pt 2.0 Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Odgledao Filomenu. Mnogo lep film Prepuručujem ga svima, ali naročito Prslinu. ja ga zaobišla na festu u nekom strahu da će biti gušenje. pitam se ima li ga po biskišima... sad ću zbog tebe da pogledam, pa da mogu da te krivim i pljujem ako mi se ne dopadne :)
batticuore Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Ne znam šta mi bi da odgledam ovo do kraja, bilo danas na tv1000, ali baš mi prijao film.
Turnbull Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 (edited) Udaj se za mene! Edit: A ovo je super fora. Edited April 6, 2014 by Turnbull
Turnbull Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 (edited) ja ga zaobišla na festu u nekom strahu da će biti gušenje. pitam se ima li ga po biskišima... sad ću zbog tebe da pogledam, pa da mogu da te krivim i pljujem ako mi se ne dopadne :) Gušenje sigurno nije. Ne znam da li će ti se svideti, ali ti sigurno neće biti dosadno. Edited April 6, 2014 by Turnbull
Dionysos Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Snowpiercer - већином добар, нервира тропе негативцa ког је немогуће убити занимљив крај са адам и ева мотивом
frit Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Snowpiercer - .... nikako mi se nije svideo suplje, curi na sve strane
batticuore Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Udaj se za mene! Edit: A ovo je super fora. Pa gde baš na tebe da naletim da ti se dopao taj film. Ne planiram udaju. :(
Turnbull Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 (edited) It's just an expression <_< And you could do much worse! Edited April 6, 2014 by Turnbull
salata Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Filomena je mnogo tuzan film, onaj kraj.. A Kugan slicno kao Dzim Keri u drami, sve vreme kad ga gledam cekam da kaze nesto neotesano i maliciozno partridzovski, pa mi je tesko da ga dozivim ozbiljno, ali je u stvari bas odglumio kako treba, dobronamernog lika (na sta nisam navikla :) ) Ali dokumentara o Rokiju Eriksonu : You're gonna miss me http://www.imdb.com/title/tt0791268/ je nesto najpotresnije sto sam skorije gledala :(
Ajant23 Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Otkada su ukinuti spoileri na ovom topicu. Na šta bre to liči da mi ovako upropastiš film?
frit Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 http://www.imdb.com/title/tt0104036/ The Crying Game dobro, sporo ali jako miranda, hurley.....
I*m with the pilots Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Dosla sad sa "Velike lepote", bogte.... Jos jednu rundu molim!
Hamlet Strašni Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Ja gledao Izgubljen u Sibiru, nemačko-ruski. Simpatičan film za nedlju popodne
Recommended Posts