Jimmy Kowalski Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 (edited) aj me pliz podseti u cemu se razlikuju krajovi. omiljeni film iz detinjstva, uz sejna i crveno sunce. Pa u onoj bioskopskoj verziji, koja se vrtela i kod nas na tv, na kraju pada bomba iz cistog mira (scena preuzeta iz Sellersovog Partyja). U Boormanovoj verziji nema nikakve bombe, jednostavno se razilaze svako na svoju stranu.. Trudili smo se -_- :D Obojica ste zasluzili zlatni kipic.. Edited October 16, 2017 by Jimmy Kowalski
ToniAdams Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 a pa kul. vidis, nisam gledao nikad burmanovu.
alec harvey Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 Soleil rouge sa delonom?! jel nas ima jos zivih...
Jimmy Kowalski Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 Kad spomenu Delona, uzeo da skinem Death of a Corrupt Man (Mort d'un pourri), ali mi stoji na 51% vec nedelju dana i bez izgleda da se pojavi neki seeder. Ako neko mozda naleti da je negde dostupan za skidanje, nek prijavi..
ToniAdams Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 Soleil rouge sa delonom?! jel nas ima jos zivih... delon, mifune, bronson i ona plava cka ursula. tesko da moze jace.
jms_uk Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 (edited) Atomic Blonde Trejler je bio vrlo kool - ali i sasvim dovoljan... Edited October 16, 2017 by jms_uk
koksy Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 Meni Wind River bas legao. Super film, jedan od boljih ovogodisnjih. mislim da primedbe na račun glume ne stoje, verujem da je svedenost namerna. u vajominškim vukojebinama, gde je temperatura non-stop ispod ništice, ne vidim kakav čovek treba da bude osim usporen, bezizražajan i "ravan" u izrazu. kad se još uzme uobzir traumatičan događaj iz prošlosti glavnog lika, onda on prosto ne može biti drugačiji do led-ledeni. iako je trenutna imdb-ocena ovog filma preterana, i meni je ovo jedan od boljih ovogodišnjih filmova. 7.04/10
kipo Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 Meni se ovde konačno sasvim zgadio onaj omaleni da sam prilično siguran da neću gledati ništa njegovo više. Vjetrom izbrazdano lice Ed Harisa i Suzan Sarandon (iz The Calling) bi ovde legli samo tako.
ParaPsycho Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 Meni Wind River bas legao. Super film, jedan od boljih ovogodisnjih. +1 Sent from my iPhone using Tapatalk
Pokojni Ruxin Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 Moji utisci glede wind rivera - prvih sat vremena mi je proleteo, nisam mogao da verujem koliko je već prošlo kad sam pauzirao da odem u wc. I onda druga polovina i taj rasplet koji...pa ne znam kako da ga definišem, nije dobacio ni da bude osetno slab, nego baš ono čista ravna linija. Nula izazvanih emocija. Mada ja generalno mrzim kad se sete da uvedu ključne likove tek u trećem činu, pa je možda najpre do toga. Smetala mi je i poruka na kraju, kao neki pokušaj dublje agende koju sam film nije zaslužio. 6/10, ako posmatramo wind river, sicario i hell or high water kao sheridanovu trilogiju nema sumnje ko je u toj skupini crna ovca.
Ajant23 Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Moji utisci glede wind rivera - prvih sat vremena mi je proleteo, nisam mogao da verujem koliko je već prošlo kad sam pauzirao da odem u wc. Po Sheridanovoj verziji Hell or High Water, odmah se ide u WC i ostaje se dugo sve do kraja filma...
kipo Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 The Reluctant Fundamentalist Život i rad mladog Pakistanca u US biva rastrgan napadom na WTC. Nađe se pogubljen, mora izabrati stranu da "vrati boju u svoj život". Radnja retrospektivno balansira između njegovog života i uspona, ljubavi u US i trenutnog uticaja na pakistansku mladež, odvraćanje od fundamentalizma, a sve u razgovoru sa američkim novinarem, pod pritiskom potrage za kidnapovanim Amerikancem. Dakle, sve ima, drži pažnju. Na par mjesta sam uhvatio male stvari koje mnogo kažu, npr kad svoju odluku o vraćanju u domovinu donosi u Turskoj, pa čamcem odlazi istočno, gledajuči ka zapadu.. Izbjegavam ove "domovinske" filmove, previše melodrame, ali ovo bih preporučio. Riz Ahmed vrlo dobar, nije pokidao kao u Nightcrawler ali voli ga kamera, zbog njega i jesam uzeo da pogledam. Inače neloša ekipa.
ultra plasticni Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Konacno sam prebacio u tekucu godinu, ali avaj, i dalje nista ne valja: Afterparti Domace filmove izbegavam u sirkom luku, a narocito novije produkcije. Film bukvalno ima jednu odlicnu sekvencu (dupe i sise) u kojoj prsti na sve strane i apsolutno nista drugo. / My Cousin Rachel Totalna praznina uprkos Rejcel Vajs. / Okja Bongov totalni sunovrat posle odlicnih Memories of a murder i Mother, a koji je zapoceo sa Snowpiercer. Sto se mene tice, to je to od ovog lika. / Baby driver Sem solidno agresivnog saundtreka nista, otkud 8-ca na imdb nemam pojma
Krošek Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 okja je granični slučaj, nije loš film u suštini. sta sam ja gledao od novoga da nije smeće Get Out - ok Life - srednja žalost Okja - granični slučaj Personal Shopper - osrednja žalost Suntan - granični slučaj, ok za na preskok Kollektivet - impotentno, srednježalosno sad cu da gledam neki OtherLife božmesačuvaj... šta reći
Jimmy Kowalski Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 http://www.imdb.com/title/tt6214928/ Nisam znao da je u pitanju adaptacija Kingove price kad sam skinuo, ali dok sam gledao sve vreme sam mislio ovo mora da je on napisao. Dobar late night film, atmosfera ubodena kako treba, a Thomas Jane odlican u glavnoj ulozi..
Recommended Posts