ToniAdams Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 ma i jeste i nije istovremeno, koliko se secam Spoiler ona maltene funkcionise kao da ima bipolar i zapravo je jako nesrecna svakako sjajan film
ToniAdams Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 hela jer ti bolji divlja horda ili dobar los zao
3opge Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 1 minute ago, ToniAdams said: ma i jeste i nije istovremeno, koliko se secam Reveal hidden contents ona maltene funkcionise kao da ima bipolar i zapravo je jako nesrecna svakako sjajan film tako izgleda ali opet mislim da ima neki ludacki optimizam u kadenci. btw 'bipolar' je samo izmisljotina glupavih psihijatara, svi smo mi bipolarni.
Hella Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 1 minute ago, ToniAdams said: hela jer ti bolji divlja horda ili dobar los zao ovaj drugi ne postoji znači divlja horda
Aleksija Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 2 minutes ago, ToniAdams said: ma i jeste i nije istovremeno, koliko se secam Reveal hidden contents ona maltene funkcionise kao da ima bipolar i zapravo je jako nesrecna svakako sjajan film meni je u vreme kada se film pojavio ponasanje glavne junakinje izazivalo takvu nelagodu da sam prekinula posle nekoliko minuta. cak se nisam ni vratila da istrazim zasto. mislim da cu da ga pogledam najzad.
ToniAdams Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 jbg, on ti je madjarski boske, nije ni cudo. meni valjda samo nije dan,
ToniAdams Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 1 minute ago, Aleksija said: meni je u vreme kada se film pojavio ponasanje glavne junakinje izazivalo takvu nelagodu da sam prekinula posle nekoliko minuta. cak se nisam ni vratila da istrazim zasto. mislim da cu da ga pogledam najzad. ha, ugl tako ljudi reaguju. ja bio u kinu, pa nisam mogo van. na kraju mi se ipak vrlo dopao.
3opge Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 heheh, acquired taste, nije Sally isto sto i Julia Roberts.
ToniAdams Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 ali ko nije gledo birdmena dosad treba da bude banovan, ne?
pt 2.0 Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Sad ne znam da li da gledam ili ne taj Happy-Go-Lucky. I nismo svi bipolarni. Neki smo samo tu i tamo depresivni.
Aleksija Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 4 minutes ago, ToniAdams said: ha, ugl tako ljudi reaguju. ja bio u kinu, pa nisam mogo van. na kraju mi se ipak vrlo dopao. kod nas ima ulaz i izlaz iz bioskopa
3opge Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 2 minutes ago, ToniAdams said: ali ko nije gledo birdmena dosad treba da bude banovan, ne? da, pricali smo puno o njemu, sasvim zasluzeno. meni se opet gleda.
Recommended Posts