Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

:yawn2:E, 3orge, aj ovih dana, ako ti nije preteško, oživi američke sedamdesete...

Posted
Što ne bi davali Harmoni Korinu, koji je sasvim buržoazan u svom širenju paranoje po pitanju mladih - koja uvek ima za posledicu ideje o čvrstoj ruci.edit - eto ti, Ajante
о, господе, сад и Корин ради за НСА.
Posted

Dosadni ste kao filmovi isfoliranog terensa malika...

Posted
хахаха, чекај тек овај нови да осване.
Posted

To nisam rekao, ali siguran sam da postoji dobar razlog zašto je ono govance Argo dobilo Oskara.

Posted
Riportovan si zbog ovoga.
Posted
To nisam rekao, ali siguran sam da postoji dobar razlog zašto je ono govance Argo dobilo Oskara.
просто, свидео се академији.
Posted
kad ga već spominješpokušao sam pre nekih nedelju dana da odgledam do kraja:http://www.imdb.com/title/tt1595656/uspeo sam samo prvu trećinu. stvarno mi se ne sviđaju ovako apstraktni filmovi..
Posted

U međuvremenu... Meanwhile (2011) Svaki film Hal Hartley, ima jednostavnu priču o ljudima. Tako je i sa ovim biserom. U moru filmova o fantastičnim junacima i njihovim vratolomijama, sa dodacima kao što su 3D efekti, ovo dođe kao melem za oči... Preporuka ljubiteljima nezavisnog filmasmiley1.gif

Posted

Dugo mi je trebalo da ga nađem, gledaću ga sigurno u sledećih nekoliko dana, baš me zanima šta je sa Hartley smislio.

Posted

mene je on smorio sa onim amateurom da sam ga posle totalno zablokiro i više ništa nisam gledao.

Posted

Mistress (1992) Sjajan i vrlo potcenjen biser. Po meni najbolje decenije, kada su snimali odlični filmovi, za male pare... Neponovljiv duh, snimanja filmova devedesetih.Odlična zabava i duhovita satira Holivuda, i njegovih finansijera. Preporuka 8/10smiley32.gif

Posted

odgledah pre neko vece napokon stroszeka i brze-bolje za svaki slucaj jos jedan film (land of plenty), mada mi ian curtis nikad nije znacio puno