Ajant23 Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 Da li misliš da dolaze na topik da bi ih ja nalupavao stručnim izrazima, demistifikacijama i uvredama? Možda. Šta ti misliš po tom pitanju?
Ajant23 Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 Nemam ja vremena da trošim minut. Kaži u dve kratke rečenice. Više od toga ti ne treba obzirom da je prošlo trideset godina od vremena klipa...
kipo Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 Kao što rekoh, kada već citiraš samog sebe, da citiram i ja: Istom bih citirao taj tvoj citat. Ako pak odlučiš pročitati Kulu, koja je unikat među Kingovim svijetovima, čvrsto vjerujem da ne bi tek tako pogazio ovu moju misao da bi to Linč savršeno upakovao. Da li misliš da dolaze na topik da bi ih ja nalupavao stručnim izrazima, demistifikacijama i uvredama? Neobično bezobrazan jest, ali to zna i da motiviše. Ja sam evo morao potražiti ko je režirao The Dead Zone
Ajant23 Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 (edited) Istom bih citirao taj tvoj citat. Ako pak odlučiš pročitati Kulu, koja je unikat među Kingovim svijetovima, čvrsto vjerujem da ne bi tek tako pogazio ovu moju misao da bi to Linč savršeno upakovao. Kada bi ti ovde radio išta drugo osim jeftine i generičke subverzije Davida Lyncha, čvrsto verujem da ne bi pisao te obične besmislice... Edited August 16, 2017 by Ajant23
ToniAdams Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 a sto niko nece da gleda ovaj sto sam ja napiso da sam gledo? :(
Musky Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 Neobično bezobrazan jest, ali to zna i da motiviše. motivate this... Kada bi ti ovde radio išta drugo osim jeftine i generičke subverzije Davida Lyncha, čvrsto verujem da ne bi pisao te obične besmislice... saopštantu...saopšteno.
kipo Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 :lala: a sto niko nece da gleda ovaj sto sam ja napiso da sam gledo? :( Jesam ja sinoć pogledao. Privukao me trailer, ali premračno malčice za moj ukus.
ToniAdams Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 a jest, ko the road neki, al mi se jako svidja ideja, koju fakticki objasni onda kad zarobljen prica sa murkanom
koksy Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 a sto niko nece da gleda ovaj sto sam ja napiso da sam gledo? :( khm, verovatno zato što svi ovde izuzetno držimo do tvojih preporuka.
ToniAdams Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 nista, gledajte onda koksijeve mjuzikle i ostale budalastine, mislim, covek je odusevljen lalalendom
Recommended Posts