colonelo Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 Braća ili naprave film do jaja ili opako smore. U ovu drugu kategoriju spadaju A Man Who wasnt There, True Grit, cak i Barton Fink...
kobni zelaya Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 Ako mi je išta trebalo u životu, to je bilo da juče pogledam The Trip. Kapiram da su mnogi već ovde gledali - Steve Coogan i Rob Brydon lutaju Britanijom, jedu po finim restoranima, šegače se i imitiraju legende britanskog glumišta. Ništa više od toga, ali uživancija. Obožavam Coogana, jedan od mojih omiljenih glumaca definitvno. I, samo za Turnbula Igra i Ben Stiller :)
luba Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 jbt, sad tek vidim koliko ste me odjebavali iz price o koenima. samo ste pricali muski sa muskima, jedino toni jednom il dvaput da mi odgovori. only white men's club, sramota
Ajant23 Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Ja sam mislio da ti gledaš isti film, koji god film pogledala?
ivy Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 (edited) grand budapest hotel-divan,divan..scenograf je kralj u Novom Sadu se ne daje za vikend,samo radnim danima Edited April 5, 2014 by ivy
Indy Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 only white men's club, sramota Nece biti da su white, ja sam mislio da su iz nasih krajeva. PS. Kod mene ovde sluze klopu sa Grand Budapest Hotel projekcijom, bas se pitam nasta to lici.. Mozda i overim.
Mauci Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Ako mi je išta trebalo u životu, to je bilo da juče pogledam The Trip. Kapiram da su mnogi već ovde gledali - Steve Coogan i Rob Brydon lutaju Britanijom, jedu po finim restoranima, šegače se i imitiraju legende britanskog glumišta. Ništa više od toga, ali uživancija. Obožavam Coogana, jedan od mojih omiljenih glumaca definitvno. I, samo za Turnbula Igra i Ben Stiller :) http://www.youtube.com/watch?v=HFIQIpC5_wY Pocela je i 2. sezona, skoknuli su malo do Italije :)
scab Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Pocela je i 2. sezona, skoknuli su malo do Italije :) to već počelo?! damn, propustio sam.
pt 2.0 Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Fenster zum Sommer ponovo, nakon dovoljno vremena da zaboravim rasplet. dopada mi se ovaj film, ideja nije nova, ali je realizacija lepa, uspela i ostavlja (bar na mene) jak utisak.
Hippie Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 eve vam zene, zabavljajte se; http://www.youtube.com/watch?v=Fx5lZkpDxnc
Прслин Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 jbt, sad tek vidim koliko ste me odjebavali iz price o koenima. samo ste pricali muski sa muskima, jedino toni jednom il dvaput da mi odgovori. only white men's club, sramota Ја сам џентлменски изабрао да оћутим и твоје обожавање Којена и ајвино радовање Биг Фишу.
Turnbull Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Odgledao Filomenu. Mnogo lep film Prepuručujem ga svima, ali naročito Prslinu.
keitel Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 I meni se sviđa Kugan. Mislim da je tajna uspjeha ovog filma to što su našli tu finu liniju cinizma dovoljnu da lik koga igra ne postane neprijatan.
Recommended Posts