Bujodrag Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 Ako će ti biti lakše, ni ja nisam našao vezu. No, Atomic Blonde ima par dobrih kadrova u tuči (ili ja to samo gotivim Šarliz kao pravog Pobješnjelog Maksu) i to je sve što valja u filmu. A nije dovoljno.
Ajant23 Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 Lakše mi je. Jedino što mi je na mali prste leve noge pao kamen sa srca, pa me sada to malo boli...
eumeswil Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 Contratiempo (2016) Dobra vožnja, ali kraj... Spoiler sa onom maskom da fak
I*m with the pilots Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 23 hours ago, maheem said: Ja sam ga započeo ali malo dete gledalo sa mnom pa sam ga morao prekinuti posle nekoliko krvavih scena sa kravama. Reakcija je bila ok - Tata je l oni prave meso? Oće sad s druge strane izaći meso? Nisam oduševljen onim što sam do tada video. Daću mu šansu za par dana Malo mu treba da se razvije, probajte kad ste sami
koksy Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 nemo' da vas đavo nanese pa da gledate Matildu. žali bože para bačenih na kostime što je jedino vredno u ovoj papazjaniji. 2.01/10
I*m with the pilots Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 "La Tortue Rouge" (The Red Turtle) Ovo je prosto predivno. Od autora kratkog filma "Father and Daughter", gotovo jedinstvena animacija bez dijaloga, o istrajnosti, prirodnom ciklusu zivota i smrti i jos mnogo cemu. Eyegasm.
maheem Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 Pogledao sinoć Mother! prvi deo filma me je prilično uznemirio, drugi deo sa potpunim ludilom je već slabije delovao na psihu. možda ceo taj krug predugo traje al dobar trip sve u svemu
Fakundo Sava Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 Odigrao Alien Isolation a na tom talasu rešio da ponovim sve Tuđine. Prvi deo apsolutni masterpis,jedan od najboljih filmova svih vremena. Preterali sa kiselinom umesto krvi koja nagriza pola broda , u svim delovima pravila je smetnju Nastavak dobar sa previše akcije za moj ukus, ugođaj su upropastili retardirani marinci,klasične karikature. Treći deo totalna budalaština,ko je pomislio da je dobra ideja da Ripli smeste u muškom sektaškom zatvoru Film koji nema niti jedan kvaltet. Uskrsnuće važi za najgoreg Aliena pa sam toga svestan gledao sa pola mozga. I mogu da kažem da je bio skroz okej. pravi guilty pleasure. Nekoliko odličnih scena , solidna akcija, da nije preglupog kraja kada se tuđinov izrod vakumira kroz rupicu na prozoru mada cela ta kreatura je bila promašaj. El grande Prometej film čiji je jedini kvalitet megagiga fotografija vizuelno nenadjebiv,ostalo preloše.Čak je i šarliz dron bila nikakva. Neume Rapas zalutala na set bolje da se pojavila kao Lizabet Salander , ono je bilo jadno. Još me je sramota da kada sam prvi put gledao film mislio da u njemu glumi Tom Hardi. Rapasova bila pogubljena kao Vinona u Uskrsnuću . Kovenant posle iskustva sa prometejem , odgledao sa malo nade,jedina želja je bila da je bar malo bolji. I da jeste. Ima par scena od kojih ti se stegne stomak,nekoliko dobrih akcionih scena ,Fasbender . Jebiga izbor glumaca očaj,naročito glavnih protagonista, njihove odluke kriminalne,retardirane,uvredljive za nas gledatelje. Slaba priča sa puno rupa i kotradikcija . Nisam ni planirao da gledam al dobro ima i gorih stvari . Nastavak najavljen sa glumcima koji su preživeli ovaj pokolj , gde je pameti Dankirk i Mother! stigli na blureju
MocaVukotic Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 svi delovi su do jaja, i finčerov i ženeov posebno, možda najbolja režija od sva 4.
ToniAdams Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 Meni prva 2 najcarskiji, resto bolje da nije snimljen.
Dankan Ajdaho Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 Meni je dobar i treći, a pogotovu četvrti deo. Naravno, nemerljivo sa prva dva.
Miljenko Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 Ja nisam ni znao, da postoje ti prekveli, hmmm.
Filozof manijak Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 (edited) Meni je Finčerov film isto odličan, tačno sam osetio klaustrofobiju i strah. i ono trčanje aliena-psa po tunelima + ćelava Sigurni. Ne znam što vam je treći film toliko loš... edit; i naravno kraj, onaj pad u istopljeni metal sa porađanjem ejlijena. Vrhunske scena. I tu je trebalo da trilogija bude zatvorena Edited December 8, 2017 by Filozof manijak
ToniAdams Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 Moraću ponovo da pogledam fincera. Možda ja grešim.
Miljenko Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 Meni je trojka najmanje simpaticna, upravo zbog te klaustrofobicne atmosfere; totalna beznadeznost situacije, odnosno osecaj bezizlaznosti, koji prosto isijava sa ekrana/platna, u odnosu na ostala 3 dela (novije jos nisam gledao, pa nemam sud).
Recommended Posts