Mil@n Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Yumi čak ni jedan takav majstor kao što je Kristijan Bejl nije pomogao da bude dobar film, a pri tom, volim western. Imao sam sličan doživljaj posle filma, nešto je tu falilo.
Lancia Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Odredjeni kadrovi u tajnoj sobi sa damama su mi bili super, i dalje najjaci utisak iz filma :)to jeste :) (svi mi imamo takve sobe, sto bi rekao drug reziser)
Killiana Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 (edited) http://www.imdb.com/...ref_=fn_al_tt_1Najveći koji sam gledao.Jedan je Bit Takeši. Samo jedan.e bezveze, nije me odradio. :/edit:e da, da se ogradim.meni ovo jeste od par ljudi preporuceno kao jedan od najtuznijih filmova...ne sumnjam i da jeste.ali je verovatno do toga sto sam ja veceras bila pissed, pa sam mozda pogresno odabrala zanr.tako sam jednom gledala It's All About Love, tad mi je bio najtuzniji film ikada... toliko tuzan da sam ridala i pola sata posle filma [for real].posle godinu dana ga opet gledala i sve vreme sam se pitala koji mi je djavo bio pa sam toliko plakala... Edited May 31, 2013 by Killiana
Tresko Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 La migliore offerta - smorih se od ponavljanja i metafora. a mozda sam i tup da shvatim umetnost/film. (sjajan enterijer kafane u Pragu, ako uopste postoji)Kafana je iz Trsta, :P
Ajant23 Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 The Numbers Station (2013)Sve ređe i prijavim ovde da sam što gledao. Prazan, smućkaj pa prospi, film i oćutao bih da sam i ovo video, ionako je slabo, ali smešna mi ovolika koprodukcija i "evropski" doprinos.Triva: Ethan Hawke was originally cast but he dropped out and was replaced by John Cusack.Mislim se, to je to, to su ti radovi.
boshoku Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 zaista sam retko nailazio na dobre filmove koji na ajemdibi-ju imaju prosek manji od 6, a sa pristojnim brojem ocenjivačanije aksiom, ali pokaznica, bez sumnje
mlatko Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 ko će da broji te silne zvezdice.. danas se za osrednji film stavi zvezdica manje a za loš 2 manje
Kreator Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 zaista sam retko nailazio na dobre filmove koji na ajemdibi-ju imaju prosek manji od 6, a sa pristojnim brojem ocenjivačanije aksiom, ali pokaznica, bez sumnjeevo ga jedan izuzetak:Wedlockhttp://www.imdb.com/title/tt0103239/Podsetio se posle dve decenije na ovo ostvarenje. I dalje mi se sviđa, ja mu dajem desetku a mlađim forumašima preporučujem da ga pogledaju :)
Budja Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 (edited) nočileanski film nominovan za oskara za strani filmkroz jednu ličnu sudbinu prikazan 5. oktobar u čileu. malo razvučen al sa odličnom poentom.na redovnom repertoaru sledeće nedelje u dkc-u.Zivana, jer si primetila Inti Illmani u prvom predlogu spota NO kampanje pre nego sto je Gael Garsija preuzeo stvar?Inace, gledao sam i druga dva filma Pabla Larena. ODLICNA.Post MortemiTony Manero.U oba se govori o likovima sa ruba u vreme Pinoceove diktature. Spori, atmosfericni, odlicno svedeno odglumljeni. No, predznanje je potrebno za desifrovanje slozenog odnosa Cilea prema Pinoceu koji nije jednostavan love-hate. Edited June 1, 2013 by Budja
slepa živana Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Zivana, jer si primetila Inti Illmani u prvom predlogu spota NO kampanje pre nego sto je Gael Garsija preuzeo stvar?Inace, gledao sam i druga dva filma Pabla Larena. ODLICNA.Post MortemiTony Manero.primetila sam inti illimani u deliću sekunde :)vidim da post mortem stoji ceo na jutjubu... pogledaću, mada bi više volela u bioskopu al šta sad...
gagorder Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 La migliore offerta - smorih se od ponavljanja i metafora. a mozda sam i tup da shvatim umetnost/film. (sjajan enterijer kafane u Pragu, ako uopste postoji)meni je predivan taj film.
Lancia Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 meni je predivan taj film.Gagsone, izdajico :mad:Vizelno sjajan, ali mu je los tempo i ponavljanje upropastilo i samu radnju i zaplet i rasplet i paralelnu metaforu. Prespoooor.
Recommended Posts