Molder Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Ukapirao sam da mi David Ayer baš prija. Svideli su mi se i Training Day i S.W.A.T., Harsh Times, Street Kings pa i ovaj!Jake Gyllenhaal me malo nervirao ali on me uvek nervira, tako da sam se pomirio sa tim. Međutim Michael Peña je odglumio savršeno! I Frank Grillo je bio baš prijatno iznenađenje.Muzika, atmosfera..... sve mi je baš leglo! Kraj predvidiv još na pola filma ali ni to nije bio neki problem. Što se mene tiče, ocena: 8/10
hoffnung Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 ^sve si napisao kako se i meni dojmi.nego.. meni je [odlicno je odglumio] frank izgledao kao da je bolestan u stvarnom zivotu. mnogo se osusio.
Jose Raul Capablanca Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Ukapirao sam da mi David Ayer baš prija. Svideli su mi se i Training Day i S.W.A.T., Harsh Times, Street Kings pa i ovaj!Jake Gyllenhaal me malo nervirao ali on me uvek nervira, tako da sam se pomirio sa tim. Međutim Michael Peña je odglumio savršeno! I Frank Grillo je bio baš prijatno iznenađenje.Muzika, atmosfera..... sve mi je baš leglo! Kraj predvidiv još na pola filma ali ni to nije bio neki problem. Što se mene tiče, ocena: 8/10 +1
ducca Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 (edited) Gledam trailer za EoW pre par meseci i kao da gledam Harsh Times (koji mi je do jaja btw), mogao sam i da ne proveravam da je isti autor. Sreca trafika radi 24/7 pa cu kasnije da se uputim do iste :whistle:Inace Ayerov sledeci projekat obecava: Edited November 27, 2012 by ducca
steins Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 ogdledao Teda i baš mi je prijao - posle 100 godina korektnih i modernih komedija - konačno jedna prava, bezkompromisna sprdačina. :Hail:PS jel ovo iz onog novog filma kad Švarci kao lokalni šerif na buljuke razbija neke bandite koji oslobadjaju sabrata?
Molder Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 jel ovo iz onog novog filma kad Švarci kao lokalni šerif na buljuke razbija neke bandite koji oslobadjaju sabrata?To bi trebalo da je "The Last Stand"
Nikodije Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Pietahttp://www.imdb.com/title/tt2299842/?ref_=fn_al_tt_1Sinoć na faf-u. Veličanstveni Kim Ki duk dobio međunarodni orden za svoj najslabiji film. Ali nije to nepoznati manir u svetu filma, pogledati pod Skorseze.Na filmu je bilo i dosta osjetljive djevojčadi, i masa njih je krenula da napušta salu posle 10-ak minuta i time uznemirava ostale. Nisu mi jasni ljudi koji na festivalima random uzimaju karte za bilo koji film, ne raspitavši se prethodno ni minimalno o onome šta će gledati. Kupiš kartu unapred, odvojiš slobodno veče za to, iscimaš se, a onda posle 10 minuta počneš da se zgražavaš i demonstrativno napuštaš salu.
Molder Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Hope SpringsNije baš žanr koji mi je omiljeni, ali eto uspeo sam da ga pogledam. Vredi! Sve vreme sam čekao da Steve Carell ispljune nešto u "That's what she said" fazonu, ali to se nije dogodilo. Prijatno me iznenadio kako je ozbiljno odglumio.Ocena: 7/10
steins Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Hope Springsi meni je Karel bio dobar. Čak mi je i film držao pažnju. Fino.
Turnbull Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 E, isto! Mislim, super mi je film, ali sam isto očekivao da Karel pređe u komiku, ali jok, mrtav ozbiljan do kraja. Čak i 1 autoritet.
steins Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 krenuo da gledam najnovijeg Borna al me je glavni lik smorio u prvih 5 minuta - a i miriše mi na sranje, pa ću odgledati sutra kad budem imao nešto više tolerancije :D
mlatko Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 ja jutros pogledao, prežvakana priča. može biti zabavno ali ne drži za fotelju, a kamoli za stolicu. Doktorica je fina
Sunny Side Up Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Na filmu je bilo i dosta osjetljive djevojčadi, i masa njih je krenula da napušta salu posle 10-ak minuta i time uznemirava ostale. Nisu mi jasni ljudi koji na festivalima random uzimaju karte za bilo koji film, ne raspitavši se prethodno ni minimalno o onome šta će gledati. Kupiš kartu unapred, odvojiš slobodno veče za to, iscimaš se, a onda posle 10 minuta počneš da se zgražavaš i demonstrativno napuštaš salu.Meni se ovo upravo dogodilo na projekciji Cloud Atlasa. Jedna grupica je posle desetak minuta izasla iz sale, uz burno negodovanje u stilu: kakvo smo bre ovo sranje dosli da gledamo... Svet je pun morona, valjda nam je to svima do sada vec jasno. Cloud Atlas je predivan film. Blokbasterskih momenata je bilo taman onoliko koliko treba, montaza tecna, sto je poprilicno zahtevno u slucaju ovog filma, scenario odlican, Hju Grant prvi (i verovatno jedini) put u karijeri ne glumi samog sebe, Tom Henks sigurno dobija nominaciju Akademije. Zasmetali su mi jedino izgleda u holivudu neizbezni seksualni momenti jer ih u knjizi nema gotovo uopste, osim u prici o Frobiseru i zeni matorog kompozitora.
Recommended Posts