Kreator Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 ne bih gledao fon trira iz poslednjih godina 15min, nekmoli 4, 6, 8 sati... sa ovim moram da se slozim, nazalost. ocigledno je na nekim losim drogama..
hoffnung Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 iskreno, ja za njegove filmove moram da se pripremim fizicki, i psihicki. nije mi ono.. "e, sada cu da gledam trira" bas mi treba poseban trenutak za njega kako bih ga svario, jbg. meni su njegovi filmovi teski. sto se tice ovog filma, najvise mi je zbog minutaze, a opet me zanima kako je uradio psiholoski profil karaktera. iskreno, nemam pojma o cemu se radi. sa druge strane, dosta mi je znacio ovaj symetom uvid u isti.
Indy Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Ma, dajte, Melancholia je baš bila OK. U redu, dosadna u nekim delovima, ali sa zadovoljavajućom konkluzijom.
Hippie Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 + 1 taj covek se dobro drzi posle Antihrista.... misim, stos tice njegove depresije... ta tezina se slajtli gubi u njegovim filmovima, posle
Jimmy Kowalski Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 The Grand Budapest Hotel Možda i najbolji Wes Anderson do sada! Zabavniji i od Steve Zissoua,a vizuelno raskošniji i od recentnog Moonrise Kingdom. Sjajno prikazana atmosfera istočne/srednje Evrope kako u periodu između dva velika rata, tako i iz epohe komunizma. Anderson dodatno razvija svoju, sada već prepoznatljivu, estetiku, ali pojedini detalji asociraju i na druge reditelje u širokom rasponu od braće Coen do Terry Gilliama. Podsjetio me je malo i na Parkerov The Road to Wellville,s tim što je u odnosu na njega superioran u svim elementima. Internacionalna glumačka ekipa broji 20-tak poznatih faca, od toga 10-15 zaista velikih glumaca. Ima tu i stalnih Andersonovih glumaca (4, odnosno 6 glumaca iz dva gore pomenuta njegova filma). Predvodi ih Ralph Fiennes, koga sam prvi put gledao u pretežno komičnoj roli. Jedina zamjerka mi je završetak. Za koju nijansu je mračniji od onog kakvog sam očekivao a i priželjkivao. Tokom većeg dijela filma sam se suzdržavao glasnog smijeha, da ne budem jedini u sali koji se smije kao budala, budući da znatan dio publike nije bio načisto da li gleda komediju ili ozbiljan film. Favorit mi je urnebesna sekvenca bjekstva iz zatvora, na tragu Monti Pajtona. Tu se već nisam mogao suzdržati. Apsolutna preporuka +1 Nema se sta dodati. U stvari ima, odlicna muzika Alexandra Desplata, koja ce da se skine kolko odmah. Jedina moja zamerka je sto film ne traje duze. Mogla je prica da se zacini sa jos nekim zanimljivim poglavljem. U svakom slucaju uzivancija..
Calavera Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 Anchorman 2 Ako ste voleli prvi, gledajte i ovaj.
Haralampije Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 (edited) Finci od svega mogu da naprave sprdnju,cak i od deda mraza.Simpatican film Edited March 15, 2014 by Haralampije
Malkmus Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 iskreno, ja za njegove filmove moram da se pripremim fizicki, i psihicki. nije mi ono.. "e, sada cu da gledam trira" bas mi treba poseban trenutak za njega kako bih ga svario, jbg. meni su njegovi filmovi teski. sto se tice ovog filma, najvise mi je zbog minutaze, a opet me zanima kako je uradio psiholoski profil karaktera. iskreno, nemam pojma o cemu se radi. sa druge strane, dosta mi je znacio ovaj symetom uvid u isti. +1 A u stvari sam došao da kažem kako sam posle poslednje scene sa Kristijanom Slejterom osetio fizičku mučninu. Suviše perverzno za moj ukus.
Dionysos Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Veronica Mars - као нова епизода серије, мени пријало
Calavera Posted March 18, 2014 Author Posted March 18, 2014 (edited) Dobra je Veronica, malo ga preterase s vracanjem svih zivih koji su bili u seriji vise od 5 minuta. Cak su i mrtvi dobili slide-show! Edited March 18, 2014 by Calavera
Fins fleet Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 (edited) Tokom većeg dijela filma sam se suzdržavao glasnog smijeha, da ne budem jedini u sali koji se smije kao budala, budući da znatan dio publike nije bio načisto da li gleda komediju ili ozbiljan film. Isto. :D Mislim da je lik pored mene zaspao. Posle filma mi je izgledao kao da je upravo cuo da umire sutradan, Edited March 19, 2014 by Fins fleet
Kreator Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Philomena http://www.imdb.com/title/tt2431286/?ref_=nv_sr_3 Odličan film. Imao sam predubeđenje da je neka smaračina, međutim Frears je napravio stvarno jedan izuzetan film, hajde da kažem jedan od najboljih u njegovoj karijeri. Inače ne zna se ko je bolje odigrao ulogu Judi Dench ili Steve Coogan. Uživao sam gledajući ovo ostvarenje, napokon pogodak posle mediokritetskih ostvarenja poput Cheri, Tamara Drewe i Lay the Favorite.
Dr Arslanagić Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 The Grand Budapest Hotel Možda i najbolji Wes Anderson do sada! Zabavniji i od Steve Zissoua,a vizuelno raskošniji i od recentnog Moonrise Kingdom. Sjajno prikazana atmosfera istočne/srednje Evrope kako u periodu između dva velika rata, tako i iz epohe komunizma. Anderson dodatno razvija svoju, sada već prepoznatljivu, estetiku, ali pojedini detalji asociraju i na druge reditelje u širokom rasponu od braće Coen do Terry Gilliama. Podsjetio me je malo i na Parkerov The Road to Wellville,s tim što je u odnosu na njega superioran u svim elementima. Internacionalna glumačka ekipa broji 20-tak poznatih faca, od toga 10-15 zaista velikih glumaca. Ima tu i stalnih Andersonovih glumaca (4, odnosno 6 glumaca iz dva gore pomenuta njegova filma). Predvodi ih Ralph Fiennes, koga sam prvi put gledao u pretežno komičnoj roli. Jedina zamjerka mi je završetak. Za koju nijansu je mračniji od onog kakvog sam očekivao a i priželjkivao. Tokom većeg dijela filma sam se suzdržavao glasnog smijeha, da ne budem jedini u sali koji se smije kao budala, budući da znatan dio publike nije bio načisto da li gleda komediju ili ozbiljan film. Favorit mi je urnebesna sekvenca bjekstva iz zatvora, na tragu Monti Pajtona. Tu se već nisam mogao suzdržati. Apsolutna preporuka +1000 filmčina na kvadrat.
Recommended Posts