Musky Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 (edited) Ko gleda anime zna sta je filer. šta je to anime? i de ima se gleda? Edited August 3, 2017 by Musky
maheem Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 (edited) maksime ti si picka ko i ja, jesi gledo infinitely polar bear? hvala ti. sad mi se jos vise ide kuci. Edited August 3, 2017 by maheem
ToniAdams Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 (edited) :) ustvari, nadam se da te nisam izdeprimirao Edited August 3, 2017 by ToniAdams
maheem Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 lep film. zamisljao sam tom hardija u glavnoj ulozi.a kad smo vec kod njega pogledaj, ako nisi, Stuart: A Life Backwards
Kreator Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Shot Caller http://www.imdb.com/title/tt4633690/?ref_=rvi_tt Prijatno iznenađen kvalitetom. Vredi pogledati, od mene preporuka.
Leia Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 (edited) Mislim da joj ta prijateljica pustila rovca, da ta slikarka, prva zena koja je radila apstrakciju je verovala u duhove i taj nematerijalni svet odnosno onostrano, pa je u funkciji konverzacije ovoj to nabacila kao zanimljivost. Inace, uzasno slab film, slazem se. pa jeste... zanimljivost da, al ne bas nesto vredno opsesivnog istrazivanja koje traje 20min filmamislim u kojoj je funkciji radnje filma sve to.. ah da, radnja i ne postoji koliko mi se dopao onaj lagani i etericni "something in the air" toliko mi je ovo nategnuto i isforsirano, bas bezveze inace "le chat du rabbin" je super, malo da se covek odmori od onih dizninevskih splacina gde se svi likovi crtaju iz istog templejta. stripovski nacrtano, lepo, pametno, duhovito. da se potsetimo da je animirani film zapravo umetnost. Edited August 4, 2017 by Leia
đorđe geprat Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 maločas na sinemaniji "gospođa henderson predstavlja" http://www.imdb.com/title/tt0413015/?ref_=nv_sr_1 lep film, prijatan za gledanje i zbog denč i hoskinsa. pustite ispočetka.
Lancia Posted August 5, 2017 Posted August 5, 2017 Dva, skoro pa pozorisna filma, Indignation i Igby Goes Down. Veri veri najs, gledajte.
Tpojka Posted August 5, 2017 Posted August 5, 2017 ja imam teoriju / iskustvo da ako film loše krene (15 min. maximum) treba odmah odustati jer će biti loše do kraja. i, nikad se ne zajebem. Je l' neko dokaz'o tu kontradiktornu teoriju?
Recommended Posts