Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted
O čemu je reč?
o prostituiranju mladih intelelktualki i profilu njihovih klijenata.
Posted
o prostituiranju mladih intelelktualki i profilu njihovih klijenata.
Ima li golih zena?
Posted (edited)

Ne puno, ali ima par scena sexa. Ali ni toga dovoljno da bi se mučio da gledaš ceo film.The entitledhttp://www.imdb.com/title/tt1650535/Solidan trilerčić, kraj je posebno dopadljiv.

Edited by Nikodije
Posted

Auuuu gospodjo!Sent from my cigla using Tapatalk

Posted (edited)
vlcsnap-2012-12-15-23h18.pngvlcsnap-2012-12-15-23h40.pngvlcsnap-2012-12-15-23h44.pngtumblr_li28g1Tq7C1qf1dmao1_500.jpg Edited by Ravanelli
Posted
Pitch Perfectimage.jpgOdličan! Bio sam malo skeptičan jer je baš girlie, ali super je!Svidelo mi se kako Anna Kendrick peva "Hey Ma!" u filmu "End of Watch", svidelo mi se kako je i u ovom pevala "No Diggity", a i ostale pesme. Ima jako lep osmeh :)Dakle, film..... ima dosta američkih klišea ali opet..... kao kompletna celina funkcioniše! Poslednja komedija takvog tipa, koja mi se svidela, je bila "Easy A".... dakle, ako vam se to svidelo, definitivno probajte i ovaj da pogledate! Ocena: 8.5/10
Posted (edited)

Chernobyl diarieshttp://www.imdb.com/title/tt1991245/Dobro građenje u prvoj polovini, kasnije tone u klišee i bezidejnost. Ipak, dobra atmosfera zbog spuki lokacija (inače sniman kod nas) čini ga vrednim gledanja.Lawless ovde već hvaljen, pa da se pridružim.

Edited by Nikodije
Posted (edited)
215px-The_Perks_of_Being_a_Wallflower_Poster.jpgDivan film. Pustio sam suzu dva-tri puta. Edited by Syme
Posted

poslednji deo Resident evil-a, bože me sačuvaj ako neko proba da ukapira radnju ovog (dela) filma a još crnje ako pokušava da ga uklopi sa predhodnim delovima, a bog zna šta će biti sa sledećim delom - a biće sledeći deo! Čak se ne može ni gledati kao zajebancija - glava boli od količine gluposti koju gledate....

Posted
215px-The_Perks_of_Being_a_Wallflower_Poster.jpgDivan film. Pustio sam suzu dva-tri puta.
jel ovaj mali levo iz we need to talk about kevin? (koji je btw odliČan film)