Zli Gli Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 The frozen ground Solidan filmic po istinitoj prici, nisam se ultra mega smorio kao sto obicno umem mada sam ocekivao ipak malo dinamicniji kraj. Ocena 6.0194/10, recimo.
kud u maglu Simoviću Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 wind river pih. nije vreme baš uzalud potrošeno 6.879/10
kud u maglu Simoviću Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 meni je najviše smetao klimaks radnje tj. ona pucačina
Dankan Ajdaho Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 On 11/23/2017 at 11:16 AM, Joe D said: onda ce te sigurno obradovati da se snima americka live-action verzija istog Jbt, upravo pročitah da će to režirati kreator filmova namenjenih isključivo američkim debilima Džej Džej Abrams. Ne mogu da verujem.
Ajant23 Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 (edited) I pritom će, kao i obično sa sličnim filmovima, biti potpuno ignorisan od strane američke publike gde će inkasirati dvadesetak odsto ukupnih prihoda dok će sav novac zbog koga se film snima doći od evropske i azijske publike kao što se do sada desilo sa gomilom filmova za koje ovde često pišu da su snimani za "američke debile"... Edited December 3, 2017 by Ajant23
Dankan Ajdaho Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Ok, za debile svih rasa, boja i uzrasta.
Lancia Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 (edited) Irréprochable - sarm opsesije i ludila. dobro vodjena prica i sjajna Marina Fois Edited December 3, 2017 by Majo
Lancia Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 Wheelman je slaboadrenalinska ali pristojna zabava, dok je Atomic Blonde klasicna akciono vizuelna podvala, skroz negledljivo.
Dankan Ajdaho Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 Atomska plavuša je jednako gledljiva/negledljiva koliko i Bornov identitet, preslikano 1/1.
Ajant23 Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 Vau, ti si baš debelo otišao u smeru rodne ravnopravnosti kada izjednačavaš Matta Damona i Charlize Theron
Ajant23 Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 Video sada ovog najnovijeg zlatnog medveda. Bezveze... Doduše, možda dobije nominaciju za najbolju implementaciju Aspergerovog sindroma pri naučnoj izgradnji jednog evropskog lika...
maheem Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 2 hours ago, Ajant23 said: Video sada ovog najnovijeg zlatnog medveda. Bezveze... Doduše, možda dobije nominaciju za najbolju implementaciju Aspergerovog sindroma pri naučnoj izgradnji jednog evropskog lika... Ja sam ga započeo ali malo dete gledalo sa mnom pa sam ga morao prekinuti posle nekoliko krvavih scena sa kravama. Reakcija je bila ok - Tata je l oni prave meso? Oće sad s druge strane izaći meso? Nisam oduševljen onim što sam do tada video. Daću mu šansu za par dana
Dankan Ajdaho Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 8 hours ago, Ajant23 said: Vau, ti si baš debelo otišao u smeru rodne ravnopravnosti kada izjednačavaš Matta Damona i Charlize Theron Film je bukvalno c/p. Ritam, kadrovi, kamera, itd, preslikano.
Ajant23 Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 Za pocetak, tuča nije, nema onih odurnih Limanovih ubrzavanja/zbrčkavanja. Takođe, kadrovi nisu ni blizu isti, niti boje niti kompozicije. U stvari, odgovaram osobi koja se šali... Vau, naseo sam na jaku provalu...
Recommended Posts