bradilko Posted April 22 Posted April 22 sad gledao neki bugarski film, diada se zove. potresan, nasi ne bi napravili ovakav film pa nikad. socijalnu bedu bi ugusili krvavim i brutalnim scenama nasilja u sexu.. bio na hbo pa ko ima mogucnost moze da tivra
Ajant23 Posted April 23 Posted April 23 Priscilla (2023) Prvi put kada Prisila i Elvis ulaze u kazino, pratimo ih u prolongiranom kadru, onda rez na ono što vide: neku ženu u nekakvom crvenom pernatom kostimu sa ogromnim crvenim šeširom. Onda shvatiš da u tom istom kadru vidiš i Prisilu i Elvisa sa leđa kako su je prošli i jasno ti je da to nije bio stvarno njihov pogled. Svi oblici podrazumevanog zadovoljstva su sklonjeni iz filma: uživanje u slavi i novcu, lepi trenuci ležerne svakodnevnice, seks tokom veze, šoping je sveden na tu valjda jednu scenu u kojoj ona zapravo pozira ostalima. Poziraju oboje u tom prostoru između zadovoljstva, tim ostacima od sreće, nekakvoj vrsti moralnog, valjda uslova da postoje, da se o njoj snimi film jednog dana.
Shaq Posted April 24 Posted April 24 (edited) https://m.imdb.com/title/tt13028258/?ref_=ext_shr_lnk a thursday, odlican muvi, ili da kazem tema na koju treba obratiti vise paznje.. Edited April 24 by Shaq
Lancia Posted April 27 Posted April 27 Love Lies Bleeding - onako jedan poprilicno prljav, bolestan i iscasen film. 1
Kampokei Posted April 28 Posted April 28 Preksinoć gledao Pekinpoov The Getaway. Zabavno je, uz svu onu estetiku americkih filmova 70tih, koju ja volim do imbecilnosti. Ali film kao film osrednji, sa cak nekim wtf momentima. Sinoc pak Nebo nad Berlinom, prvi put posle bar 25 godina. Divan film, svaki kadar magija. Vrlo moguce da film ne moze da se gleda na isti nacin kao kad je napravljen, prosto jer je onomad tesko moglo da se pomisli da zida nece biti dve ili tri godine kasnije. 1
Ajant23 Posted April 28 Posted April 28 Zaista bi bilo imbecilno američke filmove 70-ih svoditi na bilo kakvu zajedničku estetiku. P.S.: Čisto da proslavim novi potpis, pretposlednji red. Ovo: Ljudi jedne knjige hteli bi da je ekranizuju u seriju grešaka...
SaZakasnjenjem Posted April 29 Posted April 29 Die Brücke (1959) Prvi antiratni film iz Zapadne Nemačke, iz perspektive nemačkih tinejdžera zadojenih patriotskim zanosom. Pored toga, bave se i odrastanjem poput bilo koje druge omladine. Prvi deo filma je tome posvećen. Onda u drugom delu stižu pozivi za regrutaciju. Mladići stupaju u uniforme sa entuzijazmom. Ali proleće je '45-e, istorija dela brže i oni stupaju u akciju daleko ranije nego što bi trebalo. Tako se nađu licem u lice sa ratnom realnošću koja baš i nije tako slavna kakvom su je oni zamišljali. Fenomenalan film i solidan udarac u pleksus na kraju.
banecare1 Posted April 30 Posted April 30 On 28. 4. 2024. at 15:37, Kampokei said: Sinoc pak Nebo nad Berlinom, prvi put posle bar 25 godina. Divan film, svaki kadar magija. Vrlo moguce da film ne moze da se gleda na isti nacin kao kad je napravljen, prosto jer je onomad tesko moglo da se pomisli da zida nece biti dve ili tri godine kasnije. omiljeni film moje prve zene 1
Nikodije Posted April 30 Posted April 30 On 28.4.2024. at 1:09, Lancia said: Love Lies Bleeding - onako jedan poprilicno prljav, bolestan i iscasen film. bukvalno must watch Love Lies Bleeding - Lezbo-bilderski noire-triler 1
Lancia Posted April 30 Posted April 30 3 minutes ago, Nikodije said: bukvalno must watch Love Lies Bleeding - Lezbo-bilderski noire-triler Jel znas jos neki film, gde nijedan lik nije normalan?¿ (horor se ne racuna)
Nikodije Posted April 30 Posted April 30 Just now, Lancia said: Jel znas jos neki film, gde nijedan lik nije normalan?¿ (horor se ne racuna) teras me da gledam film odmah sad, iako trenutno imam druge planove
Lancia Posted April 30 Posted April 30 1 minute ago, Nikodije said: teras me da gledam film odmah sad, iako trenutno imam druge planove Zeznuo si me za lajk, ja mislio da si vec odgledao film 1
đorđe geprat Posted May 3 Posted May 3 pravi film za nas (polu)izlapele matorce. na pink premiumu večeras. The Leisure Seeker
kud u maglu Simoviću Posted May 4 Posted May 4 ferari nije loš, možda je tome doprinelo što sam pre njega gleao audi vs. lancia koji je smeće
Jimmy Kowalski Posted May 4 Posted May 4 8 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ferari nije loš, možda je tome doprinelo što sam pre njega gleao audi vs. lancia koji je smeće Sve sto treba znati u formi fenomenalnog pripovedanja Clarksona: 2 1
Recommended Posts