Jump to content

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

Joj, da, ona u kojoj ih spaljuju instrumentom što liči na prst ET-ja. Ali, to je već relativno rani Spielberg...

Get Out

http://www.imdb.com/title/tt5052448/?ref_=fn_al_tt_1

Napokon da odgledam neki mistery/horor koji je baš dobar. Pojedine scene su me podsećale na neke rane radove Dejvida Linča.

Preporuka.

MislIMislis na hickoka

Pa mene više ona Analife klinika za hemoroide

"u mirnom kraju Zemuna"

Anal life.

Get Out

http://www.imdb.com/title/tt5052448/?ref_=fn_al_tt_1

Napokon da odgledam neki mistery/horor koji je baš dobar. Pojedine scene su me podsećale na neke rane radove Dejvida Linča.

Preporuka.

Dok je drzao dozu misterioznosti i metafora, film je bio manje-vise dobar twilight zone. Rasplet je razocaravujuci i banalan. Ima retro fazon, ne znam da li je Lynch ili ko vec, reci ce Ajant, kad ga bude odgledao;) 

Meni bio skroz dobar

Despicable Me 3 - zamor materijala, neinteresantan negativac, ponavljanje, cvrc, trt, prc...

Despicable Me 3 - zamor materijala, neinteresantan negativac, ponavljanje, cvrc, trt, prc...

Jbg, meni bio OK (možda malo razvučen), ali ja nisam gledao predhodne delove...

Jbg, meni bio OK (možda malo razvučen), ali ja nisam gledao predhodne delove...

Pa to je, prvi je vrh, drugi na misice uz prvi, treci u slobodnom padu ili sam ja naprasno ostario.

Pa to je, prvi je vrh, drugi na misice uz prvi, treci u slobodnom padu ili sam ja naprasno ostario.

Ajde, baš ću za vikend da pogledam predhodne, pa ću da vidim... Taman da imam zanimaciju šta sa ćerom da radim... :)

Bas smekerski zabavno poceo Baby Driver, bez potrebe ga posle zguzvali i blentavo zavrsili.

pa shecheru gledasmo ga u isto vreme :)

smorio za medalju...vec posle 15 minuta krenuh da kucam nesto

I meni bio dosadan

The best offer

Originalna priča, Džefri Raš nosi film i to je to. Umjetnička djela i zrno misterije ostavljaju utisak do polovine filma kad prestaju biti zanimljiva, sredina blago dosadna, nisam odustao zbog uvrnute romanse u najavi, i kraj koji drži pažnju i preblago završava. Enjo Morikone radio muziku, ne znam da sam je uhvatio tokom filma. 5.5/10

fak jea!! najbolji nastavak posle prvog good2.gif