Ajant23 Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 Joj, da, ona u kojoj ih spaljuju instrumentom što liči na prst ET-ja. Ali, to je već relativno rani Spielberg...
ToniAdams Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 Get Out http://www.imdb.com/title/tt5052448/?ref_=fn_al_tt_1 Napokon da odgledam neki mistery/horor koji je baš dobar. Pojedine scene su me podsećale na neke rane radove Dejvida Linča. Preporuka. MislIMislis na hickoka
nisam ja Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 Pa mene više ona Analife klinika za hemoroide "u mirnom kraju Zemuna" Anal life.
Lancia Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 Get Out http://www.imdb.com/title/tt5052448/?ref_=fn_al_tt_1 Napokon da odgledam neki mistery/horor koji je baš dobar. Pojedine scene su me podsećale na neke rane radove Dejvida Linča. Preporuka. Dok je drzao dozu misterioznosti i metafora, film je bio manje-vise dobar twilight zone. Rasplet je razocaravujuci i banalan. Ima retro fazon, ne znam da li je Lynch ili ko vec, reci ce Ajant, kad ga bude odgledao;)
Lancia Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 Despicable Me 3 - zamor materijala, neinteresantan negativac, ponavljanje, cvrc, trt, prc...
radisa Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 Despicable Me 3 - zamor materijala, neinteresantan negativac, ponavljanje, cvrc, trt, prc... Jbg, meni bio OK (možda malo razvučen), ali ja nisam gledao predhodne delove...
Lancia Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 Jbg, meni bio OK (možda malo razvučen), ali ja nisam gledao predhodne delove... Pa to je, prvi je vrh, drugi na misice uz prvi, treci u slobodnom padu ili sam ja naprasno ostario.
radisa Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 Pa to je, prvi je vrh, drugi na misice uz prvi, treci u slobodnom padu ili sam ja naprasno ostario. Ajde, baš ću za vikend da pogledam predhodne, pa ću da vidim... Taman da imam zanimaciju šta sa ćerom da radim... :)
Lancia Posted September 14, 2017 Posted September 14, 2017 Bas smekerski zabavno poceo Baby Driver, bez potrebe ga posle zguzvali i blentavo zavrsili.
mustang Posted September 14, 2017 Posted September 14, 2017 pa shecheru gledasmo ga u isto vreme :) smorio za medalju...vec posle 15 minuta krenuh da kucam nesto
kipo Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 The best offer Originalna priča, Džefri Raš nosi film i to je to. Umjetnička djela i zrno misterije ostavljaju utisak do polovine filma kad prestaju biti zanimljiva, sredina blago dosadna, nisam odustao zbog uvrnute romanse u najavi, i kraj koji drži pažnju i preblago završava. Enjo Morikone radio muziku, ne znam da sam je uhvatio tokom filma. 5.5/10
Ajant23 Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (2017) Sasvim uspeo nastavak koji je vratio serijal prema vrhovima drugog i trećeg filma. Prilično me je nasmejao i zabavio. Odličan.
Recommended Posts