kobni zelaya Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 (edited) To je bio pogrešan izbor Kaufmanovog filma - treba gledati pre svega ovo. A osim toga i ovo . :)edit i naravno Invasion of a Bodysnatchers Edited December 11, 2012 by kobni zelaya
Ravanelli Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 gledao taj prvi deo. odličan za hejtovanje. svima koji praktikuju ovo uz filmove toplo preporučujem. mala je neočekivano ružna. kamera mi je bila ok
Zverilla Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 (edited) treba hejtovati sa stilom. hejtovati twilight je jednako banalno kao hejtovati grand paradu. Edited December 11, 2012 by Zverilla
Ravanelli Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 (edited) jooj, doktor za zabavu. "treba mrzeti sa stilom" - umri Edited December 11, 2012 by Ravanelli
copkillah Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Gledao sam nekoliko komada u poslednje vreme:Cloud Atlas, dopao mi se, baš mi je legao.A Fantastic Fear of Everything, niska ocena na IMDb nije slučajna. U stvari film nije toliko glup koliko ne ostavlja apsolutno nikakav utisak, samo jedno bledo "tja".Pandorum, pristojan sf horror.Chronicle, ok, gledljivo, ništa značajno preko toga.Abraham Lincoln: Vampire Hunter, izuzetno glupav film, ne spada čak ni u onu kategoriju "bioskopski zabavan", kakav je recimo poslednji Resident Evil.Argo, super skroz, nemam zamerki.ParaNorman, super!Hotel Transylvania, simpa.The Watch, prilično debilan film, ne sećam se čak ni nešto posebno zabavnih scena. Da sam ga gledao u bioskopu, bile bi to glupo bačene pare.
Sunny Side Up Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 To je bio pogrešan izbor Kaufmanovog filma - treba gledati pre svega ovo. A osim toga i ovo . :)edit i naravno Invasion of a BodysnatchersNepodnosljiva lakoca postojanja - naravno :) Ovaj prvi nisam gledala, a deluje mi super + vidim da ima jako zanimljiv soundtrack. Hvala!
Calavera Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 Safety Not GuaranteedCudno je videti Plazu kako se smeje, nekako ne deluje zaradjeno kao u P&R. :D Sjajan indie film inace, bolji od K-Paxa za cameo 1 Kristinice™.
Nikodije Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Gledao Apokalipta preksinoć na Prvoj, valjda četvrti put ukupno.Kakav je to premoćan film u svakoj sekundi i kadru.
mei Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 decay - lhc zombi film. sa 2000 funti budzeta studenti cesticari su napravili kul zombi film.
eye of the beholder Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Odlgledao četri dela "Resident evil"-a.Film je krajnje zabavan za gledanje ako se ne trudite da razmišljate previše o radnji filma.poslednji deo pod nazivom "Afterlife" u nekim momentima činilo mi se da gledam neki od nastavaka "Matrix"-a.Ostaje mi danas-sutra da pogledam i ovaj "Retribution" neočekujem nikakav spektakl ali za ubijanje sat i po do tri sata, odlična preporuka.Mila je baš glumica za takve filmove... "peti element", "resident evil" i sl...Igricu nikad nisam ni video ni igrao.
palfoot Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 tbh, poslednji sam gledao scream 4, ne znam sta me je snaslo :D bolje od trojke u svakom slucaju i par bezobraznih dodataka: ana paquin doin her post-modern mambo dzambo talk , film-u-filmu-u-filmu, bestidno simulakrum-voajerstvo facebook generacije (radije bih fans nego friends) i neve sa poentirajucim pravilom rimejka. pre toga je bio i iza brda i mungui mi ipak nije dvosatni nazuljajuci istocnoevropski ngo-pc egzorcizam kako ga prozivaju na twitteru ovi' dana (pitam se da li su murijaci na tapetu u sledecem filmu, posto je prebacivanje lopte izmedju medicinara i (suje)vernih doseglo point of no return ovdi. a fwd = sveti motori na redovnom repertoaru.
Dankan Ajdaho Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Skenja me film totalno. Bas smo govna. :(O čemu je reč?
Mil@n Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Black Snake Moan - bio na hardu sto ljeta, pa reko ajde. I nije loš, em sam se još jednom pogledao Samuela, em sam saznao da je Kristina Riči odlična cica u svakome smislu, em je radnja filma malo kinky, ali poenta je da je u pitanju sjebana osoba, a svi smo mi sjebani one way or another. Elem, ne loš. 6,5/10
Recommended Posts