sam se našla par puta u prilici da spavam dole, jer ne volim visinu, što je ono grozno, užas. Kao u magnetnoj, ufff.... 1
Valk Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 29 minutes ago, Milosh76 said: Zasto imam utisak da je Lucifer tvoj ljubimac? Nema tu ljubimaca, nemoguće je imati ga (nije kliše) Ja sam malo bezobrazna što ga tako zovem, priznajem. 2
Milosh76 Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 7 minutes ago, Valkyrie said: Nema tu ljubimaca, nemoguće je imati ga (nije kliše) Ja sam malo bezobrazna što ga tako zovem, priznajem. Ma jok, meni je to super nadimak. Drugaciji je za pocetak A znam da ne mislis da je zaista Lucifer tako da je nadimak jos bolji... 1
Katikon Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 Moja drugarica je tako na kraju morala da kupi dva kreveta na sprat, al oba samo sprat jer nijedno dete nije htelo da spava dole ✔️ 8
bags Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 1 minute ago, Katikon said: Moja drugarica je tako na kraju morala da kupi dva kreveta na sprat, al oba samo sprat jer nijedno dete nije htelo da spava dole ✔️ Ali je super kad dodju gosti...
Valk Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 5 minutes ago, Katikon said: Moja drugarica je tako na kraju morala da kupi dva kreveta na sprat, al oba samo sprat jer nijedno dete nije htelo da spava dole ✔️ Ima tih varijanti, krevet je gore a ispod kreveta bude pisaći sto ili neki plakarić za dečije stvari, igračke... Imam mesta u njihovoj novoj sobi za odvojene krevete ali htela bih da im ostane što više prostora za igranje, ipak su mali i to im je bitno. Kad porastu u konje™ onda mogu da de razdvoje. Ovi mi se sviđaju ali su prilično skupi
Hamlet Strašni Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 15 hours ago, Svemir Zeka said: Spavali su moji tokom vanrednog stanja, ogadili su mi se onoliko. Bili novi, s novim dušecima, veliki, sve super (iznajmljena je bila gajba). Doduše, samo ćera na gornjem, donji je služio za čuvanje neopeglane odeće. Inače lično sam se našla par puta u prilici da spavam dole, jer ne volim visinu, što je ono grozno, užas. Kao u magnetnoj, ufff.... Ja spavao 6 meseci na donjem, nisu mi dali da idem gore. Nije bilo loše. 1
Tihajeza Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 Ja sam sa sestrom imala, od petog razreda, do sredine srednje, i bila sam od starta dole, po sopstvenoj želji, jer sam bila insomničar i tada, i odgovarala mi je mračna komora. 2
Svemir Zeka Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 47 minutes ago, Hamlet Strašni said: Ja spavao 6 meseci na donjem, nisu mi dali da idem gore. Nije bilo loše. Možda i jeste za decu. Ja sam spavala kao odrasla. Neponovljivo iskustvo.
foto Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 2 hours ago, Valkyrie said: Ima tih varijanti, krevet je gore a ispod kreveta bude pisaći sto ili neki plakarić za dečije stvari, igračke... Imam mesta u njihovoj novoj sobi za odvojene krevete ali htela bih da im ostane što više prostora za igranje, ipak su mali i to im je bitno. Kad porastu u konje™ onda mogu da de razdvoje. Ovi mi se sviđaju ali su prilično skupi ovi kanapi na stepenicana su opasni. lako se moze zakaciti prstima pri penjanju, a malo teze petom pri silasku. tu treba da budu fijoke sa prorezom na gornjoj ivici za otvaranje. moja 2 rsd. 3
zorglub Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 'Se vojska ne računa? Nikad mi nije bila jasna ta pomama za gornjim krevetom, spavao dole i uživao. Valk, koliki su klinci?
Sandradjer Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 @Valkyrie Samo nemoj radni sto ispod kreveta varijantu. To je ucenje i rad u pomrcini. Sve ucionice po skolama su projektovane tako da svetlo (prozori) budu sa leve strane. Nije to bez razloga pravilo 2
Hamlet Strašni Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 52 minutes ago, Svemir Zeka said: Možda i jeste za decu. Ja sam spavala kao odrasla. Neponovljivo iskustvo. Ja sam imao 27-28 godina 3
Valk Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 38 minutes ago, foto said: ovi kanapi na stepenicana su opasni. lako se moze zakaciti prstima pri penjanju, a malo teze petom pri silasku. tu treba da budu fijoke sa prorezom na gornjoj ivici za otvaranje. moja 2 rsd. Ma da, to je detalj samo, sviđa mi se krevet zbog dizajna i stepenica. 8 minutes ago, zorglub said: Valk, koliki su klinci? Stariji će 8 u januaru a mlađi ima 4. 3 minutes ago, Sandradjer said: @Valkyrie Samo nemoj radni sto ispod kreveta varijantu. To je ucenje i rad u pomrcini. Sve ucionice po skolama su projektovane tako da svetlo (prozori) budu sa leve strane. Nije to bez razloga pravilo Taman posla, radni sto ide kod prozora i nigde drugde. 1
Recommended Posts