April 3, 201411 yr Braća ili naprave film do jaja ili opako smore. U ovu drugu kategoriju spadaju A Man Who wasnt There, True Grit, cak i Barton Fink...
April 4, 201411 yr Ako mi je išta trebalo u životu, to je bilo da juče pogledam The Trip. Kapiram da su mnogi već ovde gledali - Steve Coogan i Rob Brydon lutaju Britanijom, jedu po finim restoranima, šegače se i imitiraju legende britanskog glumišta. Ništa više od toga, ali uživancija. Obožavam Coogana, jedan od mojih omiljenih glumaca definitvno. I, samo za Turnbula Igra i Ben Stiller :)
April 5, 201411 yr jbt, sad tek vidim koliko ste me odjebavali iz price o koenima. samo ste pricali muski sa muskima, jedino toni jednom il dvaput da mi odgovori. only white men's club, sramota
April 5, 201411 yr grand budapest hotel-divan,divan..scenograf je kralj u Novom Sadu se ne daje za vikend,samo radnim danima Edited April 5, 201411 yr by ivy
April 5, 201411 yr only white men's club, sramota Nece biti da su white, ja sam mislio da su iz nasih krajeva. PS. Kod mene ovde sluze klopu sa Grand Budapest Hotel projekcijom, bas se pitam nasta to lici.. Mozda i overim.
April 5, 201411 yr Ako mi je išta trebalo u životu, to je bilo da juče pogledam The Trip. Kapiram da su mnogi već ovde gledali - Steve Coogan i Rob Brydon lutaju Britanijom, jedu po finim restoranima, šegače se i imitiraju legende britanskog glumišta. Ništa više od toga, ali uživancija. Obožavam Coogana, jedan od mojih omiljenih glumaca definitvno. I, samo za Turnbula Igra i Ben Stiller :) http://www.youtube.com/watch?v=HFIQIpC5_wY Pocela je i 2. sezona, skoknuli su malo do Italije :)
April 5, 201411 yr Pocela je i 2. sezona, skoknuli su malo do Italije :) to već počelo?! damn, propustio sam.
April 5, 201411 yr Fenster zum Sommer ponovo, nakon dovoljno vremena da zaboravim rasplet. dopada mi se ovaj film, ideja nije nova, ali je realizacija lepa, uspela i ostavlja (bar na mene) jak utisak.
April 5, 201411 yr jbt, sad tek vidim koliko ste me odjebavali iz price o koenima. samo ste pricali muski sa muskima, jedino toni jednom il dvaput da mi odgovori. only white men's club, sramota Ја сам џентлменски изабрао да оћутим и твоје обожавање Којена и ајвино радовање Биг Фишу.
April 6, 201411 yr I meni se sviđa Kugan. Mislim da je tajna uspjeha ovog filma to što su našli tu finu liniju cinizma dovoljnu da lik koga igra ne postane neprijatan.