zakintos Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 A ghost story 2017 Jedino vredno pomena, od novijih sranja. Originalno, pravi autorski film. Valjalo bi da se malo zaviri o radnji pre gledanja, jer svakako nije uobicajen...
nisam ja Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 počeo neko veče velika očekivanja. Lepo je to Chivo slikovao, baš lepo. Nisam dokrajčio, možda ću sada. posle toga kreće film. nešto mi čudno. pitam se što su svi gejasti. zato što su gej, ispostaviće se. posle bila i scena seksa i sve. mislio sam šta ću ako mi se digne... il da otkažem hbo, da me ne prepadaju ovako nespremnog.
slepa živana Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 preksinoć sam na teveu uhvatila petrijin venac. to je jedan od onih filmova za koji mi se čini da sam ga gledala sto puta, znam gomilu citata, scena... mislim da sam ga sada prvi put zaista pogledala. nisam čak ni znala da ga je režirao srđan karanović. kakva težina. ljubav i mučnina. nije savršen, ali tera čoveka (keri bredšo) da se zapita, kako nije ostala ni trunka ničega od toga u ovoj današnjoj mučenoj srpskoj kinematografiji.
I*m with the pilots Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Teströl és lélekröl (Ildikó Enyedi, 2017) - "Telo i dusa"Osvezavajuca ljubavna prica smestena u neobicnim okolnostima, pocevsi od toga da dvoje glavnih protagonista rade u klanici a pronadju se posle saznanja da snivaju isti san. Fina recka o filmu na sajtu Lupiga Trejler, onako, ne docarava film bas kako treba, al nek stoji:
bey Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 preksinoć sam na teveu uhvatila petrijin venac. to je jedan od onih filmova za koji mi se čini da sam ga gledala sto puta, znam gomilu citata, scena... mislim da sam ga sada prvi put zaista pogledala. nisam čak ni znala da ga je režirao srđan karanović. kakva težina. ljubav i mučnina. nije savršen, ali tera čoveka (keri bredšo) da se zapita, kako nije ostala ni trunka ničega od toga u ovoj današnjoj mučenoj srpskoj kinematografiji. :D poslednji: les liaisons dangereuses (1959)
maheem Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Teströl és lélekröl (Ildikó Enyedi, 2017) - "Telo i dusa" Osvezavajuca ljubavna prica smestena u neobicnim okolnostima, pocevsi od toga da dvoje glavnih protagonista rade u klanici a pronadju se posle saznanja da snivaju isti san. Fina recka o filmu na sajtu Lupiga Trejler, onako, ne docarava film bas kako treba, al nek stoji: U bioskopu il se pojavio na trafici?
I*m with the pilots Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 (edited) U bioskopu il se pojavio na trafici? Ovde [.de] je sad stigao u bioskope, mislim da je inace previse svez da bi kruzio po netu. Edited October 8, 2017 by I*m with the pilots
kobni zelaya Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Video sam da se daje u DKC-u, pre neki dan, za NS ne znam.
maheem Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Ima u NSu u KC-u al mi je teško izvodljivo da odem
Hippie Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 Terry Pratchett's Going Postal ju ju kako mi je do sad promaklo ovo..... crkla sam.. ne pamtim kad je nesto poslednji put vako slatko nasmejalo
Ajant23 Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 Hajde čik da ponovo popijem ban i obrian post što ti dajem ovu pesmu na tvoj hipizam: http://www.youtube.com/watch?v=OihMDibGz1I
Hippie Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 (edited) izdrzala sam citavih 12 sekundi.... te tvoje...... muzike ovo zvuci mlogo bolje; https://youtu.be/c1ays5bQm88 Edited October 9, 2017 by Hippie
Zli Gli Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 Olympus has fallen, sinoc bio na tv. Ubivanje, akcija non stop, ovo ono... Plitka prica ali vrlo dobar. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Recommended Posts