August 3, 20177 yr Ko gleda anime zna sta je filer. šta je to anime? i de ima se gleda? Edited August 3, 20177 yr by Musky
August 3, 20177 yr maksime ti si picka ko i ja, jesi gledo infinitely polar bear? hvala ti. sad mi se jos vise ide kuci. Edited August 3, 20177 yr by maheem
August 3, 20177 yr :) ustvari, nadam se da te nisam izdeprimirao Edited August 3, 20177 yr by ToniAdams
August 3, 20177 yr lep film. zamisljao sam tom hardija u glavnoj ulozi.a kad smo vec kod njega pogledaj, ako nisi, Stuart: A Life Backwards
August 3, 20177 yr Shot Caller http://www.imdb.com/title/tt4633690/?ref_=rvi_tt Prijatno iznenađen kvalitetom. Vredi pogledati, od mene preporuka.
August 4, 20177 yr Mislim da joj ta prijateljica pustila rovca, da ta slikarka, prva zena koja je radila apstrakciju je verovala u duhove i taj nematerijalni svet odnosno onostrano, pa je u funkciji konverzacije ovoj to nabacila kao zanimljivost. Inace, uzasno slab film, slazem se. pa jeste... zanimljivost da, al ne bas nesto vredno opsesivnog istrazivanja koje traje 20min filmamislim u kojoj je funkciji radnje filma sve to.. ah da, radnja i ne postoji koliko mi se dopao onaj lagani i etericni "something in the air" toliko mi je ovo nategnuto i isforsirano, bas bezveze inace "le chat du rabbin" je super, malo da se covek odmori od onih dizninevskih splacina gde se svi likovi crtaju iz istog templejta. stripovski nacrtano, lepo, pametno, duhovito. da se potsetimo da je animirani film zapravo umetnost. Edited August 4, 20177 yr by Leia
August 4, 20177 yr maločas na sinemaniji "gospođa henderson predstavlja" http://www.imdb.com/title/tt0413015/?ref_=nv_sr_1 lep film, prijatan za gledanje i zbog denč i hoskinsa. pustite ispočetka.
August 5, 20177 yr Dva, skoro pa pozorisna filma, Indignation i Igby Goes Down. Veri veri najs, gledajte.
August 5, 20177 yr ja imam teoriju / iskustvo da ako film loše krene (15 min. maximum) treba odmah odustati jer će biti loše do kraja. i, nikad se ne zajebem. Je l' neko dokaz'o tu kontradiktornu teoriju?