Sara Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 Izvini Majo bas nemam osecaj za te stvari, nije namerno a nije mi ni prvi put, jednom zbog Homelanda umalo da me biju
koksy Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 4 hours ago, Majo said: Spavao ko beba posle filma. ne razumem, kako inače spavaš?
steins Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 Ja ne verujem šta sam sad gledao.....Samo ću reći ime filma pa ko ima života za gubljenje nek gleda It stains sands red!Gotovo neverovatno da je neko uspeo ovo da snimi!Послато са LG-M700 уз помоћ Тапатока
Lancia Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 1 hour ago, koksy said: ne razumem, kako inače spavaš? Kao baba.
Frank Pembleton Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 Ja ne verujem šta sam sad gledao.....Samo ću reći ime filma pa ko ima života za gubljenje nek gleda It stains sands red!Gotovo neverovatno da je neko uspeo ovo da snimi!Послато са LG-M700 уз помоћ ТапатокаKako je došlo do toga da ga gledaš, to je pravo pitanje!
nisam ja Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 7 minutes ago, Frank Pembleton said: Kako je došlo do toga da ga gledaš, to je pravo pitanje! egocentrik. gleda sve što sadrži njegovo ime u naslovu.
steins Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 Kako je došlo do toga da ga gledaš, to je pravo pitanje!Pročitao sam skraćeni plot i bilo mi interesantno da vidim film u kome ceo film riba beži od zombija.Послато са LG-M700 уз помоћ Тапатока
steins Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 to je verovatno prvi film takve vrsteDa, nisam bio dovoljno precizan - JEDNA riba beži od JEDNOG zombija. [emoji3]Послато са LG-M700 уз помоћ Тапатока
Duci Simonovic Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 Gledao bih film u kom 1 zombi juri 1 zombija.
Ras Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 Predlažem omnibus, 3 u 1, kao kompromis. Zatim, da sve uloge budu ženske (riba, zombi-riba, riba-zombi, itd..), a naslov Tragaćica. U Tragaćicama bi autorke (poput Kopole, khm) preispitale ideje i stavove Džona Forda. Film bi otvorio sledeći FAF, a ja ga sigurno ne bih gledao.
Lancia Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 Estiu (po naski Leto) 1993 je katalonski film, koji je pokupio brdo nagrada, verovatno ce da se omrsi na Goya festivalu i trebalo je da bude u konkurenciji za Oskara, ali je u zadnjem krugu izvisio. (interesantno da se ime malecke Laie Artigas, koja nosi film i zaista glumi ko zmaj, pojavljuje samo jednom u silnim nominacijama.) Uz svo razumevanje da je ritam filma fokusiran na sto ubedljiviju poentu price, meni je prosto bilo neugodno, koliko to sporo moze da bude, uz istovremeno ubacivanje skroz nepotrebnih i banalnih zivotnih trivija. Jednom, kad se vec film otvorio prema gledaocu, istog trenutka se i bizarno prekinuo. Par scena, Laia Artigas, dobro pogodjena atmosfera i miris detinjstva sigurno ostaje u pamcenju. Preovladjuje utisak, da ti je film ostao duzan.
mustang Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 (edited) downsizing ...christoph waltzu ukozi srbina dusana mirkovica ubodese i za albance iz bujanovca. proper research uradjen nema sta hhahaha Edited December 22, 2017 by mustang
Recommended Posts