July 8, 201311 yr U međuvremenu... Meanwhile (2011)Svaki film Hal Hartley, ima jednostavnu priču o ljudima. Tako je i sa ovim biserom. U moru filmova o fantastičnim junacima i njihovim vratolomijama, sa dodacima kao što su 3D efekti, ovo dođe kao melem za oči... Preporuka ljubiteljima nezavisnog filmaŠarmantna nepretencioznost, filantropija i optimizam, i to na nekom mikro nivou, daleko od aktuelnih tema i estetika. Treba gledati Hartleyeve filmove. Ne može da škodi. :)
July 8, 201311 yr furious 6 :lolol:hahahaha... :lolol:hahahahahaha "Kokakola, Marlboro, Suzuki..." :)
July 8, 201311 yr sino na vojvođanskoj TV "Vrata" Ištvana Saboa sa Helen Miren i Martinom Gedek. Vrlo, vrlo dobro. Helen Miren sjajna.
July 8, 201311 yr Spaceballs http://www.imdb.com/title/tt0094012/sjajno kao i uvek ..pravim mini Mel Brooks maraton
July 8, 201311 yr Spaceballs http://www.imdb.com/title/tt0094012/sjajno kao i uvek ..pravim mini Mel Brooks maraton Koliko sam voleo taj film, msm da sam ga gledao jedno 20 puta u 2 meseca, iako vrlo mlad. :)Inače, odgledao "novog" ili tačnije poslednjeg betmena. Ubedljivo najlošiji od Nolanovih. Scenario je katastrofa, dijalozi su na nivou sekule, pogotovu Betmenove kratke replike koje su presmešne. Takođe, u filmu kome je akcija dobar deo dešavanja, tuče su urađene apsolutno amaterski. Ne bih mu dao više od 5,5/10.
July 8, 201311 yr Koliko sam voleo taj film, msm da sam ga gledao jedno 20 puta u 2 meseca, iako vrlo mlad. :) i ja isto, ali kada vidim da se tebi dopao onda me je sramota.
July 8, 201311 yr E, moj Nikolase Vindiže Refne......edit - ne odnosi se na prethodni post Edited July 8, 201311 yr by kobni zelaya
July 8, 201311 yr E, moj Nikolase Vindiže Refne......edit - ne odnosi se na prethodni post Nije valjda snimio film koji valja?
July 8, 201311 yr Samo napred u novi drajv topic, želim uspeha.....neka, nije za drajv topik. kapiram da nekome moze biti kic i pretenciozan ali meni je takav, na primer, holy motors. i to tako mora da ostane. tu ne mozemo da pitamo spremacicu da nam ponudi parisov sud. Edited July 8, 201311 yr by kim_philby
July 8, 201311 yr EDIT: @Kobni, mada je kim svašta postovao u međuvremenu, nisam još video šta...Ajde što si takav, pa Refnu treba sva pomoć ovog sveta... Čekaj da ponovo pogledaš film sa Kimovim titlom :) Edited July 8, 201311 yr by Ajant23
July 8, 201311 yr neka, nije za drajv topik. kapiram da nekome moze biti kic i pretenciozan ali meni je takav, na primer, holy motors. i to tako mora da ostane. tu ne mozemo da pitamo spremacicu da nam ponudi parisov sudI ja sam se setio Holy Motorsa večeras, zbog količine svega i svačega što se citira, preuzima iz raznoraznih filmova. Po tim referencama bi film trebalo i da mi se svidi, naročito zbog solidne količine Linča u OGF. Međutim, ništa, mrka kapa...... prosto mi je glupo i da analiziram to što sam gledao, bolje da uradi to neko kome se film sviđa.edip - et Ajantja sam mislio večeras da je to Kimov titl, nekako bilo titlovano s ljubavlju. Edited July 8, 201311 yr by kobni zelaya
July 8, 201311 yr Pa, i treba... Zanimljiv neobarok nakon četvrt veka trajanja i još jednog kompleksnog kruga, jedan od kvalitetnijih francuskih filmova da sam ih video prošle godine... Naravno, nije mi se uopšte svideo...