jms_uk Posted September 30, 2017 Posted September 30, 2017 prvi:"ruske lutke - babuške" nastavak simpatičnog "l'auberge espagnole". užas Postoji i treci deo http://www.imdb.com/title/tt1937118/
đorđe geprat Posted September 30, 2017 Posted September 30, 2017 Postoji i treci deo http://www.imdb.com/title/tt1937118/ ne, hvala na ponudi. u oba viđena mi je ksavijer delovao toliko tupavo da bi bilopreviše da i ovo gledam. nego, upravo sam završio sa "izdajnikom po našem ukusu" dosta dobro urađeno 7/10
Dankan Ajdaho Posted September 30, 2017 Posted September 30, 2017 Meni "To" sasvim pristojan. Doduše, ubila ih politička korektnost, potpuno preskočena koheziona redaljka sa Beverli Marš, koja je valjda trebala biti jedan od ključih momenata re-ujedinjenja grupe? (U stvari, pošto sam čitao knjigu pre više od 20 godina, je li se to desilo u prvom delu?)
Ras Posted September 30, 2017 Posted September 30, 2017 Meni "To" sasvim pristojan. Doduše, ubila ih politička korektnost, potpuno preskočena koheziona redaljka sa Beverli Marš, koja je valjda trebala biti jedan od ključih momenata re-ujedinjenja grupe? (U stvari, pošto sam čitao knjigu pre više od 20 godina, je li se to desilo u prvom delu?) Zar to nije preskočeno i u tv filmu?
Pokojni Ruxin Posted September 30, 2017 Posted September 30, 2017 Naravno da ce u svakoj obradi da preskoče underage orgijanje, kakav crni pc
Filozof manijak Posted September 30, 2017 Posted September 30, 2017 Ta scena se desila kad su klinci prvi put porazil To, pa se izgubili u lavirintu kanalizacije. Ne sećam se da li je u prvom ili drugom delu knjige, pošto je radnja paralelna, ali prema ideji da se dešavanja klinaca ubace u prvi film, trebalo je biti prikazano u ovom delu. Doduše, mislim da bi redaljka dvanaestogodišnjaka nad jednom devojčicom bila previše za prikazivanje širokom auditorijum.... Ta scena je izostavljena i u originalnom filmu. Mnogo toga što prikazuje koheziju grupe klinaca, zašto ih je bilo baš sedmoro u Klubu gubitnika, ulogu kornjače, opsednutost čitavog grada, je izostavljeno u ovom filmu.
Dankan Ajdaho Posted September 30, 2017 Posted September 30, 2017 Stvarno je dosta izostavljeno, krajnje je simplifikovana radnja... Ali jbg, to je baš ključni, katarzični moment, morali su da pronađu način da to dočaraju na neki način.
Duci Simonovic Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 mr klein http://www.imdb.com/title/tt0074916/?ref_=nv_sr_1 superiska
Lancia Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 Jedan divan, pun romantike i tananih osecaja - Don't Breathe.
nezvanova Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 zezas ili stvarno divan i tanan? :-) (mada, dovoljno je da je dobar, ne mora da je bas taliko lirski... xxaxax
Marvin (Paranoid Android) Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 The Beguiled (2017) Rimejk Sofije Kopole jako dobrog filma iz ranih sedamdesetih sa Klint Istvudom. Bogami, obično ne volim rimejkove, ali nešto mi baš legao ovaj. Film je dosta mekši od originala. Isekla je neke baš provokativne delove iz originalnog filma, iz prve nisam kapirao zašto i mislio sam da je to samo da bi film dobio blaži rejting da bi više ljudi moglo da ga pogleda, ali sad pročitao par stvari i rivjuova, i kao, vlada ubeđenje da je to uradila da bi jednu poznatu priču prenela na mekši način, "iz ženskog ugla". Mora se priznati, režija i fotografija su mi se baš svideli, film je vrlo mračan, sa finom tenzijom i fantastičnom fotografijom, baš je dobro preneta drama i teskoba u filmu. Nikol Kidman prilično izdominirala, iako joj ne leži južnjački naglasak.
Recommended Posts