September 13, 20177 yr Joj, da, ona u kojoj ih spaljuju instrumentom što liči na prst ET-ja. Ali, to je već relativno rani Spielberg...
September 13, 20177 yr Get Out http://www.imdb.com/title/tt5052448/?ref_=fn_al_tt_1 Napokon da odgledam neki mistery/horor koji je baš dobar. Pojedine scene su me podsećale na neke rane radove Dejvida Linča. Preporuka. MislIMislis na hickoka
September 13, 20177 yr Pa mene više ona Analife klinika za hemoroide "u mirnom kraju Zemuna" Anal life.
September 13, 20177 yr Get Out http://www.imdb.com/title/tt5052448/?ref_=fn_al_tt_1 Napokon da odgledam neki mistery/horor koji je baš dobar. Pojedine scene su me podsećale na neke rane radove Dejvida Linča. Preporuka. Dok je drzao dozu misterioznosti i metafora, film je bio manje-vise dobar twilight zone. Rasplet je razocaravujuci i banalan. Ima retro fazon, ne znam da li je Lynch ili ko vec, reci ce Ajant, kad ga bude odgledao;)
September 13, 20177 yr Despicable Me 3 - zamor materijala, neinteresantan negativac, ponavljanje, cvrc, trt, prc...
September 13, 20177 yr Despicable Me 3 - zamor materijala, neinteresantan negativac, ponavljanje, cvrc, trt, prc... Jbg, meni bio OK (možda malo razvučen), ali ja nisam gledao predhodne delove...
September 13, 20177 yr Jbg, meni bio OK (možda malo razvučen), ali ja nisam gledao predhodne delove... Pa to je, prvi je vrh, drugi na misice uz prvi, treci u slobodnom padu ili sam ja naprasno ostario.
September 13, 20177 yr Pa to je, prvi je vrh, drugi na misice uz prvi, treci u slobodnom padu ili sam ja naprasno ostario. Ajde, baš ću za vikend da pogledam predhodne, pa ću da vidim... Taman da imam zanimaciju šta sa ćerom da radim... :)
September 14, 20177 yr Bas smekerski zabavno poceo Baby Driver, bez potrebe ga posle zguzvali i blentavo zavrsili.
September 14, 20177 yr pa shecheru gledasmo ga u isto vreme :) smorio za medalju...vec posle 15 minuta krenuh da kucam nesto
September 15, 20177 yr The best offer Originalna priča, Džefri Raš nosi film i to je to. Umjetnička djela i zrno misterije ostavljaju utisak do polovine filma kad prestaju biti zanimljiva, sredina blago dosadna, nisam odustao zbog uvrnute romanse u najavi, i kraj koji drži pažnju i preblago završava. Enjo Morikone radio muziku, ne znam da sam je uhvatio tokom filma. 5.5/10
September 16, 20177 yr Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (2017) Sasvim uspeo nastavak koji je vratio serijal prema vrhovima drugog i trećeg filma. Prilično me je nasmejao i zabavio. Odličan.