ToniAdams Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 stalker je sjajan samo ako si upravo izaso sa lobotomije
Ras Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 U maloj neprovetrenoj sali Gledao sam Raj crno-beli film brata Končalovskog, Pretežno ravnodušan Uz povremene napade teskobe Al ravnodušan sam bio I uz Tarantina u 4 sobe Volim kada se bespomoćni Marfi U moćnog Robokapa preobražava Al još nigde ne čuh Kloparanje voza nit kapanje Niti sllikanje vode Kao što video sam i čuo U Stalkeru Imenjaka Andreja Tarkovskog
ubibobi Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 U maloj neprovetrenoj sali Gledao sam Raj crno-beli film brata Končalovskog, Pretežno ravnodušan Uz povremene napade teskobe Al ravnodušan sam bio I uz Tarantina u 4 sobe Volim kada se bespomoćni Marfi U moćnog Robokapa preobražava Al još nigde ne čuh Kloparanje voza nit kapanje Niti sllikanje vode Kao što video sam i čuo U Stalkeru Imenjaka Andreja Tarkovskog Klopara voz i kod brata Koncalovskog,bezmalo sve vreme
colonelo Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 "Ustav Republike Hrvatske" je baš dobar film. +1 Nažalost, izgleda da je Rajko Grlić jedini vitalan predstavnik tzv praške škole. Ostali su ili ispod svojih nekadašnjih dometa, ili ne snimaju, ili su potpuno prsli...
Frank Pembleton Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 +1 Nažalost, izgleda da je Rajko Grlić jedini vitalan predstavnik tzv praške škole. Ostali su ili ispod svojih nekadašnjih dometa, ili ne snimaju, ili su potpuno prsli... Imam kolegu koji je studirao kod njega i kaze da je kao profesor bio vrlo agilan, pomagao studentima, a i danas kad nekom nesto treba tu je...
Jeremija Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 Krenula na HBO-u premijera Crimson Peak-a, već posle desetak minuta vidim da ovde od horora neće biti ništa, ali je zato stilizovana gothic romansa u najavi. Čast izuzecima (npr. Devil's Backbone), ali zar kod Del Tora skoro uvek mora da bude style over substance?
Duci Simonovic Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 (edited) Taj je nikakav film Edited April 23, 2017 by Duci Simonovic
ivy Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 reinstalirala PopcornTime i imam dosta problema da nadjem malo ,,ljudskih,, filmova al ajd kao da nadoknadim nesto novije pa sam gledala Founder-dobar Me before you-romanticna komedija sa tvistom,zanimljivo Colateral beauty-taj mi je bio najslabiji,iako je tema takva ipak ispao mnjah
Remi Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 Taman za nedeljno popodne, two is a family http://www.imdb.com/title/tt5078204/
maheem Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 Taman za nedeljno popodne, two is a family http://www.imdb.com/title/tt5078204/Kakav zajeb što sam ovo pustio večeras. Koliko je Omar Sy princ šarma toliko su ovi ljudi što su pisali ovaj film operisani od istog.
Recommended Posts