nisam ja Posted February 24, 2017 Posted February 24, 2017 Bije se Bond sa nekom ekipom na rtsu, i jedan pade na ogledalo koje se okrenu i prikaza svu tehniku i posadu. Opušteno.
mustang Posted February 24, 2017 Posted February 24, 2017 sta smo izglasali ovde koji je dragojevicev najbolji film? meni su rane, pa sela pa andjeli
kud u maglu Simoviću Posted February 24, 2017 Posted February 24, 2017 mrtva trka između rana i sela. meni rane za nijansu bolje
mustang Posted February 24, 2017 Posted February 24, 2017 drago mi je da se slazemo :) neprijatno bolan film i sjajan presek jednog vremena. covek je genije.
Milosh76 Posted February 24, 2017 Posted February 24, 2017 Jedna od najboljih Pacinovih uloga, sjajan film, Dog day afternoon ... bilo na HBO pre neki dan. http://www.imdb.com/title/tt0072890/?ref_=nv_sr_1
Musky Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 (edited) i onda potpuno nenadano War on everyone - kakav sjajan film. odlicna scenografija i jos bolji soundtrack. Kakvo osveženje ...replike, njuške...a kakva odelca šeta mejn vilan...ti sunce. Crna komedija sa oslanjanjem na pandurske B produkcije sedamdesetih, bez kočnica, kako u brutalno nasilnim scenama, tako i u zapišavanju političke korektnosti. Tandem glumaca uparen pasent. Edited February 25, 2017 by Musky
Frank Pembleton Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 Kakvo osveženje ...replike, njuške...a kakva odelca šeta mejn vilan...ti sunce. Crna komedija sa oslanjanjem na pandurske B produkcije sedamdesetih, bez kočnica, kako u brutalno nasilnim scenama, tako i u zapišavanju političke korektnosti. Tandem glumaca uparen pasent. Ovaj visoki je sin od "onog" Skarsgarda Stelana ili kako beše?
iDemo Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 Vrlo jako i fino da se ponovi s vremena na vreme... Starship Troopers (1997)
Musky Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 (edited) Vrlo jako i fino da se ponovi s vremena na vreme... Starship Troopers (1997) Tada sa ekipom krenem da gledam ovo u kinu... onako iz sprdnje, uz malo sansimilije pride. ...al kad krenulo rokanje...leđa mokra - usta suva. Edited February 25, 2017 by Musky
iDemo Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 Nikad čula. Sad ću da nadjem.Što ti je mlados'... ???????????? Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
iDemo Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 Tada sa ekipom krenem da gledam ovo u kinu... onako iz sprdnje, uz malo sansimilije pride. ...al kad krenulo rokanje...leđa mokra - usta suva. Ja sam do slova isto tako otišao godinu/dve ranije da gledam "nešto" a čovek ustvari uzeo karte za "From Dusk Till Dawn"... Pa kad je krenulo rokanje... ???????????? Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
Musky Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 Ja sam do slova isto tako otišao godinu/dve ranije da gledam "nešto" a čovek ustvari uzeo karte za "From Dusk Till Dawn"... Pa kad je krenulo rokanje... hevi... al sad kad krenulo: tamo u prošlom veku prva 3D projekcija u prestonici - ,,Jaws" (...isto tako, mladalački) ...nemo pojma tada šta tri...šta de...ju naopaka rabota. Srećom cela sala se jednako isprepadala efektima pa nisam značajno iskakao preteranim reakcijama.
Ravanelli Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 Svidelo mi se ono sa Lionom da komentarisem film na osnovu prvih 17minuta. Suicide Squad za sada smara gore nego gledanje vecitog derbija
Recommended Posts