mustang Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 shaman iz meksika ko iz kine....idi u peru, dacu ti kontakt. jeftin aranzman
đorđe geprat Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 rešio sam da dangubim celu ovu nedelju što uključuje i gledanje filmova. to je uključilo i dva bezvezna: "killer photo" i "eyewitness" i jedan, da kažem, podnošljiv: "sneakers"
precog Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 mother! Nemojte đavo da vas nosi. Nije vredno čak ni da se vidi Jennifer Lawrence u prozirnoj spavaćici. Sto bi neko gledo JL u spavacici? Svakakvih ljudi ima na ovom svetu :(
Marvin (Paranoid Android) Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 Znam, ja sam takav čudak da bih je gledao i u korzetu sa crnim kožnim čizmama. Nema mi pomoći :(
Marvin (Paranoid Android) Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 Sigurno si stavio neki bezobrazluk, ali na ovoj mreži na kojoj sam je tambler blokiran pa ne vidim ništa. Tako da jen-dva-tri sve što kažeš to si ti.
Lancia Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 Sigurno si stavio neki bezobrazluk, ali na ovoj mreži na kojoj sam je tambler blokiran pa ne vidim ništa. Tako da jen-dva-tri sve što kažeš to si ti. Izgradio si predrasude spram mene, sto nije nimalo lepo :(
Kreator Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 Baby Driver http://www.imdb.com/title/tt3890160/ Ovakvu ludu vožnju od filma nisam gledao još od "True Romance". :D Jeste, jeste, tinejdž ložana ali mi se dopalo meni ovako matorom. :D Što ovakve mjuzikle ne nominuju za oskara?
Kreator Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 sad tek vidim unazad par stranica da ste ga gledali i da vam se nije svideo. ništa onda, zaobiđite ga..
đorđe geprat Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 malo sam izvrteo i pročitao postove staer dve godine na temu filma koji sam sinoć gledao. sve je, manje više, rečeno, meni se film dopao pre svega zbog načina na koji je urađen. kao da sam čitao knjigu i zamislio ženu koja plače u kupatilu, decu koja uz kokice navijaju, pripitog radnika koji trči i porodilju pred finale, ...... to je najveća vrednost filma, tom hardi ko tom hardi, standardno vrlodobar. mislim na "Locke" sa bezveznim prevodom na sinemaniji. ponavljaju ga večeras u 11.
ultra plasticni Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 Its only the end of the world 2016 Odlicno
Duci Simonovic Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Anabelle creation - posle gomile sranja ovaj hororac fino odradio poso iako u njemu ništa nema smisla
Simon Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Поновио " Le Passé " Изврстан филм који оставља пуно тема за размишљање. https://m.youtube.com/watch?v=ltwOPks32ng
Lancia Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Ko voli filmove iz sudnice, sasvim dobar A Time to Kill, igraju McConaughey i Marvinova bivsa riba i jos fina neka ekipa. gledajte, ako niste, ja do juce nisam ni cuo za film.
Recommended Posts