Reaktor Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 Prestao sam da idem u bioskop kad je nekoj gospoji zazvonio mobilni, a ona se opušteno javila i obavila razgovor. Nije joj na pamet palo da izađe u hodnik, niti da šapuće dok telefonira (a kamoli da odbije poziv). Baš je to slatko kad si malouman, a ležeran. Gledali smo "Američku istoriju X".
Lancia Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 Prestao sam da idem u bioskop kad je nekoj gospoji zazvonio mobilni, a ona se opušteno javila i obavila razgovor. Nije joj na pamet palo da izađe u hodnik, niti da šapuće dok telefonira (a kamoli da odbije poziv). Baš je to slatko kad si malouman, a ležeran. Gledali smo "Američku istoriju X". Mora da je isla scena kad je gazio crnca na trotoaru.
Tresko Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 Treskoni, 2 ili 3¿ Pa 3 Things Kako li sam napisao 2, bog te pita.
mustang Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 kuku majko...kako bi joj leteo telefon....ubice me jednog dana neko zbog tog mog impulsivnog ponasanja...ko god je gledao falling down (kakav film!!!!!) ... dfense sam ja :( reaktor zasto joj nisi nesto rekao? pitam da znam zbog cega se ne bune ljudi kda im nesto smeta...platio si kartu ko svi ostali, neko bukvalno siluje tvoje prijatno vece
Reaktor Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 reaktor zasto joj nisi nesto rekao? pitam da znam zbog cega se ne bune ljudi kda im nesto smeta...platio si kartu ko svi ostali, neko bukvalno siluje tvoje prijatno vece Ja sam izgleda jedna od onih budala što mogu da trpe sranja 50 godina, pa eksplodiraju na neku glupost i naprave cirkus Kolorado.
mustang Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 a zasto? mozda te je bilo stid da budes u centru paznje?
Reaktor Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 Može biti, ali će za koju godinu sve naslovne strane biti moje
slepa živana Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 sad ste me podsetili, pre pr godina u dkcu, autorski film ili tako nešto, ja sa kevom, film ljubav, onaj o babi i dedi sa trantinjanom... a iza nas dve sedi lik i uzdiše sve teže i sve neutešnije. šta da mu radi čovek, ne može ni da se svađa nit da ga teši u nekom trenutku je kap prelila čašu i nas dve nismo mogle da prestanemo da se smejemo kao hijene.
ToniAdams Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 Prestao sam da idem u bioskop kad je nekoj gospoji zazvonio mobilni, a ona se opušteno javila i obavila razgovor. Nije joj na pamet palo da izađe u hodnik, niti da šapuće dok telefonira (a kamoli da odbije poziv). Baš je to slatko kad si malouman, a ležeran. Gledali smo "Američku istoriju X". ja jednog izbacio sa hobita. isto mu zvonilo i kreno da prica.
Ajant23 Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 Ti sa telefonima umeju da budu problem na FEST-u. Od običnih gledalaca pobegneš na mesta blizu platnu, ali teško bežiš od tipova koji su dobili ulaznice koje su im prepuštene ili nasumično kupljene, pa seli na mesta blizu platnu više da posete manifestaciju kao društveno kulturni čin...
ToniAdams Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 ma ovo neki debeli celavi, otkud znam. jednom mi na mesto seo sin mise radivojevica, al to smo brzo regulisali.
Ajant23 Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 (edited) Ne znam ko ti je taj sin... edit: Joj, sad izguglah da je Aleksandar Radivojevic. Pa, što nisi tako napisao, nisam ni znao da mu je sin. Pa, on je sada verovatno i poznatiji od oca, na sve strane je njegov film po imdb-u... Edited September 12, 2017 by Ajant23
Kreator Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 (edited) Get Out http://www.imdb.com/title/tt5052448/?ref_=fn_al_tt_1 Napokon da odgledam neki mistery/horor koji je baš dobar. Pojedine scene su me podsećale na neke rane radove Dejvida Linča. Preporuka. Edited September 12, 2017 by BlackGeorge
Ajant23 Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 Gotovo da niko živi Linča nije pominjao godinama pre ovog novog Twin Peaksa. Sada je postao predmet gomile poređenja, koja su naravno promašena. Ostalo je još samo da na topicu o reklamama neko napiše da nova reklama za kliniku Sveti vid podseća na Eraserheada i da pojasni da misli na Linčov film, a ne na nekog drugog...
James Marshall Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 (edited) Pa mene više ona Analife klinika za hemoroide "u mirnom kraju Zemuna" Edited September 13, 2017 by James Marshall
Recommended Posts